Аліменти на дитину у 2017 році - консультація юриста онлайн

  1. Консультація юриста по аліментах
  2. Нетрадиційний спосіб отримання аліментів
  3. Стягнення аліментів на дітей
  4. Позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів в 2018: відео
  5. Навіщо потрібна допомога юриста при оформленні аліментів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як відбувається процес стягнення аліментних виплат? Як змусити платити другого з батьків аліменти? Юридична консультація юриста по сімейних справах.

зміст:
Консультація юриста по аліментах
Нетрадиційний спосіб отримання аліментів
Стягнення аліментів на дітей
Позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів в 2018: відео
Якщо платник ухиляється від виплати аліментів
Навіщо потрібна допомога юриста при оформленні аліментів
Розмір і порядок виплати аліментів на дитину в Росії: відео
Консультація юриста онлайн безкоштовно

У наш час досить складно зустріти людину, ні разу не чула поняття « виплата аліментів на дітей ». Для більшості обивателів воно, як правило, означає грошові виплати на утримання дітей до моменту досягнення ними повноліття. І тільки одиниці розуміють, що такі виплати можуть здійснюватися не тільки на користь дітей, а й літніх батьків і навіть другого подружнього партнера.

Ті, хто стикався з процесом оформлення аліментів, знають, що процедура це тривала, можливо місяцями доведеться оббивати пороги всіляких інстанцій і очікувати завершення судового процесу. Однак, скориставшись правовою підтримкою кваліфікованого юриста, можна значно спростити і прискорити цю процедуру.

Консультація юриста по аліментах

Всі питання, що стосуються аліментів, умовно можна розділити на кілька категорій Всі питання, що стосуються аліментів, умовно можна розділити на кілька категорій. До першої категорії питань можна віднести ті, які стосуються громадян, що мають закріплені в законодавстві права на аліментні виплати.

Другою категорією можна вважати питання про визначення розміру аліментних виплат. Згідно сімейному законодавству, сума може бути призначена як частка від доходів або у фіксованому розмірі. Окремо відзначимо, що деяким категоріям одержувачів покладена саме тверда сума аліментних виплат. До числа таких осіб відносяться батьки, які досягли похилого віку, а також друга сторона подружніх відносин.

Консультативна допомога юриста буде надана з відсиланням актуальних норм законодавства, з урахуванням всіх діючих поправок і нововведень.
І, звичайно ж, до окремої категорії питань можна віднести випадки, коли відбувається ухилення від виплати аліментів. Відзначимо, що безліч питань тут виникає ще і в зв'язку з тим, що в 2016 році були внесені зміни в законодавство, які змінюють процедуру притягнення до відповідальності, в тому числі і кримінальної, осіб, які злісно ухиляються від виплат.

Первинна консультація юриста з питань, пов'язаних з аліментами, надається нашими фахівцями безкоштовно. На першій зустрічі, як правило, визначається вектор подальших дій для досягнення поставлених клієнтом завдань.

Статті по темі:
Стягнути аліменти з непрацюючого цивільного чоловіка
Стягнення, сплата і зменшення аліментів на дитину
Як подати на аліменти в шлюбі і після розлучення

Нетрадиційний спосіб отримання аліментів

Для того, щоб допомогти клієнтові заощадити час і кошти на судові витрати, юрист може запропонувати клієнту нестандартний підхід, для якого батька дітей повинні прийти до обопільної згоди про механізм виплати аліментів і зафіксувати його документально Для того, щоб допомогти клієнтові заощадити час і кошти на судові витрати, юрист може запропонувати клієнту нестандартний підхід, для якого батька дітей повинні прийти до обопільної згоди про механізм виплати аліментів і зафіксувати його документально.

Такий документ в обов'язковому порядку підлягає нотаріальному посвідченню, однак допомога юриста потрібно безпосередньо на етапі складання тексту угоди. При такому підході дотримуються інтереси, як дітей, так і матері і батька.

У разі, коли не дотримуються умови такого договору, немає необхідності подавати позовну заяву до суду. Досить просто передати копію документа із заявою про початок виконавчого діловодства. Якщо ж сторони не оформили документально домовленість про виплату аліментів, єдиним шляхом їх отримати залишається звернення до суду.

Стягнення аліментів на дітей

Судочинство в справі про стягнення аліментних виплат відбувається відповідно до Цивільно-процесуальним кодексом Російської Федерації, так як такі справи класифікуються саме як цивільні Судочинство в справі про стягнення аліментних виплат відбувається відповідно до Цивільно-процесуальним кодексом Російської Федерації, так як такі справи класифікуються саме як цивільні.

