День народження Порошенко 26 вересня: сім'я президента привітала його відеороликом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У вівторок, 26 вересня, Петро Порошенко святкує своє 52-річчя. Сім'я президента першою привітала його з днем ​​народження, оприлюднивши спеціальний відеоролик, записаний заздалегідь.

Відео опубліковано на Facebook-сторінці Фонду Петра Порошенка.

У записі святкового звернення брала участь вся сім'я Порошенко - дружина Марина, син Олексій, близнючки Олександра і Євгенія, невістка Юлія - ​​дружина Олексія.

Ролик зроблений у вигляді випуску новин, ведучою якого стала дружина президента. Відео записано в дещо несподіваному стилі остаточного підведення підсумків президентства, з якими Порошенко "увійшов в історію". Несподівано воно в тому плані, що термін повноважень президента закінчується тільки весною 2019 роки (якщо його не переоберуть на другий термін), а тому говорити про його звершеннях в минулому часі трохи дивно.

Але тим не менш відео записано і оприлюднено:

"В ефірі екстрений випуск новин. Він увійшов в історію як президент, який відкрив двері в країни Євросоюзу, він став першим главою держави, який об'єднав весь цивілізований світ навколо захисту України, він почав реформи, на які не вирішувалося не єдиний політик за всі роки незалежності. Служити своїй країні, бути вірним ідеалом Революції Переваги і вірити в європейське майбутнє - так можна коротко охарактеризувати життя Петра Порошенка », - не скупилася на позитивні оцінки дружина президента Марина Порошенко.

Далі президента вітає син.

"Три роки тому ми стояли тут і не могли уявити, тоді ніхто не міг уявити які виклики чекатимуть нашу країну, але завдяки твоїм зусиллям і зусиллям тисячі українців країна стала на шлях розвитку. Роботи далі ще багато, але ми готові підставити плече", - сказав Олексій.

Після сина вітати главу держави почала дружина сина Олексія - Юлія, побажавши завжди мати поруч команду однодумців.

Далі знову включається чоловіка і продовжує розповідати про заслуги чоловіка.

"Петро Порошенко завжди був лідером, завжди на передовій, не боїться приймати виклики долі і не в якому разі не йде від відповідальності. Я щаслива, що ці риси успадкували наші діти", - сказала Марина.

Далі естафету прийняв молодший син Порошенка - Міша.

Він сказав, що завжди брав приклад з батька, розповів про свою любов до спорту і про вивчення мов, завдяки при цьому главу держави.

"Хочу бути таким же успішним, як і ти. Я пишаюся Україною, тому що ти навчив мене любити рідну землю", -сказав син.

Далі дружина розповідає про спільне життя про 33 роках в шлюбі, про любов, про країну.

"Ми невід'ємна частина один одного", - гордо сказала Марина Порошенко.

Далі під звуки фортепіано дочка Саша привітала Петра Порошенка, висловлюючи слова підтримки всім починанням батька.

Друга дочка малюючи картину в саду привітала батька, говорячи про подібність з ним.

"Всі говорять, що я схожа на тата, ми обидва йдемо до своєї мети, я бачу, як ти переживаєш, коли дивишся новини зі Сходу, я переживаю кожен раз, коли ти їдеш в АТО підтримувати наших захисників", - сказала Женя.

В кінці дружина каже зворушливі слова про те, що Порошенко є хорошим батьком, чоловіком і дідусем.

"Там, де ти завжди успіх і перемога, тепер це перемога всієї країни. Ти не вмієш працювати наполовину, кидати незакінчена справа, може тому доля вибрала тебе лідером України в найскладніші часи нашої сучасності. Так, на твоїй голові додалося сивого волосся, але я люблю тебе як в перші дні нашого знайомства. з Днем Народження, пан президент ", - підсумувала Марина.

"Зворушений такими теплими привітаннями. Спасибі, що ви у мене є", - прокоментував відео Порошенко.

Фото: facebook.com/petroporoshenko

Петро Порошенко народився 26 вересня 1965 року в Болграді (Одеська область). На позачергових президентських виборах в 2014 році він здобув перемогу, отримавши 54,7% голосів.

Нагадаємо, що в минулому році на Банковій Порошенко привітали роковою піснею коханки американського президента.

Як повідомляла "Країна", 1 лютого п резидент привітав свою дружину Марину Порошенко з Днем народження. Їй виповнилося 55 років.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online