Потрапив в аварію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чоловік потрапив в аварію була заміна тазостегнового суглоба знаходиться на лікарняному вже 2 місяці буде ще знаходиться до 8 місяців я перебуваю в дікретном відпустці. Чоловік був пасажиром в таксі чи маю я на якісь пільги чи едінавременное посібник крім страховки винуватця чи можу подати якесь заяву в соцзахист є ще одна неповнолітня дитина. Чоловік офіційно не де непрацевлаштовані.

Добрий день. Вам необхідно звернутися в соцзахист і підготувати необхідний перелік документів для отримання допомоги. З приводу відшкодування по ДТП, Ваш чоловік, будучи пасажиром, має право на отримання компенсації шкоди здоров'ю (зі страхової компанії винуватця ДТП), а так же компенсацію моральної шкоди з самого винуватця ДТП. Можна вже зараз домовлятися з винуватцем ДТП (якщо він встановлений) про виплату даної компенсації і укладення мирової угоди. Якщо буде потрібна допомога, звертайтеся.

Мій чоловік потрапив в аварію. В'їхав на мопеді в автомобіль поварачівующей на право не дотримувався дистанції при цьому отримавши перелом ребер. У потерпілого каско, яка виплатила не всю частину за ремонт і тепер потерпілі хочуть частина Ден стягнути з чоловіка. Чи мають вони таке право мій чоловік теж отримав травми?

Якщо ваш чоловік порушив ПДР і таким чином винен у ДТП, то звичайно мають право стягнути збитки.

Те, що чоловік теж отримав травму, не є причиною ухилення від відповідальності. Він повинен буде або добровільно, або через суд відшкодувати збитки в не покритій частині.

Купили автомобіль в кредит, чоловік потрапив у аварію, автомобіль продали, основну частину боргу погасили, залишилося виплатити банку 100000 р. Чи можуть забрати автомобіль? Що робити якщо банк звернувся до суду?

Як ви продали авто, котоире в заставі у банку? Ви 1. Доставили покупця (авто у нього банк забере) - він буде з вами вяяснять відносини. 2. В пікової ситуації можуть порушити 159-ю КК РФ. - Пишіть в банк грамотне звернення - посіте відстрочку тощо ... Потихеньку гасіть кредит. Якщо банк вже подав позов до суду - аогорім дій вам інші. Успіхів!

Чоловік потрапив в аварію була заміна тазостегнового суглоба знаходиться на лікарняному вже 2 місяці буде ще знаходиться до 8 місяців я перебуваю в дікретном відпустці

Їхав на мотоциклі без прав з несовершеннолетнеей дівчинкою і потрапили в аварію, у неї перелом і батьки хочуть грошей, що робити.

Оплачувати. Якщо їхали без прав, то ви автоматично винуватець. Краще заплатити зараз, ніж чекати що взищат по суду.

Якщо винні в ДТП саме Ви, то краще компенсувати моральну і матеріальну шкоду, ст.151 ГК РФ. І взяти розписку про це. Те, що без прав їхали не говорить про те, що винуватець Ви.

Компенсуйте моральну шкоду і отримаєте розписку відповідну ст 408 ГК РФ.

Ситуація така, потрапив в аварію машину забрали в штрафмайданчик через пару днів дізнався що машину відвіз чоловік на якому машина була оформлена. Тобто при покупці я не переоформив машину на себе і в страховку вписали мого друга. Тепер ця людина вимагає з мене суму 40 тис руб я був готовий віддати ці гроші, як зібрав все суму і подзвонив йому тепер він не бере телефон і є можливість подав на втрати документів. Всі документи ключі від машини, страховка ПТС у мене. Навіть постановка про аварію оформлена на мене і папірці у мене в руках. Як мені далі бути?

Подавайте заяву в поліцію про вимагання, автомобіль вважається у вашій власності після підписання договору купівлі-продажу .., тим більше ПТС він вам передав ..

У 2014 р потрапили в аварію. Було порушено справу за стаття 264 частина 3.В 2015 р потрапив під амністію. Чи можливо таке що родичі з боку загиблого доб'ются зараз такого що справу порушать?

Так справа вже припинено в зв'язку з оголошенням амністії.

