Вечірній Квартал 95 (25.10.2015)

  1. Огляд концерту «Вечірній Квартал 95» (25.10.2015)
  2. Читайте також:
  3. Коментарі

Огляд концерту «Вечірній Квартал 95» (25.10.2015)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

25-го жовтня в Київському палаці «Україна» відбувся новий концерт від колективу «Квартал 95» - «Вечірній Квартал». Всі квитки були очікувано розпродані задовго до дати прем'єри нової програми, а перед концертним залом, замість всюдисущих перекупників, зустрічалися тільки люди, спраглі купити бажаний квиток. Це, на ряду з передбачуваним аншлагом, виразно говорить про популярність колективу і про те, що з 2005-го року їх жарти не втрачають актуальності і не перестають залучати нових глядачів.

  • Дата: 25.10.2015
  • Хто: Квартал 95
  • Концерт: Вечірній Квартал
  • Країна: Україна
  • Місто: Київ
  • Місце: Палац «Україна»
  • Жанр: політична і соціальна сатира

Фото: прес-служба «Студія Квартал-95»

Знайшовши свою нішу в тематиці політики і соціальної сатири, Квартал не змінив напрямки своєї діяльності і по сьогодні. Отже, концерт очікувано володів усіма тими атрибутами, через які тисячі глядачів завжди забезпечують повну посадку в залі, а мільйони - не упускають можливості подивитися запис концертів на телеканалі «1 + 1». В даному концерті команда Володимира Зеленського підготувала нову програму, яка чимало повеселила всім, хто прийшов. Знаменно, що дата концерту збіглася і з датою виборів в Україні, що природно знайшло відображення і в програмі.

Фото: ivona.bigmir.net

За старою доброю традицією, на перший концерт з новою програмою було запрошено велику кількість естрадних виконавців та відомих особистостей. Головним сюрпризом вечора став виступ Кончити Вурст - добре відомої, завдяки своїй бороді, «жінці», яка перемогла в 2014-му році в пісенному конкурсі «Євробачення» . Природно, Вечірній Квартал не зміг обійти цей виступ стороною (до речі, Вурст вперше відвідала Україну), і слідом глядачі вже щосили реготали над роллю Євгена Кошового в ролі бородатої подруги Юзика.

Фото: прес-служба «Студія Квартал-95»

Фото: ivona.bigmir.net

Фото: прес-служба «Студія Квартал-95»

Крім Кончити, на концерт були запрошена група «P ianoboy», творча комік-трупа «Маски», Олег Винник, а також Грузинський національний балет «Сухішвілі». До речі, чимало жартів крутилося і навколо грузинів в Україні. Словом, автори кварталу в черговий раз підтвердили вміння з гумором і іронією підходити до всіх соціальних і політичних подій країни.

Фото: прес-служба «Студія Квартал-95»

Фото: прес-служба «Студія Квартал-95»

Фото: прес-служба «Студія Квартал-95»

Концерт тривав більше трьох з половиною годин, і весь цей час «Квартал 95» дарував своєму глядачеві гарний настрій і позитивні емоції. Радує, що більшість жартів і сцен мають тонку ниткою іронії і мають значимий підтекст. Адже багато подій, які висміюються коміками на їх концертах, далеко не завжди здатні радувати звичайних українців в реальному житті.

Фото: ivona.bigmir.net

Під кінець. хочеться звернути увагу і на анонси, що пролунали зі сцени. Були названі нові проекти кварталу, серед них - політичний комедійний серіал «Слуга народу» з Володимиром Зеленським у головній ролі, запланований на 40 серій (виходить на телеканалі «1 + 1» 16 листопада), 8-серійна лірична комедія «родичі», а також новий повнометражний фільм «8 кращих побачень», який стане 3-й частиною в серії ( «8 перших побачень», «8 нових побачень» ). З огляду на непоганий гумор і прості добрі історії, якими володіють фільми від студії (дивіться, наприклад, фільм "Кохання у великому місті 3" ), Очікується відмінна комедія для сімейного перегляду.

Фото: прес-служба «Студія Квартал-95»

Читайте також:

Коментарі

Коментарі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online