Як зняти гроші з карти Совість

  1. Загальні відомості
  2. Чи можна зняти гроші в банкоматі?
  3. Як підключити зняття готівки
  4. Як перевести в готівку власні гроші
  5. Другий варіант - припинення контракту
  6. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Совість від КИВИ Банку призначена для здійснення покупок в розстрочку партнерської мережі. Її можливості відрізняються від звичайної банківської карти і мають ряд обмежень. Чи можна знімати готівку з карти Совість? І якщо можна, то яким методом буде дешевше це зробити, з мінімальною комісією банку і різного роду посередників? Як вигідніше за все зняти велику суму?

Як вигідніше за все зняти велику суму

Загальні відомості

після оформлення картки компанія Qiwi кожного клієнта відкриває так званий «овердрафт» - кредитний ліміт для тимчасового використання на умовах банку. Ці умови прості - користувач може робити покупки в розстрочку без відсотків в магазинах-партнерах. Саме вони перераховують винагороду на користь ківі, тому розстрочка безвідсоткова.

Чи можна зняти гроші в банкоматі?

Раніше програма виключала можливість зняття готівки з картки. З 1 червня 2018 року в правила були внесені зміни - з'явилася додаткова опція «Зняття готівки», яка дозволила переводити позикові кошти через банкомати.

Як підключити зняття готівки

Опція підключається власником картки самостійно в особистому кабінеті , Підключення безкоштовне. Активація опції можлива при відсутності порушень з погашення раніше взятих розстрочок.

На зняття діють ліміти і обмеження:

  • гроші можна зняти тільки в російських рублях;
  • одна операція допускає зняття не більше 7500 рублів;
  • місячний ліміт визначається індивідуально в кожному конкретному випадку;
  • на зняту суму діє розстрочка 3 місяці;
  • за кожну операцію з переведення в готівку береться комісія в розмірі 599 рублів.

Загальна сума знятих готівки не може перевищувати розміру кредитного ліміту.

А як щодо власних коштів на рахунку? На карті можна зберігати особисті гроші понад ліміт на випадок, якщо банківських коштів буде недостатньо для покупки в розстрочку. Ось ними розпоряджатися можна, але теж з певними обмеженнями.

Як перевести в готівку власні гроші

Для переведення в готівку потрібно активний електронний гаманець Qiwi. Його необхідно прив'язати до карткового рахунку, це робиться в особистому кабінеті Совісті. Після цього можна буде без будь-яких обмежень виконувати переклади власних коштів з карти на електронний гаманець Ківі. А вже звідти перевести в готівку гроші можна будь-яким зручним чином. Але варто врахувати, що за це передбачена комісія - приблизно 2% + 50 рублів, якщо використовувати звичайну банківську карту.

Найвигідніший варіант - замовити карту від Qiwi, прив'язану до електронного гаманця і виводити гроші на неї. А вже з неї можна виконувати покупки в будь-якому магазині без комісії. За зняття грошей в банкоматі доведеться заплатити 2% + 50 рублів, тому вигідно купувати саме картою, а не готівкою.

Другий варіант - припинення контракту

Чи можна зняти готівку з Совісті, якщо клієнт більше не планує нею користуватися? Така можливість є, але має масу недоліків:

  • процедура займе до 2 тижнів;
  • необхідно відправляти письмову заявку, завірену нотаріусом, в відділення Qiwi-банку, а воно знаходиться тільки в Москві;
  • з багатьох причин заявку можуть відхилити, тому розраховувати на швидке отримання своїх коштів не варто.

Зняття готівки з картки в цьому випадку - це законне право. Тобто клієнт на свій розсуд припиняє співпрацю з фінансовою установою, після чого розриває контракт. Після цього клієнт і банк зобов'язуються в повній мірі погасити свої заборгованості один перед одним. Буде потрібно повністю погасити відкриті розстрочки, а банк, в свою чергу, повинен виплатити клієнтські кошти понад встановленого кредитного ліміту. При цьому гроші перераховуються на будь-яку зручну банківську карту або відкритий рахунок (його необхідно вказати в заявці з усіма банківськими реквізитами), а не на електронний гаманець Qiwi.

Такий метод зняття готівки - це крайній варіант, якщо потрібно отримати велику суму грошей з мінімальною комісією (в даному випадку вона взагалі відсутня). Але потрібно бути готовим, що готівку з карти Совість будуть на руках не раніше, ніж через місяць, а то і більше.

висновок

Зняти гроші з карти Совість цілком можливо, але ця операція має ліміти і комісію за переведення в готівку. Варто пам'ятати, що основне призначення карти - швидке отримання безвідсоткової розстрочки без відвідування банку і зручне погашення позики, а не зняття готівки.

Чи можна знімати готівку з карти Совість?
І якщо можна, то яким методом буде дешевше це зробити, з мінімальною комісією банку і різного роду посередників?
Як вигідніше за все зняти велику суму?
Чи можна зняти гроші в банкоматі?
А як щодо власних коштів на рахунку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online