Кримінальну справу вже було порушено і припинено в зв'язку з прийняттям акта амністії. Законних підстав скасовувати рішення про припинення кримінальної справи немає.

Доброго дня. Потрапив в аварію, на лікарняному пів року оплачував роботодавець, вийшов на роботу через 2 місяці новий керівник попросив написати на звільнення, кульгаю не встигаю і т. Д. Групу не дали. Встав на облік в ЦЗН. Оплата 8000 руб. Ну хоч щось. Нещодавно отримав квоту на операцію на нозі, зробили зараз відновлююся перебуваю на лікарняному в ЦЗН повідомив. Грошей в ЦЗН отримати не можу так як лікарняні не закривають, а подовжують. А вони можуть мені оплатити після закриття лікарняного. Ще 2-3 місяці знаходиться на лікарняному як жити без грошей взагалі?

--- Привіт шановний відвідувач сайту! Потрібно було оформляти нещасний випадок на виробництві, але з питання незрозуміло нічого. Удачі вам і всього найкращого, з повагою юрист Лігостаєва А.В.

Тільки закривати лікарняний і відкривати новий.

Чоловік потрапив в аварію він винен, є постраждалі, у одного сильний перелом правої руки буде операція будуть вставляти штифт. Підкажіть це тяжка шкода здоров'ю, якщо так то його можуть посадити !?

Ступінь тяжкості шкоди буде визначена судово-мед. експертом. За результатами експертизи буде прийнято рішення про наявність або відсутність складу злочину і т.д. Можуть і посадити (якщо терміни реальні - це майже завжди - колонія-поселення). Сам зобов'язаний буде в колонію приїхати у встановлений час. Вам потрібно (щоб не поїхати туди) - постаратися припинити УД в зв'язку з примирення (якщо звичайно УД буде порушено)! Хай щастить.

Добридень! Вряди це визнають тяжким шкодою здоров'я, більше на середній схоже, але в будь-якому випадку остаточне рішення буде приймати медексперти. З повагою!

Я працюю водієм троллебуса потрапив в аварію звинуватили мене на роботі позбавили 100% премії і в следушем месец вішіталі з зарплати за ремонт троллебуса.

Можете оскаржити дані дії.

У 2017 році, я купив машину з салону. Нещодавно потрапив в аварію і подушки не спрацювали. Чи можу я подати суд на автосалон, і за подушок безпеки.

Так можете, щодо захисту прав споживачів, або в Росспоживнагляд.

Привіт, Мансур! Для доказу того, що не спрацювали подушки, Вам необхідно для початку звернутися до незалежного експерта. Потім з даними висновком уже можна звернутися в суд.

Потрапила в аварію в таксі Юбер, поїхала до приїзду ГИБДД, думала все норм поки їхала додому шок пройшов в результаті зараз в травмі ...

Добрий вечір. Які саме наслідки аварії Вас наздогнали?

Почніть з того, що повідомте про аварію адміністрації мед. установи, щоб було відображено в мед. документації. Збирайте документи, що підтверджують витрати, для подачі в подальшому позову про відшкодування шкоди. Якщо найближчим часом до Вас не навернулися співробітники поліції, буде необхідно самій написати заяву. За результатами перевірки повинна буде встановлена ​​вина в аварії учасників ДТП. До винуватцю потрібно буде подавати позов.

Чоловік відновився на останній курс, в тому році потрапив в аварію, перед захистом диплома за два тижні і довго лікувався. Навчання за рахунок роботодавця, в тому році роботодавець оплачував уч.отпуск, а в цьому році не підписують на 42 дня, щоб відкоригувати диплом потрібно їздити в інше місто. Чи має він право вимагати відпустку, йому на цьому підприємстві за контрактом після захисту диплома відпрацьовувати три роки. Начальник відділення. кадрів говорить захищайся в свою відпустку.

