Стягнення аліментів на утримання батьків Уфа |

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

alimenty_na_roditeley

Як стягнути аліменти на утримання батьків в м Уфа? Допомога юриста Уфа при стягненні аліментів з дітей на батьків.

Сімейним законодавством, ст. 87 СК РФ передбачена обов'язок повнолітніх працездатних дітей надавати матеріальну підтримку непрацездатним батькам, які потребують допомоги. Батьки і діти можуть домовитися про надання допомоги шляхом укладення угоди про сплату аліментів. У разі якщо така угода укласти не вдалося і діти ухиляються від своїх обов'язків, до виплати аліментів на батьків їх можна примусити через суд.

В м Уфа позовну заяву про стягнення аліментів на утримання батьків розглядається світової суддею за місцем проживання відповідача. Судовий процес проходить у формі позовного провадження, з обов'язковою участю обох сторін.

Виходячи з нашої практики у справах даної категорії, при розгляді позовної заяви батьків до дітей про сплату аліментів в Уфі суди враховують такі обставини:

  • Кількість працездатних повнолітніх дітей.
  • Матеріальне становище батьків і дітей.
  • Сімейний стан батьків і дітей.
  • Інші, що заслуговують уваги обставини (стан здоров'я, наявність інших виплат та ін.)

При задоволенні позовних вимог батьків про стягнення аліментів , Суд визначає розмір аліментів на батьків, які діти повинні виплачувати батькам. Аліменти на утримання батьків виплачуються щомісяця у твердій грошовій сумі.

Якщо в судовому засіданні буде встановлено, що в період неповноліття дітей батьки ухилялися від виконання своїх батьківських обов'язків, суд вправі відмовити у задоволенні позовної заяви про стягнення аліментів з дітей на утримання батьків.

Аліменти на батьків - не часте явище в г. Уфа, але все ж такі судові процеси мають місце і досвідчені юристи по стягненню аліментів у м Уфа мають практику у справах даної категорії і готові допомогти вам при їх вирішенні.

Зателефонувавши нам за телефонами: 8 (347) 266-40-82, 8 (967) 731-30-37 ви отримаєте консультацію кваліфікованого юриста по стягненню аліментів на батьків у Уфі. Також ви дізнаєтеся точну ціну послуги по стягненню аліментів з дітей на утримання батьків в судовому порядку.

Теги: аліменти на батьків уфа, аліменти на утримання батьків уфа, сплата аліментів батькам, аліменти батькам від дітей, стягнення аліментів на батьків, стягнення аліментів на утримання батьків, батьки подали на аліменти на дітей, виплата аліментів батькам, аліменти на батьків сума.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online