Стягнення аліментів - Колегія адвокатів Філатов і Партнери

  1. Адвокат або юрист по аліментах в Челябінську
  2. Послуги юриста по стягненню аліментів
  3. Консультація юриста по аліментах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адвокат по аліментах, як і юрист по аліментах - фахівці займаються питаннями стягнення і встановлення аліментів у відношенні дітей і непрацездатних батьків. Його послуги можуть стати в нагоді матері з метою отримання аліментів або їх збільшення. Адже мало хто знає, що зараз за законом можна як збільшити так і зменшити аліменти, якщо правильно все оформити.

Допомога адвоката по аліментах:

  • встановлення аліментів у твердій грошовій формі з метою їх збільшення
  • призначення аліментів і їх стягнення в судовому порядку
  • залучення неплатника аліментів до адміністративної та кримінальної відповідальності
  • призначення неустойки за аліменти, яка часто перевищує розмір аліментів
  • збільшити їх шляхом встановлення в твердій грошовій сумі, можна стягнути аліменти або добитися їх реальної виплати, якщо платник не бажає

Адвокат по аліментах - Большаков І.В .:

:

Большаков І.В.

Адвокат по аліментах Большаков Ілля Вікторович. Адвокат супроводжує справи в сфері сімейних відносин, в тому числі з питання стягнення аліментів та встановлення їх у твердій грошовій сумі

Щоб отримати допомогу чи консультацію щодо стягнення аліментів, достатньо зателефонувати і записатися на консультацію до юриста по аліментах.

Первинна консультація адвоката з питань аліментів в нашій компанії безкоштовна.

адреса: г.Челябинск, пр. Леніна, 33

Запис на консультацію за телефоном 200-36-03

Юрист по аліментах Сігунов Роман Юрист по аліментах Сігунов Роман

Веде справи будь-якої складності з питань сімейного права, в тому числі щодо стягнення аліментів.

Провів понад 400 справ. Спеціалізується на цивільних і сімейних спорах. Є провідним юристом компанії у цивільних і сімейних справах.

Запис на консультацію до фахівця по телефону 200-36-03

Наша компанія надає послуги професійних сімейних адвокатів, що спеціалізуються на вирішенні будь-яких проблем у сфері сімейного права, в тому числі з питань стягнення аліментів. Уже на першій консультації по аліментах, адвокат або юрист пояснить законні способи збільшити або зменшити аліменти.

З питань аліментів рекомендуємо звертатися до адвокатам по сімейних справах нашої фірми. При цьому, компанія гарантує досвід і кваліфікацію кожного фахівця.

Вартість стягнення аліментів. Ціна на послугу адвокат і юрист по аліментах зазвичай залежить від складності справи та обсягу робота. Зазвичай послуги зі складання документів не перевищують 3-5 тисяч рублів, а уявлення в суді не більш 15 т.р. При цьому, за цю вартість фахівець повністю бере на себе вирішення проблеми клієнта.

офіс компанії

Гарантоване стягнення аліментів

«Філатов і партнери» - бренд заслужив репутацію в Челябінську, тисячі челябінців скористалися допомогою наших фахівців, в тому числі з питань стягнення аліментів, тому ми гарантуємо якість послуги і результат своєї роботи.

Стягнення аліментів на неповнолітніх дітей - один з найпоширеніших питань при сімейному розладі. Багато батьків після розлучення немов забувають про необхідність утримувати свою дитину, залишаючи цей обов'язок матері, проте з цим не варто миритися.

Ви, як мати дитину, маєте повні права на допомогу при вихованні дитини, до того ж додаткові гроші завжди знадобляться.

Якщо Ви не знаєте як подати на аліменти на неповнолітніх дітей, який розмір грошової суми Вам належить або якщо Вам необхідно оскаржити стягнення аліментів, зменшити розмір виплат, то Вам слід звернутися за правовою допомогою до нас в Челябінську міську колегію адвокатів для консультації з усіх питань.

Звичайно, Ви самі можете через суд стягнути аліменти на дитину, проте це може зайняти багато часу і потребувати додаткової оплати. Запишіться на консультацію до юриста по аліментах за телефоном: 200-36-03

Адвокат або юрист по аліментах в Челябінську

  1. Надасть Вам кваліфіковану консультацію по аліментах;
  2. Складе грамотне позовну заяву;
  3. Представить Ваші інтереси в суді без Вашої участі;
  4. Доб'ється виконання рішення суду.

сімейний адвокат допоможе Вам скласти і зібрати всі необхідні юридичні документи, передасть їх в необхідні органи або суд, виступить в суді, проконтролює надходження аліментів.

Вартість юридичних послуг завжди індивідуальна Вартість юридичних послуг завжди індивідуальна. Вона обговорюється на першій консультації по аліментах після аналізу справи, фіксується в угоді про надання послуг і залишається незмінною протягом усього роботи над справою.