Так, має право. Начальник не має рації. Т, к. ТК РФ встановлює гарантії для нього. Тому в разі відмови в наданні можна звернутися зі скаргою до інспекції праці. Роботодавець зобов'язаний надати навчальну відпустку працівникам, які поєднують роботу з отриманням: вищої освіти за програмами бакалаврату, програмами специалітети або програмами магістратури, а також надходять на навчання за вказаними освітніми програмами ( ст. 173 ТК РФ ); вищої освіти - підготовки кадрів вищої кваліфікації (ст. 173.1 ТК РФ); середньої професійної освіти, а також надходять на навчання за даним видом освіти ( ст. 174 ТК РФ ); основної загальної освіти або середньої загальної освіти за очно-заочною формою навчання ( ст. 176 ТК РФ ). https://school.kontur.ru/publications/317

Відповідно до ст. 173 Трудового кодексу РФ роботодавець зобов'язаний надати відпустку без збереження заробітної плати для підготовки і захисту випускної кваліфікаційної роботи та здачі підсумкових державних екзаменов- чотири місяці. Тому роботодавець зобов'язаний надати відпустку. За порушення трудового законодавства роботодавець може бути притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 5.27 КОАП РФ-за заявою працівника до трудової інспекції.

--- Привіт шановний відвідувач сайту! Йому все вірно говорять, доведеться за власний рахунок (використовувати відпустку без утримання, або трудову відпустку) і закінчувати навчальний заклад. Але потрібно читати і укладений учнівський договір з чоловіком, а ми його не читали, можливо що вимоги роботодавця і незаконні. Напишіть письмову заяву роботодавцю, і просите дати також письмову відповідь, який зможете потім оскаржити в суді. Стаття 173 ТК РФ . Гарантії і компенсації працівникам, що поєднують роботу з отриманням вищої освіти за програмами бакалаврату, програмами специалітети або програмами магістратури, і працівникам, що надходять на навчання за вказаними освітніми програмами (чинна редакція) Працівникам, направленим на навчання роботодавцем або надійшли самостійно на навчання за мають державну акредитацію програмами бакалаврату, програмами специалітети або програмами магістратури за заочною та очно-заочною формами навчання і успішно про ваівающім ці програми, роботодавець надає додаткові відпустки зі збереженням середнього заробітку для: проходження проміжної атестації на першому і другому курсах відповідно - по 40 календарних днів, на кожному з наступних курсів відповідно - по 50 календарних днів (при освоєнні освітніх програм вищої освіти в скорочені терміни на другому курсі - 50 календарних днів); проходження державної підсумкової атестації - до чотирьох місяців відповідно до навчального плану освоюваної працівником освітньої програми вищої освіти; абзац втратив чинність з 1 вересня 2013 року. - Федеральний закон від 02.07.2013 N 185-ФЗ. Роботодавець зобов'язаний надати відпустку без збереження заробітної плати: працівникам, допущеним до вступних випробувань, - 15 календарних днів; працівникам - слухачам підготовчих відділень освітніх організацій вищої освіти для проходження підсумкової атестації - 15 календарних днів; працівникам, які навчаються за мають державну акредитацію програмами бакалаврату, програмами специалітети або програмами магістратури за очною формою навчання, які поєднують здобуття освіти з роботою, для проходження проміжної атестації - 15 календарних днів у навчальному році, для підготовки і захисту випускної кваліфікаційної роботи та здачі підсумкових державних іспитів - чотири місяці, для здачі підсумкових державних іспитів - один місяць. Працівникам, які успішно освоюють мають державну акредитацію програми бакалаврату, програми специалітети або програми магістратури за заочною формою навчання, один раз в навчальному році роботодавець оплачує проїзд до місця знаходження відповідної організації, що здійснює освітню діяльність, і назад. Працівникам, яке освоює мають державну акредитацію програми бакалаврату, програми специалітети або програми магістратури за заочною та очно-заочною формами навчання на період до 10 навчальних місяців перед початком проходження державної підсумкової атестації встановлюється за їх бажанням робочий тиждень, скорочена на 7 годин. За час звільнення від роботи зазначеним працівникам виплачується 50 відсотків середнього заробітку за основним місцем роботи, але не нижче мінімального розміру оплати праці. За угодою сторін трудового договору скорочення робочого часу проводиться шляхом надання працівнику одного вільного від роботи дні на тиждень або скорочення тривалості робочого дня протягом тижня. Гарантії і компенсації працівникам, що поєднують роботу з навчанням по які не мають державної акредитації програмами бакалаврату, програмами специалітети або програмами магістратури, встановлюються колективним договором або трудовим договором. Удачі вам і всього найкращого, з повагою юрист Лігостаєва А.В.

