Як перевести гроші з Китаю в Росію

  1. Через банківські рахунки
  2. Без відкриття рахунку
  3. Використання пластикових карт
  4. Альтернативні системи переказів
  5. Передача готівки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перерахування коштів з однієї країни в іншу можна зробити декількома способами. Переказати гроші з Китаю в Росію можна, скориставшись послугами банків або платіжних систем. Слід точно знати, як відправити кошти, щоб під час процедури не виникло проблем. Ми розповімо, як можна з Китайської Республіки вислати гроші з найменшими втратами.

Ми розповімо, як можна з Китайської Республіки вислати гроші з найменшими втратами

Китай є тією країною, з якої досить просто відправляти купюри в Росію Китай є тією країною, з якої досить просто відправляти купюри в Росію. Важливо лише знати способи, які дозволять здійснити дану дію. Ми можемо назвати кілька варіантів, щоб можна було вибрати відповідний для себе.

способи:

  1. Банківський переказ. Мабуть, це один з найбільш простих і популярних методів грошових переказів. Однак у нього є і мінус - солідна комісія в розмірі 13%.
  2. Платіжні системи. Можна вибрати будь-яку з доступних, щоб перерахувати кошти. Наприклад, для цього підійде Вестерн Юніон або Контакт. Їх головний плюс - можна миттєво перевести кошти з Китаю в Росію, хоча, знову ж таки, доведеться заплатити комісію.

Їх головний плюс - можна миттєво перевести кошти з Китаю в Росію, хоча, знову ж таки, доведеться заплатити комісію

  1. Пластикова картка. Її потрібно завести в Китаї, а потім відправити росіянину. В цьому випадку можна буде легко поповнювати її в КНР, а знімати гроші в РФ.
  2. Пошта. Цей спосіб не найкращий, тому як гроші можуть загубитися по дорозі, та й чекати доведеться довго. Однак його теж можна використовувати, коли інші варіанти не підходять.

Незалежно від того, яка людина вибере спосіб, буде потрібно правильно переводити гроші. В іншому випадку кошти можуть не дійти до одержувача, і в кращому випадку вони повернуться відправнику. Ми докладніше розглянемо, як саме перевести гроші з Китаю, якщо адресат знаходиться в Російській Федерації.

Через банківські рахунки

Даний спосіб вважається одним з найбільш надійних, тому як переводити гроші потрібно через фінансові установи. Однак в цьому випадку комісія виявляється не найвигіднішою, адже пересилати купюри потрібно в іншу країну. Як правило, за операцію беруть збір в розмірі 13%, хоча відсоток може змінюватися.

Відзначимо, що в Китаї можна знайти відділення Ощадбанку, через яке досить легко перевести кошти в Росію. Буде потрібно відкрити валютний рахунок, щоб можна було відправляти гроші в рублях. Для проходження процедури потрібно буде звернутися до співробітника банку і пояснити свою ситуацію. Обов'язково потрібно мати при собі документи, щоб можна було підтвердити особистість.

Вигідніше виконувати перерахування самостійно, скориставшись інтернет-банкінгом. Тоді буде комісія менше, отже, вдасться заощадити на процедурі. Однак важливо точно знати, які реквізити вказувати, щоб переклад можна було здійснити. Якщо людина не впевнена в тому, що він зможе правильно заповнити дані, тоді краще відвідати банк і довіритися його працівнику.

Без відкриття рахунку

Якщо хочеться відправити кошти з найменшими втратами, тоді можна розглянути варіанти переказу без відкриття рахунку Якщо хочеться відправити кошти з найменшими втратами, тоді можна розглянути варіанти переказу без відкриття рахунку. Даний варіант виявляється більш вигідним і швидким, тому люди нерідко вибирають саме його. Вибрати можна одну з систем грошових переказів, наприклад, Вестерн Юніон або Контакт.

Слід заздалегідь ознайомитися з комісією, щоб знати, який відсоток з суми доведеться віддати. В цілому процедуру легко пройти, для цього потрібно лише з'явитися у відділення платіжної системи. З собою слід мати при собі посвідчення особи, а також необхідну суму.

Що робити:

  1. Необхідно звернутися до співробітника і пояснити, що необхідний переказ грошей в Росію.
  2. Потрібно буде пред'явити своє посвідчення особи і повідомити дані одержувача.
  3. Після цього потрібно передати необхідну суму, включаючи комісію.
  4. Співробітник видасть код, який потрібно повідомити адресату. Його необхідно буде назвати для отримання коштів.

Як можна зрозуміти, переслати гроші буде досить просто. Інше питання, наскільки маленький стягується відсоток, тому що в кожної платіжної системи він свій. Перед зверненням варто дізнатися тарифи.

Використання пластикових карт

Досвідчені люди радять завести в Китаї пластикову картку, а потім переслати її в Росію. В цьому випадку можна буде просто поповнювати рахунок в КНР, а одержувач буде одразу знімати гроші у себе в країні. Варто вибрати картку, яку найвигідніше використовувати в Російській Федерації при знятті грошей через банкомат.

Важливо! Слід оформити довіреність на росіянина, щоб той міг законно використовувати карту. Тому як банки не вітають пересилання пластика без створення спеціального документа.

Існують варіанти карток, які можна переводити в іншій країні без відсотків. Але, як правило, є ліміт, припустимо, зняти кошти безкоштовно можна всього 10 разів на рік.

Альтернативні системи переказів

Платіжні системи теж досить зручні, якщо потрібно терміново передати гроші іноземцю. Наприклад, можна спробувати використовувати PayPal або місцевий аналог даного сервісу. Досить перевести гроші на інший гаманець, причому, операції в системі часто проходять без комісії. Після цього одержувачу залишиться тільки зняти кошти будь-яким доступним способом. Наприклад, за допомогою пластикової карти світового формату. Однак при виведенні грошей буде комісія, тому заздалегідь варто подумати, яку частину доведеться віддати.

Передача готівки

Іноді набагато зручніше передати через знайомого готівку, якщо той збирається з Китаю в Російську Федерацію. Однак митний контроль може не пропустити великі купюри. Також можна переслати гроші поштою, хоча цей спосіб не один з кращих. Справа в тому, що при відправці через поштове відділення засоби можуть довго йти.

Також іноді зустрічаються недобросовісні працівники пошти, через які відправлення може не виявитися в руках у одержувача. Тому електронне перерахування нерідко виявляється найбільш вдалим рішенням, яке ми і рекомендуємо.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online