Аліменти на дитину: уже підвищили, змінився принцип нарахування

  1. Аліменти на дитину: новий закон вже підписав Президент України Аліменти на дитину Аліменти на дитину...
  2. Розмір аліментів згідно норм нового закону збільшився
  3. Аліменти повинні бути призначені судом протягом 72 годин

Аліменти на дитину: новий закон вже підписав Президент України

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Аліменти на дитину

Аліменти на дитину підвищили. Так Президент України підписав закон, який передбачає зміни в українське законодавство про систему нарахування аліментів на дітей після розлучення їх батьків. За нормами цього Закону, мінімальний розмір аліментів підвищили від 30% до 50% від прожиткового мінімуму для дітей відповідного віку - тобто від 713 грн. для діток до 6 років і від 888 грн. для дітей віком від 6 до 18 років.

Платника аліментів отримав право перевіряти те, що гроші були витрачені тільки на дитину

Платника аліментів отримав право перевіряти те, що гроші були витрачені тільки на дитину

Аліменти на дитину

Згідно з вимогами документа, право отримувати аліменти має той з батьків дитини, який проживає разом з ним. Важливо відзначити, що згідно з нормами нового Закону, аліменти на дитину тепер повністю будуть власністю дитини, а розпоряджатися ними буде один з батьків - але тільки на потреби дитини.

Важливо відзначити, що згідно з нормами нового Закону, аліменти на дитину тепер повністю будуть власністю дитини, а розпоряджатися ними буде один з батьків - але тільки на потреби дитини

Аліменти на дитину

Тепер той, хто платить аліменти, отримав право вимагати від того з батьків, який проживає з дитиною і отримує на нього аліменти, підтвердження витрат цих грошей і того, що вони були використані виключно на дитину в буквальному сенсі слова - до копійки.

Розмір аліментів згідно норм нового закону збільшився

Розмір аліментів згідно норм нового закону збільшився

Аліменти на дитину

Тепер аліменти можуть становити на одну дитину 1/4 розміру заробітку (доходу) того з батьків, хто проживає окремо. На двох дітей сума може бути збільшена до 1/3 заробітку (доходу), на трьох дітей і більше - 50%. Одночасно і обмеження по сумі аліментів - не більше 10 прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку.

Аліменти повинні бути призначені судом протягом 72 годин

Аліменти повинні бути призначені судом протягом 72 годин

Аліменти на дитину

І ще, важливий момент, згідно нового Закону, суд повинен призначити аліменти на дітей протягом 72 годин. При визначенні розміру аліментів буде враховується не тільки офіційна зарплата, але і інші доходи, які зможе підтвердити стягувач аліментів. А ось різного роду майнові суперечки при розлученні можуть розглядатися в суді скільки завгодно.

Нагадаємо, в 2017 році прожитковий мінімум для дітей до 6 років становить: від 1 травня дo 30 листопада - 1426 грн, з 1 грудня - 1492 грн. Для дітей від 6 до 18 років: від 1 травня дo 30 листопада - 1777 грн, з 1 грудня - 1860 грн.

Для дітей від 6 до 18 років: від 1 травня дo 30 листопада - 1777 грн, з 1 грудня - 1860 грн

Аліменти на дитину

А ще потрібно не забувати, що дітям завжди краще, коли мама і тато разом. Для них розлучення батьків - це справжня трагедія. Якщо Ви, батьки, любіть один одного - бережіть свої сім'ї і щастя Ваших дітей. Ні на які аліменти (навіть найбільші) - щастя не купиш ...

Аліменти на дитину

схоже

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online