Привіт, надання навчальної відпустки це обов'язок роботодавця, на це прямо вказують норми ТК РФ Стаття 173 . Гарантії і компенсації працівникам, що поєднують роботу з отриманням вищої освіти за програмами бакалаврату, програмами специалітети або програмами магістратури, і працівникам, що надходять на навчання за вказаними освітніми програмами Працівникам, направленим на навчання роботодавцем або надійшли самостійно на навчання за мають державну акредитацію програмами бакалаврату, програмами специалітети або програмами магістратури за заочною та очно-заочною формами навчання і успішно освоює ці програм и, роботодавець надає додаткові відпустки зі збереженням середнього заробітку для: проходження державної підсумкової атестації - до чотирьох місяців відповідно до навчального плану освоюваної працівником освітньої програми вищої освіти; Працівникам, які успішно освоюють мають державну акредитацію програми бакалаврату, програми специалітети або програми магістратури за заочною формою навчання, один раз в навчальному році роботодавець оплачує проїзд до місця знаходження відповідної організації, що здійснює освітню діяльність, і назад. Працівникам, яке освоює мають державну акредитацію програми бакалаврату, програми специалітети або програми магістратури за заочною та очно-заочною формами навчання на період до 10 навчальних місяців перед початком проходження державної підсумкової атестації встановлюється за їх бажанням робочий тиждень, скорочена на 7 годин. За час звільнення від роботи зазначеним працівникам виплачується 50 відсотків середнього заробітку за основним місцем роботи, але не нижче мінімального розміру оплати праці. Той факт, що він не захистив диплом відповідно до навчального плану, тут не має значення, оскільки, це сталося з поважної причини, він перебував на лікарняному після аварії. Нехай отримує письмову відмову і подає скаргу до інспекції з праці, також можна вимагати надання відпустки в судовому порядку.

Доброго времени суток маєте право вимагати відпустку і в разі письмової відмови звернутися до трудової інспекції зі скаргою ст.394 ТК РФ Статті 173-176 Трудового кодексу РФ передбачають гарантії працівникам, що поєднують роботу з навчанням, а також гарантії працівникам, які надходять в зазначені освітні установи. Зокрема, додаткові відпустки зі збереженням середнього заробітку за місцем роботи, надаються в залежності від рівня освіти, що здобувається: працівникам, направленим на навчання роботодавцем або надійшли самостійно в мають державну акредитацію освітні установи вищої професійної освіти незалежно від їх організаційно-правових форм за заочною та очно -заочной (вечірньої) формами навчання, які успішно навчаються в цих закладах ( ст. 173 ТК РФ ); працівникам, направленим на навчання роботодавцем або надійшли самостійно в мають державну акредитацію освітніх установ середньої професійної освіти незалежно від їх організаційно-правових форм за заочною та очно-заочною (вечірньою) формами навчання, які успішно навчаються в зазначених установах ( ст. 174 ТК РФ ); працівникам, які успішно навчаються в мають державну акредитацію освітніх установах початкової професійної освіти незалежно від їх організаційно-правових форм ( ст. 175 ТК РФ - втратила силу з 01.09.2013 р); працівникам, які успішно навчаються в мають державну акредитацію вечірніх (змінних) загальноосвітніх установах незалежно від їх організаційно-правових форм, роботодавець надає додаткові відпустки зі збереженням середнього заробітку для здачі випускних іспитів в IX класі ..., в XI (XII) класі ... ( ст. 176 ТК РФ ).

У 2017 році потрапив в аварію на орендованому автомобілі, щоб винуватець відшкодував на місці пошкодження, при складанні європротоколу визнав що я винен, але копію протоколу забув відвезти в страхову. А 29 квітня цього року складено позов щодо мене на регрес. Що мені можна прідпрінять для відмови в суді в задоволенні позову?

1. Потрібно сам позов вивчити і розрахунок. 2. Швидше за все - вам потрібно буде клопотати про залучення в якості 3 особи у справі вашого страховика. - пісьть відгук на позов .. з доводами та ін.

