У США назвали найстрашніша зброя флоту РФ

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

4 жовтня 2016, 11:54 Переглядів: 4 жовтня 2016, 11:54 Переглядів:   Російська подлоджка

Російська подлоджка. Фото: instagram.

Американці вважають, що зараз російський військовий флот вийшов на якісно новий рівень розвитку і у нього є дуже небезпечні для США види озброєнь. Про це розповів "Известиям" директор Інституту вивчення морського потенціалу Росії Майкл Петерсен.

Він виділив в складі ВМФ РФ, як найнебезпечніші для США, підводні човни "Ясень", фрегати проекту 22350 "Адмірал Горшков", а також ракети "Циркон" і "Калібр".

"Надводний компонент ВМФ Росії, як мені видається, вирішує переважно оборонні завдання, а ось поява атомних субмарин типу "Ясень" часто сприймається американськими ВМФ як причина для занепокоєння, - розповів професор Петерсен. - Це дуже потужна і небезпечна підводний човен, і нам не дуже зрозуміло, для вирішення яких завдань вона була створена ".

Також він зазначив атомні підводні човни проекту 885 "Ясень", які є малошумними і озброєні крилатими ракетами. Основне призначення цих човнів - полювання за субмаринами і кораблями, а також знищення наземних цілей крилатими ракетами.

"Звертають на себе увагу гіперзвукові ракети" Циркон "(здатні летіти до мети на швидкості, в 5-6 разів перевищує швидкість звуку, що робить їх практично невразливими для систем ПРО) і крилаті ракети сімейства" Калібр ", - продовжив Майкл Петерсен. - це потужна зброя, яке втілює в собі вражаючі технологічні досягнення.

Експерт підкреслює, що з часів СРСР російський флот більш технологічно просунутий.

"Не дивлячись на труднощі, які ми спостерігали в попередні десятиліття, російський ВМФ за рівнем підготовки особового складу та технологічного потенціалу досяг рівня, який дозволяє йому змагатися з будь-яким флотом в світі, - вважає американський експерт. - Якщо порівнювати з часами СРСР, флот (РФ - Ред.) став набагато компактніше, але він як і раніше дуже технологічно просунутий.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У США назвали найстрашніша зброя флоту РФ". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online