Як вивести гроші з Ківі без комісії

  1. Висновок по системі грошових переказів
  2. Висновок на банківський рахунок
  3. Висновок на банківську карту
  4. Visa Qiwi Plastic
  5. Переклад через електронну пошту
  6. Висновок через обмінник
  7. Висновок на рахунок телефону

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Електронний гаманець Qiwi для осіб, які працюють віддалено, зручний (і нерідко єдиний) варіант отримання зароблених грошей. Не бажаючи втрачати свої кревні, користувачі шукають способи, як вивести гроші з Ківі без комісії. Які ж можливості доступні? Електронний гаманець Qiwi для осіб, які працюють віддалено, зручний (і нерідко єдиний) варіант отримання зароблених грошей

Висновок по системі грошових переказів

Подати заявку на сайті електронної платіжної системи (ЕРС) qiwi.com і отримати кошти готівкою можна, якщо оформити на своє ім'я грошовий переказ. Ківі надає можливість скористатися послугами:

  • Contact;
  • Юністрім;
  • Пошти Росії.

Вибираючи систему грошових переказів, необхідно уточнити, чи виплачуються по ній гроші в населеному пункті одержувача. Відділення Пошти Росії є всюди, але комісія за відправку коштів поштовим переказом вище, ніж по системі Юністрім або Contact.

Щоб відправити переказ, потрібно:

  • авторизуватися на qiwi.com, ввівши логін (номер телефону) і пароль;
  • натиснути «Вивести», потім - «Через систему грошових переказів»;
  • вибрати систему зі списку;
  • вказати дані відправника та одержувача і суму операції;
  • підтвердити операцію одноразовим SMS-кодом, отриманим на телефон, службовець логіном Qiwi.

Згідно з інформацією на сайті ЕРС комісія 0% стягується тільки в тому випадку, якщо кошти відправляються за системою Contact в рублях, а виходять в євро або доларах. На практиці це важко назвати варіантом, як вивести гроші з Qiwi без комісії.

В інших випадках стягується:

  • при виведенні через Contact або Юністрім - 50 руб. + 2% від суми транзакції;
  • при виведенні поштовим переказом - 60 руб. + 2,5%.

Максимальна сума операції - 15 тис. Руб., Включаючи комісію.

Важливо: переклад Contact можна отримати через 15-30 хвилин після відправки, а ось поштовий потрібно чекати 3-5 днів.

Висновок на банківський рахунок

Вивести гроші з Ківі безготівковим способом можна на власний рахунок в будь-якому російському банку - картковий або розрахунковий, до якого платіжна картка не прив'язана.

Щоб зробити операцію, потрібно в розділі «Вивести» вибрати «На банківський рахунок», у форму, що ввести БИК банку, номер особового рахунку та суму платежу, натиснути кнопку «Перевести», потім підтвердити операцію одноразовим СМС-паролем (кодом).

Це не варіант, як вивести з Ківі без комісії, оскільки з володаря гаманця стягується 1,6% від суми транзакції, але не менше 100 руб.

Висновок на банківську карту

Замість перекладу за номером особового рахунку, можна перерахувати кошти на банківську карту по її номером, вказаним на лицьовій стороні пластика.

Така операція може обійтися дорожче, дешевше або однаково в порівнянні з перекладом на банківський рахунок, в залежності від суми операції.

Якщо сума понад 2500 рублів, вигідніше відправляти гроші за номером рахунку, оскільки за переклад на карту стягується не 1,6%, а 2%. Якщо немає, буде утримана мінімальна комісія, яка складає 100 або 50 руб. в залежності від банку, що випустив картку.

Платіжна система не надає можливості, як вивести гроші з Ківі на карту без комісії.

Навіть якщо прив'язати до аккаунту пластик, оформлений на ім'я користувача ЕРС, це дозволить поповнювати Ківі гаманець без комісії з боку системи (банк-емітент може стягувати відсоток і / або стягує обов'язково при поповненні кредитними коштами), розплачуватися грошима з картрахунку на сайтах, не вводячи реквізити пластика, - але не виводити безкоштовно гроші з системи.