Привіт, ні в якому разі не кажіть в суді, что Ві забули віддаті свой екземпляр європротоколу в свою страхову, інакше решение відразу проти Вас. Если например при аварії були Присутні "комісарі", посіла, что передали екземпляр Їм, або что відправілі поштою в свою страхову - но доказів надіслання НЕ збереглося. Суд повинен буде запросити в страховій відомості з журналу вхідної кореспонденції Страховий. Якщо суд цього не зробить, можна спробувати оскаржити рішення з цього приводу.

Мій батько потрапив в аварію, очевидець зробив фото не тільки авто, а й потерпілого і виклав в мережу, згоди ніхто не давав, що робити?

Алія, ваш батько може вимагати видалення фотографій, але прийміть до відома вимоги ст. 152.1. ГК РФ Стаття 152.1. Охорона зображення громадянина 1. Оприлюднення та подальше використання зображення громадянина (в тому числі його фотографії, а також відеозаписи або твори образотворчого мистецтва, в яких він зображений) допускаються тільки за згодою цієї громадянина. Після смерті громадянина його зображення може використовуватися тільки за згодою дітей і пережив чоловіка, а при їх відсутності - за згодою батьків. Така згода не вимагається у випадках, коли: 1) використання зображення здійснюється в державних, громадських чи інших публічних інтересах; 2) зображення громадянина отримано при зйомці, яка проводиться в місцях, відкритих для вільного відвідування, або на публічних заходах (зборах, з'їздах, конференціях, концертах, виставах, спортивних змаганнях і подібних заходах), за винятком випадків, коли таке зображення є основним об'єктом використання; 3) громадянин позувала за плату. 2. Виготовлені з метою введення в цивільний оборот, а також знаходяться в обороті екземпляри матеріальних носіїв, які містять зображення громадянина, отримане або використовується з порушенням пункту 1 цієї статті, підлягають на підставі судового рішення вилученню з обороту і знищенню без якої б то не було компенсації . 3. Якщо зображення громадянина, отримане або використовується з порушенням пункту 1 цієї статті, поширене в мережі "Інтернет", громадянин має право вимагати видалення цього зображення, а також припинення або заборони подальшого його поширення.

Потрапила в аварію на таксі. Я пасажир. Сиділа на задньому сидінні. Черепно-мозкові та особі-щелепні травми. Так само зуби, ребра, шия. Вина таксиста.

Краще - максимально досвідчений.

Доброї ночі. У вас є два варіанти отримання компенсації-1.В рамках поліса ОСАЦВ винного водія 2.Взискать з власника або винуватця транспортного засобу у відповідність зі ст.1079 ЦК РФ. Для цього ви отримуєте виписаний епікриз, запитуєте довідку з ДАІ про ДТП, або постанова про порушення кримінальної справи і направляєте документи і в страхову і в суд. Якщо необхідна конкретна допомога, можете звернутися в приватні повідомлення до юриста або за телефоном, вказаним після відповіді або на особистій сторінці юриста. Можна до кого то з відповіли.

Катрін, в частині відшкодування шкоди здоров'ю Вам треба звернутися в СК по ОСАГО. В частині відшкодування моральної шкоди (компенсації за страждання, переживання) - з позовом до суду. За допомогою можете звернутися до одного з відповіли Вам юристів.

Пройти СМЕ за постановою дізнавача управління ДІБДР. Брати участь в дізнанні про притягнення до кримінальної або адм відповідальності (все залежить від шкоди здоров'ю) винного. Отримати вирок або постанову по КоАП РФ. Потім пред'явити позов про стягнення комп моральної шкоди з винуватця, власника і арегатора, наприклад Яндекс-таксі. Попутно отримати виплату по ОСАГО: фіксовану частину від шкоди здоров'ю залежить і мат витрати (наприклад на лікування, санаторно курортне, протези, все що не передбачено полісом безкоштовної медичної допомоги), втрачений заробіток ..

У мене друг потрапив в аварію на скуторе. Йому 16 років. І винуватець ДТП жінка на машині. Що буде за це, і як з цим боротися.

Дмитро здрастуйте! Питання: - У одного є права категорії "М"? - Чи застрахована відповідальність винуватця ДТП? Це дуже важливо. Але так чи інакше, можете пред'явити збиток, заподіяний здоров'ю дитини винної особи, в т.ч. матеріальний і моральний, відповідно до чинного законодавства. У вас же, якщо без прав, ГИБДД повинні були забрати на штраф стоянку скутер. Успіху і всіх благ!

