Злісні неплатники аліментів: в реєстрі засвітився нардеп від БПП

  1. Як працює реєстр боржників по аліментах?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Україні запрацював відкритий реєстр боржників по виплаті аліментів. У список потрапили всі без винятку, в тому числі і українські чиновники. На даний момент він вже містить більше 75 тисяч записів із зазначенням прізвищ.

Журналісти видання LB.ua виявили в реєстрі неплатників аліментів народного депутата від БПП Сергія Капліна. У записі вказано, що нардеп приховав аліменти в Полтавській області (місто Кременчук).

Сам Сергій Каплін в інтерв'ю журналістам заявив, що не платить аліменти, так як його екс-дружина проживає за кордоном.

«Просто фізично неможливо зробити транзакції», - зазначив Каплін і додав, що збирається поговорити «по-чоловічому» з міністром юстиції Павлом Петренко, який презентував Єдиний публічний реєстр боржників.

Нагадаємо, в кінці минулого року Верховна Рада України прийняла законопроект про посилення захисту прав дітей, в якому був прописаний механізм посиленої відповідальності для неплатників аліментів. Сергій Каплін виявився в числі тих, хто підтримав даний документ.

Як працює реєстр боржників по аліментах?

Для того, щоб дізнатися чи є людина злісним неплатником аліментів, в реєстрі боржників потрібно просто ввести його ім'я, прізвище і дату народження.

Раніше повідомлялося, що люди, які заборгували аліменти більш ніж за 6 місяців, не зможу виїжджати за межі країни, користуватися зброєю і водити машину .

Читайте ще: Україна втратила 5 позицій у рейтингу процвітання і увійшла до списку країн з найбільшим числом самогубств

Як працює реєстр боржників по аліментах?
Як працює реєстр боржників по аліментах?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online