У Петербурзі розв'язали PR-війну проти будівельників

Одна з найбільших будівельних компаній Петербурга піддалася атаці чорних піарників. При цьому нападу на Будівельний трест збіглися з конфліктом з власниками побудованого їм торгового комплексу "Купецький двір".

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Минулого тижня на електронну пошту редакції "Ділового Петербурга" прийшли повідомлення, в яких нібито від імені прес-служби ЗАТ " будівельний трест "Повідомлялося про проблеми всередині компанії і серйозних перестановки в керівництві фірми.

У листі стверджувалося, що Євген жваво йде з поста гендиректора ЗАТ, співвласник компанії Беслан Берсіров стає головою ради акціонерів, а управляти трестом буде найманий топ-менеджер.

Зв'язавшись з Будівельним трестом, редакція з'ясувала, що дана інформація не відповідає дійсності. Це вже не перший випадок таких інформаційних атак на трест (вони почалися ще в листопаді 2009 року), і керівники та співвласники компанії Євген жваво і Беслан Берсіров висловили свої припущення, з чим може бути пов'язаний сплеск чорного піару.

Беслан Берсіров і Євген жваво Беслан Берсіров і Євген жваво   Беслан Берсіров і Євген жваво Беслан Берсіров і Євген жваво

"З листопада 2009 року ми зафіксували вихід ряду статей, що дискредитують компанію і керівників, поява в мережі Інтернет висловлювань, що ганьблять нашу честь, а також поява сайту-клону, чиє утримання носило образливий характер, - висловлюється Беслан Берсіров, заступник гендиректора Будівельного тресту. -

Вивчивши хронологію інформатакі і сумнівних публікацій ( докладніше дивіться на інфографіку >>> ) Про нас в ряді ЗМІ, ми припускаємо, що дана інформатакі може бути на руку власникам торгового центру "Купецький двір", а саме: Євгенію і Ігорю Тарановим, Світлані Мехонцева і Миколі Макарову, які в 2002-2003 роках придбали у нас п'ять нежитлових приміщень в житловому будинку на Коломяжском пр., 15, корп. 2, літ. А, де і організували торговий комплекс "Купецький двір".

Ці особи з травня 2009 року втягнули трест в судові розгляди, пред'явивши до нас вимоги щодо надання приміщень комплексу додаткової, понад встановлену технічними умовами, затвердженими "Лененерго", електричної потужності. Але 11 грудня 2009 було винесено рішення суду про відмову власникам "Купецького двору" в цих позовних вимогах ".

У Петербурзі розв'язали PR війну проти будівельників У Петербурзі розв'язали PR війну проти будівельників

За словами Берсірова, в червні 2009 року Таранова і Мехонцева передали якомусь ТОВ "Оріон" права на стягнення цих збитків в суді.

"Дана компанія, скориставшись послугами незалежного аудитора, просто розрахунковим шляхом визначила збитки у вигляді упущеної вигоди в розмірі близько 176 млн рублів. У зв'язку з визнанням судом належним виконання ЗАТ" Будівельний трест "всіх зобов'язань за договором дані претензії є необгрунтованими", - стверджує Берсіров .

Юристи вважають, що в Росії не так просто відсудити "упущену вигоду".

Юрист ТОВ "Оріон" Ольга Колеснікова не знайшла часу висловитися щодо конфлікту між "Купецького двором" і трестом. Її мобільний телефон не відповідав, а в офісі "Оріона" повідомили, що вона знаходиться в суді. Не вдалося відповіді і у власників "Купецького двору" - в ТОВ "Моноліт", яке управляє комплексом, відмовилися коментувати ситуацію, пославшись на відсутність керівництва.

До речі: Беслан Берсіров і Євген жваво - два основних керівника і власника тресту (в рівних частках). З 1992 року трестом побудовано 1,7 млн ​​м2 (в тому числі 140 тис. В 2009 році). Зараз в будівництві знаходиться близько 200 тис. М2. План на 2010-2011 роки за обсягом будівництва - 670 тис. М2. 4 млрд рублів - виручка тресту за 2009 рік.

Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online