Білорусь визнала Конвенцію про міжнародне порядку стягнення аліментів на дітей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Конвенція про міжнародне порядку стягнення аліментів на дітей та інших форм утримання сім'ї прийнята 23 листопада 2007 року в рамках Гаазької конференції з міжнародного приватного права Конвенція про міжнародне порядку стягнення аліментів на дітей та інших форм утримання сім'ї прийнята 23 листопада 2007 року в рамках Гаазької конференції з міжнародного приватного права. З 1 червня 2018 року його вступила в силу для Білорусі.

На даний момент учасниками Конвенції є також такі держави: Австрія, Албанія, Бельгія, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Бразилія, Великобританія, Угорщина, Німеччина, Греція, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, США, Туреччина, Україна, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чорногорія, Чехія, Швеція, Естонія.

Конвенція буде забезпечувати оперативний розгляд прохань, що стосуються аліментних зобов'язань, надасть можливість громадянам використовувати для стягнення аліментів універсальні, доступні, ефективні і прості в застосуванні процедури.

Мета Конвенції - забезпечити ефективне стягнення за кордоном аліментів на дітей та інших форм утримання сім'ї, шляхом створення комплексної системи співробітництва між компетентними органами держав - учасниць Конвенції, надання можливості подачі прохань про винесення рішень про стягнення аліментів, прохань про визнання та виконання рішень про стягнення аліментів .

Джерело НЦПІ Республіки Білорусь

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online