Ми вирішимо за Вас всі проблеми пов'язані з отриманням аліментів на неповнолітніх дітей, Вам лише потрібно буде один раз прийти до нас на 20 хвилин. Працюючи з нами Ви отримаєте гарантований результат за помірні гроші, а головне Вам:

  • не доведеться стояти в чергах, розбиратися в тонкощах права і брати участь в судових засіданнях з усіма наслідками, що випливають конфліктами;
  • Ви, перебуваючи вдома отримає результат, адже ми візьмемо на себе вирішення всіх проблем у справі, аж представництва в суді без Вашої участі і контролю за виконанням судового рішення.

Ми гарантуємо якість надаваних юридичних послуг

З нами зручно працювати, оскільки наш юрист по аліментах провів вже безліч справ в Челябінську, мають великий досвід в таких справах, вірно визначать, оперативно допоможуть у вирішенні Вашої проблеми.

Послуги юриста по стягненню аліментів

  • Складання заяви на аліменти в твердій грошовій сумі
  • Ведення справи в суді першої інстанції
  • Оскарження судового рішення
  • Контроль реального стягнення грошей.

Допомога професіонала - вимушена необхідність і одночасний успіх. Бути може Вам всього лише необхідно грамотне складання заяву.

Однак скласти позов щодо стягнення аліментів, а тим більше його оскаржити зовсім не просто. Для цього необхідно точно знати, кому і на яких підставах належить виплата грошових коштів на утримання.

Крім того, вивчивши відповідне законодавство, яке регламентує правове питання саме вашого конфлікту, не можна забувати про судову практику. Необхідно ознайомитися з актуальними рішеннями суду по Вашій справі. Треба зауважити, що правовий аналіз та юридичний моніторинг для людини, без спеціальних знань і навичок - справа складна.

Спори про стягнення аліментів містять багато нюансів і вимагають юридичних знань і наявність практики у вирішенні подібних суперечок. У наших адвокатів ці знання і досвід є! Якщо Вам дійсно потрібно оперативне і грамотне розгляд Вашої справи, щоб суд зробив стягнення аліментів або відмовив у стягненні, якщо з Вас незаконно стягують аліменти, не обмеживши Ваших прав та інтересів, звертайтеся до нас.

Запис на консультацію юрист по аліментах - (351) 200-36-03.

Згідно зі статтею 80 СКРФ на матір та батька лежить обов'язок забезпечувати своїх дітей, поки ті не стануть самостійними і дієздатними.

Батьки самі визначають яким чином вони будуть забезпечувати дітей. На жаль, в Росії дуже великий відсоток розірвання шлюбів. В результаті, було придумано таке поняття як аліменти, тобто грошові виплати на забезпечення неповнолітніх дітей після розлучення.

Консультація юриста по аліментах

Які шляхи вирішення існують для стягнення аліментів?

Законодавством РФ встановлено право батьків добровільно укладати угоду про сплату аліментів. Якщо ж неможливо домовитися мирним шляхом, то аліменти можна стягнути в судовому порядку. Суб'єктами подання такої заяви може бути орган опіки та піклування.

В судовому порядку, відповідно до ст. 81 Сімейного кодексу можна стягнути аліменти в розмірі:

Якщо не існує між батьками угоди про сплату аліментів на неповнолітніх дітей, суд стягує з них щомісяця: на одну дитину - чверті, на двох дітей - однієї третини, на трьох і більше дітей - половини заробітку і (або) іншого доходу батьків. Залежно від матеріального та сімейного стану суд може зменшити, або збільшити цей розмір.

Крім того в статті 83 СК РФ уточнюється, що стягнення аліментів на неповнолітніх дітей може відбуватися за рішенням суду у твердій грошовій сумі:

Якщо немає угоди про сплату аліментів або батько, який сплачує аліменти, не здатний оплачувати в силу відсутності, постійно мінливого, нестабільного свого доходу, а також в разі якщо цей батько отримує заробіток і (або) інший дохід повністю або частково в натурі або в іноземній валюті, або якщо стягнення аліментів у частковому відношенні до заробітку і (або) іншому прибутку батька неможливо, важко або суттєво порушує інтереси однієї зі сторін, суд може визначити розмір аліментів, що стягуються щомісяця, твердій грошовій сумі або одночасно в частках і в твердій грошовій сумі.

Суд виходить з того, щоб максимально забезпечити дитину, зберегти колишній рівень його забезпечення, з огляду на матеріальне та сімейне становище обох сторін та інших обставин.

Адвокат по аліментах, як і юрист по аліментах в Челябінську від нашої компанії готові запропонувати Вам наступні послуги:

  • Аналіз і підготовка документів (в т.ч. складання угоди про сплату аліментів)
  • Підготовка позовної заяви
  • Супровід справи в суді

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online