Варто зазначити, якщо мова йде про аліментних виплат на користь неповнолітньої дитини і відповідач визнає, що він є його батьком, то позивач має право просити про видачу судового рішення від судді мирового суду. Тоді судовий процес пройде за 5 днів і сторони залучатися до нього не будуть.
Однак в разі, коли аліментні виплати повинні виплачуватися на утримання батьків, які досягли похилого віку, або другої половини подружньої пари, подачі позову до органів судової влади уникнути не вдасться. В такому випадку неоціненною буде правова підтримка юриста. Спеціаліст збере і підготує всі необхідні документи для подачі в суд і проведення судового процесу, виконає розрахунки, які будуть потрібні в ході справи, при необхідності збере всі необхідні докази про матеріальне становище особи, яка повинна здійснювати виплати і багато іншого.
У справах про стягнення аліментних виплат законодавство не встановлює термінів позовної давності. Однак для того, щоб отримати платежі за 3 роки, потрібно звернутися в суд і надати переконливі докази того, що такі виплати не здійснювалися.

Заручившись підтримкою грамотного юриста, його клієнт може бути впевнений, що фахівець буде представляти його інтереси не тільки в ході судових засідань, а й при співробітництві з приставами виконавчої служби (якщо стягнення виплат доведеться виробляти примусово).

Позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів в 2018: відео

Якщо платник ухиляється від виплати аліментів

Якщо особа, яка за рішенням суду зобов'язано здійснювати аліментні виплати, ухиляється від своїх обов'язків, до нього згідно із законом можуть бути застосовані додаткові заходи впливу Якщо особа, яка за рішенням суду зобов'язано здійснювати аліментні виплати, ухиляється від своїх обов'язків, до нього згідно із законом можуть бути застосовані додаткові заходи впливу.

Перш за все, за ухилення від сплати аліментів передбачені адміністративні санкції. Вони можуть застосовуватися тоді, коли в перебігу двох місяців з моменту вступу в силу судового рішення, платник без поважних причин не платив аліменти. Така адміністративна відповідальність може вилитися як у виправні роботи, так і в адміністративний арест.След

ующім видом відповідальності, яку тягне невиконання аліментних зобов'язань, є кримінальні санкції. Так як в цьому розділі законодавства в 2016 році відбулися зміни, краще звернутися до юриста для роз'яснення всіх нюансів.

Окремо відзначимо, що за затримку або відсутність виплат у аліментних зобов'язань, передбачена також неустойка, яку нараховують на суму боргових зобов'язань платника. Однак, щоб неустойка була з нього утримана, необхідно надати довідку про те, що борги з аліментів дійсно є.

Навіщо потрібна допомога юриста при оформленні аліментів

Одним з напрямків професійного впливу наших фахівців є саме справи про аліменти Одним з напрямків професійного впливу наших фахівців є саме справи про аліменти. В нашій команді працюють прекрасні фахівці, які мають не тільки велику базу знань в області юриспруденції, а й практичний досвід ведення судових процесів будь-якої складності. Вони зможуть надати правову підтримку безкоштовно.

Дійсно, кожен фахівець нашої компанії надає первинну консультацію абсолютно безкоштовно, в тому числі у справах, які стосуються аліментних виплат.

Саме на першій консультації фахівець збере і проаналізує всю наявну у клієнта інформацію у справі. Після цього він зможе визначити всі можливі шляхи для виходу з ситуації, що склалася.

Якщо клієнт і юрист домовляться про подальшу співпрацю, то наступним етапом роботи фахівця буде збір і підготовка необхідної документації для подачі в суд. При цьому він проконтролює, щоб пакет документів був отриманий за місцем його призначення.

Для того, щоб фахівець міг заздалегідь підготується до зустрічі з клієнтом, можна відправити всю наявну інформацію йому на електронну пошту або заповнити анкету на нашому сайті. Таким чином, вже вивчивши матеріали по справі, фахівець зв'яжеться з клієнтом і призначить зустріч, на яку прийде вже сформувавши своє бачення ситуації.

Наша компанія готова взятися за будь-які справи, що стосуються аліментних виплат. Однак дуже важливо, щоб клієнт надавав юристу якомога більше інформації про свій випадок. Тоді робота фахівця буде найбільш ефективна.

Як змусити платити другого з батьків аліменти?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online