Як платити аліменти через Ощадбанк - чи можна, скільки йдуть, як правильно зробити переказ через термінал і Ощадбанк Онлайн, зразок платіжки

  1. Питання та відповіді
  2. переваги
  3. Відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Один з найпопулярніших способів отримання аліментів це перерахування на банківську карту. У статті ми розповімо скільки йдуть аліменти на карту і як правильно зробити переклад через Ощадбанк Онлайн або термінал. Один з найпопулярніших способів отримання аліментів це перерахування на банківську карту

Переводимо аліменти на карту в Ощадбанку

Зміст статті

Питання та відповіді

В: Чи можна переводити аліменти на карту Ощадбанку?
В: Так це ніяк не обмежується законом і даний спосіб дуже популярний і зручний, як платникам, так і одержувачам аліментів. Платити можна як через банкомати, так і через інтернет-банк Ощадбанк Онлайн.

В: Скільки йдуть аліменти на карту ощадбанку
Про: Переклад здійснюється протягом трьох днів, але по факту при вказівці правильних реквізитів - протягом 2-х годин.

переваги

  • Максимальний комфорт для платника і одержувача аліментів - не потрібно витрачати час на особисту зустріч і передачу готівки з рук в руки.
  • Швидкість переказу - на відміну від інших способів, переклади з карти на карту проводяться протягом кількох годин.
  • Економічність - перекази з рахунку на рахунок в Ощадбанку (всередині банку), в більшості випадків, здійснюються безкоштовно. У будь-якому випадку, комісія буде невисокою.
  • Можливість відстежувати всі переклади - це допоможе легко довести факт здійснення аліментних платежів або їх відсутності. При цьому обов'язково потрібно вказувати правильне призначення платежу.
  • Платежі можна автоматизувати - в цьому випадку переклади будуть робитися автоматично в зазначеному розмірі та з певною періодичністю.
  • Відділення Ощадбанку є в кожному місті у великій кількості.

Як правильно платити аліменти через Ощадбанк: способи

  • Сбербанк Онлайн - це інтернет-банк, який дозволяє формувати платіжні доручення і робити безліч інших операцій з рахунком. Спершу його потрібно підключити, зробити це можна через банкомат, отримавши одноразові логін і пароль. Далі до логіну прив'язується номер телефону, який дозволить входити в Ощадбанк Онлайн за допомогою смс-підтвердження. За допомогою Ощадбанку Онлайн можна робити, як прості платежі, так і автоматичні - для цього є зручний функціонал.
  • Через співробітників - можна оформити доручення, згідно з яким співробітник Ощадбанку буде здійснювати з вказаною періодичністю аліментні переклади на рахунок одержувача.
  • Мобільний банк - це менш функціональний спосіб, який дозволяє робити перекази за платіжними шаблонами.
  • Банкомати і термінали - принцип дій однаковий в обох випадках: вказуємо призначення перекладу і номер рахунку або банківської карти, виконуємо платіж.

Правила переказів: що потрібно знати

  • У призначенні платежу ясно вказуйте, що це сплата аліментів від платника (вказати ПІБ) на утримання неповнолітньої (ПІБ). Без вказівки цільового призначення платежу можуть виникнути проблеми з виникненням заборгованості.
  • Роздруковуйте всі квитанції про платежі, навіть якщо вони зроблені через інтернет-банк Ощадбанк Онлайн.
  • Через деякий час треба запитати у одержувача - чи дійшли гроші.
  • Рекомендується проводити виплати по аліментах щомісяця в один і той же день.

зразок платіжки

Приклад платіжного доручення на переказ аліментів через Ощадбанк

Відео

alimnt24

Коментарі: 2

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online