Visa Qiwi Plastic

Здійснити, умовно кажучи, виведення грошей з Ківі гаманця без комісії дозволяє платіжний інструмент QIWI Visa Plastic - банківська карта, випущена Ківі Банком, має пластиковий носій і єдиний баланс з гаманцем власника.

З карткою QVP виводити кошти в прямому сенсі слова не потрібно, натомість їх можна витрачати офлайн, оплачуючи покупки в магазинах і торгових центрах, ресторанах, на АЗС і так далі. Комісія не стягується точно так же, як при оплаті пластиком будь-якого банку.

Зовсім інакше йдуть справи зі зняттям готівки - ніякого Qiwi без комісії, за будь-якої операції в будь-якому банкоматі утримується 50 руб. + 2% від суми.

Щоб отримати QVP, слід:

  • перебуваючи в особистому кабінеті на qiwi.com, перейти за посиланням «Банківські картки»;
  • натиснути «Замовити карту»;
  • вибрати продукт і клікнути «Купити»;
  • заповнити форму, що відкрилася, вказавши всі необхідні дані, і вибрати спосіб доставки картки (по Росії);
  • оплатити випуск і доставку пластика грошима з гаманця або вже наявної прив'язаною картки будь-якого банку, підтвердивши платіж SMS-кодом;
  • дочекатися успішної доставки обраним способом.

Користувачеві, який претендує на «Ківі без комісії», пропонуються на вибір три карткових продукту:

  • QIWI Visa Premium + з пакетом привілеїв QIWI Пріоритет;
  • QIWI Visa Plastic Paywave (обидві з технологією безконтактної оплати);
  • QIWI Visa Classic.

Пакет QIWI Пріоритет, що включає збільшений ліміт на зняття готівки, коштує 799 рублів на рік, докладні відомості про нього розміщені на сайті Ківі.

Вартість інших карт залежить від способу доставки:

  • по Пошті Росії - QIWI Visa Plastic Paywave 199 руб., QIWI Visa Classic 149 руб .;
  • через СПСР-ЕКСПРЕС - та й інша 425 руб.

Термін дії пластикових карток Ківі становить два роки - коли він закінчується, потрібно замовляти перевипуск по тій же ціні.

Переклад через електронну пошту

У розділі «Вивести» особистого кабінету на qiwi.com значаться ще дві опції - «на email» і «QIWI-Ваучер».

Фактично вони не просто виключають висновок з Ківі без комісії - електронні гроші взагалі не покидають платіжну систему.

Так, QIWI-Ваучер можна подарувати іншій людині, але щоб отримати презент, обдарований повинен теж мати акаунт на сайті Ківі і гаманець.

Висновок через обмінник

Вивести кошти з Qiwi можна через перевірений пункт обміну електронних грошей (валют), що працює в режимі онлайн. Але цей варіант виключає виведення грошей з Ківі без комісії, більш того - загрожує зайвими витратами.

Привабливі пропозиції вивести гроші на банківську карту, сплативши кілька рублів, які зустрічаються в Мережі, не відповідають дійсності. Ці кілька рублів - не комісію, а курс обміну. При цьому згідно з умовами сервісу клієнт повинен переказати кошти на картрахунок провайдера, сплативши в повному обсязі комісію, зазначену нами вище.

Користуватися послугами надійних обмінників варто тільки при необхідності вивести російські рублі на картку, прив'язану до рахунку в іншій валюті.

Висновок на рахунок телефону

Оплата стільникового зв'язку - формально справжній висновок Qiwi без комісії, оскільки кошти виводяться з рахунку гаманця і зараховуються на рахунок телефону.

Інша справа - з балансу мобільного можна оплачувати ті ж послуги, що і з гаманця Ківі, а при перекладі на банківську карту або рахунок комісія ще вище. Так що фактично це спосіб не «вивести гроші», а розплатитися зі стільниковим оператором.

Які ж можливості доступні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online