Заява про поновлення виконавчого провадження

  1. Приклад заяви судового пристава-виконавця
  2. Заява про поновлення виконавчого провадження
  3. Як скласти заяву про відновлення виконавчого листа
  4. Подача і розгляд вимог

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У разі припинення виконавчих дій судовим приставом-яка зацікавлена ​​особа може подати заяву про поновлення виконавчого провадження У разі припинення виконавчих дій судовим приставом-яка зацікавлена ​​особа може подати заяву про поновлення виконавчого провадження. Звичайно, якщо саме зупинення виконавчого провадження було незаконним, краще подати скаргу старшому приставу . Заява про відновлення сторона виробництва використовує, якщо відпали підстави припинення.

Відновлення означає, що судовий пристав продовжує вживати заходів для примусового виконання рішення суду . Відновлюються і протягом термінів, відбуваються інші дії для задоволення вимог виконавчого листа.

Завантажити зразок:

Заява про поновлення виконавчого провадження Заява про поновлення виконавчого провадження

Приклад заяви судового пристава-виконавця

Судового пристава-виконавця

ОСП по м Благовєщенську

Амурської області

від ЖБК «Чистота»,

адреса: 675000, м Благовєщенськ,

пр-д Революційний, д. 143,

в особі голови

Перепелиця Ігоря Андрійовича,

діючого на підставі Статуту,

адреса: 675000, м Благовєщенськ,

вул. Світла, д. 23, кв.4

в рамках виконавчого виробництва

№ 754332/25/2022

Заява про поновлення виконавчого провадження

17.11.2022 р Благовещенским міським судом Амурської області видано виконавчий лист №872 / 22 у справі за позовом по комунальним платежам ЖБК «Чистота» до громадянина РФ Долгих Станіславу Сергійовичу, 1968 р.н. 20.11.2022 року постановою судового пристава-виконавця ОСП порушено виконавче провадження № 754332/25/2022.

У зв'язку зі смертю боржника, Долгих Станіслава Сергійовича, відповідно до заяви від стягувача виконавче провадження № 754332/25/2015 зупинено згідно з ч. 1 ст. 40 Закону про виконавче провадження.

Ухвалою Благовіщенського міського суду від 20.05.2023 р в зв'язку з вступом у спадщину сина боржника, Долгих Сергія Станіславовича, відповідно до ст. 44 ЦПК РФ замінений відповідач.

Відповідно до ст. 52 Закону про виконавче провадження судовий пристав-виконавець оформляє правонаступництво на підставі судового акта шляхом видання відповідної постанови, що затверджується старшим судовим приставом, що було зроблено 10.06.2023 р

На підставі викладеного, керуючись ст. 42, 45 Закону про виконавче провадження,

прошу:

  1. Поновити виконавче провадження № 754332/25/2022 в зв'язку з усуненням обставин, що стали підставою для його призупинення.

Голова ЖБК «Чистота» Перепелиця І.А. 11.06.2022 р

Як скласти заяву про відновлення виконавчого листа

Заява про поновлення виконавчого провадження подається судового пристава-виконавця. Якщо саме провадження зупинено за рішенням вказаної посадової особи. У тексті заяви бажано описати проходження основних етапів справи від подачі заяви про відкриття виконавчого провадження і до його призупинення, вчинені виконавчі дії .

Підставою відновлення виробництва стане усунення тих обставин, які послужили приводом припинення. Для цього до документу заявник додає різні письмові докази. Якщо вони вже є в матеріалах справи, то такої необхідності немає. Дізнатися, які документи є в справі, сторона виробництва може. Для цього використовується заяву на ознайомлення з виконавчим провадженням .

Подача і розгляд вимог

Документ готується стягувачем або його представником за дорученням в письмовій формі. Підписує уповноважена особа. Подати заяву можна декількома способами. Через канцелярію служби, на прийомі у пристава-виконавця. Можна скористатися і сайтом УФССП по регіону. Адже існує можливість приєднати фотографічні копії документів.

Рішення за вимогами боку виробництва приймає пристав-виконавець. Оформляє він рішення виданням постанови. Якщо доводи заявника не знайшли підтримки, знову-таки використовуйте скарги, в т.ч. скаргу на бездіяльність судового пристава-виконавця .

Якщо припиняв виробництво суд, отже, заява про поновлення виконавчого провадження необхідно подавати в суд, керуючись ст. 438 ЦПК РФ.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online