Переказ грошей з картки Ощадбанку на карту Альфа-банку

  1. Переклад через офіційний сайт Альфа-банку
  2. Через особистий кабінет Ощадбанку
  3. через банкомати
  4. Через касу банку
  5. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На даний момент проблем з грошовими переказами практично немає. Розвиток технологій призвело до того, що транзакції проводяться за мить, а стояти в чергах до кас більше немає потреби. Адресат може жити в іншому місті або навіть закордоном, але все одно отримає свої гроші швидко, завдяки можливості здійснювати безготівкові платежі.

Так давайте розберемося, як здійснювати перекази грошових коштів з кредитних і дебетових карт Ощадбанку на рахунку Альфа-банку швидко і без комісії.

Переклад через офіційний сайт Альфа-банку

Офіційний сайт Альфа-банку надає функціонал для вільного здійснення будь-яких перекладів на зазначені користувачем реквізити, за умови наявності коштів на картці.

Досить зробити авторизацію в системі, після чого знайти відповідний пункт в меню навігації і заповнити запропоновану анкету. Виберіть рахунок, на який буде здійснена транзакція, і вкажіть реквізити відправника. Прослідкуйте, щоб всі введені дані були вірні. Помилка в сумі переказу або реквізитах може привести до великої кількості проблем.

Підтверджуючи операцію, ви автоматично погоджуєтеся з усіма умовами її проведення. Їх повний список можна знайти в розділі сайту «Питання / відповідь» або запросити через технічну підтримку.

На даний момент комісія на поповнення рахунку в межах РФ з карток інших банків, складає 0.5 відсотка або мінімум 30 рублів.

5 відсотка або мінімум 30 рублів

Через особистий кабінет Ощадбанку

У Ощадбанку також є свій особистий кабінет, і як у Альфа-банку, ви можете здійснювати через нього будь-які маніпуляції із заощадженнями. Варто відзначити, що транзакції, що проводяться з його допомогою, не обкладаються комісією, а також при його використанні, гроші приходять практично миттєво.

Досить авторизуватися в системі, перейти до відповідного розділу і вказати суму транзакції, підтвердивши свої наміри введенням коду з СМС. Після цього на пошту користувача буде висланий чек.

Також, користувач може створити автоплатёж. Тоді, із заданою періодичністю за вказаними реквізитами буде надсилатися потрібна сума, а перед здійсненням операції, користувача будуть сповіщати за допомогою СМС. Скасувати автоматичний платіж можна просто відповівши на повідомлення будь-яким текстом. Також зручно використовувати даний функціонал для гасіння позик в інших банках.

через банкомати

Для проведення транзакцій на чужу карту Альфа-банку, найкраще підійдуть термінали Ощадбанку. Їх розташування можна дізнатися через інтерактивну карту на офіційному сайті компанії або в спеціальному додатку. Для здійснення операції достатньо:

  1. Помістити картку в картоприймач банкомату і ввести пароль.
  2. У розділі перекладів вказати реквізити отримувача та суму відправлених коштів. На екран моментально виведуть кількість комісійних.
  3. Підтвердити операцію і отримати чек.

Головний мінус такого методу - висока комісія, яка складає 2 відсотки від загальної суми або мінімум 60 рублів.

Через касу банку

Переказати кошти можна і через касу в найближчому відділенні банку. При цьому можна зробити як переклад на необхідні реквізити в філії Ощадбанку, так і запит на оплату в відділеннях Альфа-банку. Досить мати при собі паспорт.

Просто підходите до будь-якого вільного консультанту і говорите про те, що вам необхідно зробити грошовий переказ. Співробітник пояснить всі нюанси і допоможе скласти заяву.

Такий метод вирішення питання підійде в разі, коли сума обміну перевищує ліміти, встановлені для терміналів і онлайн банкінгу, однак і комісія у нього теж більше.

Клієнту необхідно сплатити 2 відсотки від суми операції, і це повинно бути мінімум 300 рублів. Також тут присутні ліміти, які залежать від вашого тарифу і типу карти. Так, місячне обмеження становить до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян юридичним особам і до 45 фізичним. Однак, якщо сума транзакції не перевищує 15 тисяч, то куди зручніше буде скористатися особистим кабінетом Ощадбанку.

При здійсненні транзакцій через касу, кошти йдуть від двох днів до тижня.

висновок

Зробити транзакцію з картки Ощадбанку на рахунок Альфа-банку можна будь-яким з вищеописаних способів, все залежить від того, скільки коштів потрібно перевести і в які терміни. Існують і інші методи, які мають свої переваги, проте описані в статті - найбільш популярні і прості. Зазвичай, перекази коштів з банкоматів або через інтернет проходять протягом декількох хвилин, а ось оплата через касу банку має тривалий період очікування, до тижня. Варто враховувати дані особливості.

Сподіваюся, наші поради були вам корисні. До зустрічі на сторінках сайту!

Відео

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online