Найняти представника. В кінцевому підсумку сплатить його винуватиця разом з відшкодуванням заподіяної шкоди.

Потрапив в аварію. Я винен. У мене був договір купівлі продажу. У потерпілого Осого і КАСКО. Страхова компанія пред'явила мені виплату з великою сумою, в суд ще не зверталася. Сума понад 440 тисяч рублів. Список витрат на деталі і роботи завищений. Розбитий був при аварії бампер і дрібні деталі. Фари, противотуманки і багато деталей цілі при огляді. Їх замінили на нові. Що робити і як бути в такій ситуації?

Заперечувати надану кошторис витрат на ремонт ...

Необхідно замовляти незалежну експертизу і оскаржувати в судовому порядку.

Така ситуація я потрапив в аварію а на авто немає страховки в це сітуакціі я винен що може бути в цьому випадку?

Доброго дня! В цьому випадку до Вас пред'являть судовий позов про стягнення грошових коштів на ремонт автомобіля потерпілого.

Доброго дня! Грошові кошти по ремонту автомобіля потерпілого доведеться виплачувати самому.

Потрапили в аварію, ми постраждалі. У батька струс мозку, сестри струс головного мозку і зламана рука. Машина відновленню не підлягає. Яке повинні завести справу, кримінальна чи цивільна?

Залежно від результатів експертизи по здоров'ю-взагалі вбачається склад ст 264 КК РФ При порушенні кримінальної справи заявляйте цивільний позов.

Потрапила в невелику аварію без ОСАГО, я винна, оформлено ДТП співробітниками ДІБДР. Потерпілий подав до суду про відшкодування шкоди, посилаючись на незалежну експертизу, на власника автомобіля. А я залучена в якості третьої особи. Чи буде суд стягувати збитки з господаря авто, адже винна я? Хіба не на мене мав потерпілий подати в суд? А господаря залучати в якості третьої особи? Дякуємо.

Доброго дня! В даному випадку збиток буде стягнуто з господаря автомобіля, а в подальшому господар автомобіля може звернеться до вас з позовом. Експертизу ще й оскаржити можна суді! Якщо вона проведена не по визначенню суду.

Добрий день. Буде,, чи не буде суд стягувати збитки з власника - Вас не повинно цікавити. Тому що, якщо суд прийме рішення стягнути збитки з власника, він буде мати право згодом стягнути цю суму з Вас, як з заподіювача шкоди. Вам зараз треба вжити всіх заходів для зниження суми збитку. Ось про що повинна у Вас боліти голова. Чим менше буде сума збитку, тим менше Вам доведеться потім платити.

Дівчина потрапила в аварію на яндекс таксі. У таксі ззаду врізався пасажирський автобус, без людей. Навіть показували в новинах. У ДАІ встановили, що винен водій автобуса. У Дівчата перелом 6 ребер, струс, перелом стегна, ходити не може поки. Пролежала майже 3 тижні в лікарні. Щас вже 2 тижні вдома, ледве ходить на милицях. Лікарі сказали ще 2-3 місяці на відновлення. У обох водіїв контори застраховані. Ми подали документи на виплати в страхову, в обидві контори. Але судячи з прайс-листом страхової, гроші там не дуже великі, і нас це не влаштовує. Підкажіть, чи варто нам звертатися до суду? чи не варто сподіватися на більше?

А ви власне кажучи за що зібралися просити гроші? Губу раскоталі. У нас мед. допомога БЕЗКОШТОВНА (за деякими винятками) - допомога їй надається безкоштовно - за рахунок обов'язкового мед. страхування. Ви можете просити тільки моралку (суди трохи присудять) і частину втраченого їй заробітку (якщо вона працює офіційно). Усе.

Добрий день. Ви маєте право вимагати відшкодування витрат на лікування, які не покриває поліс ОМС. Припустимо Ви придбали корсет або хірургічно конструкції за свої кошти більш високої якості. Основною умовою для стягнення зазначених витрат, є наявність рекомендації лікаря на їх придбання. Крім цього, Ви маєте право на відшкодування моральної та матеріальної шкоди, але зазначена стаття не відшкодовується за коштами полісів ОСАЦВ і КАСКО. Ви повинні збирати документи, чеки на ліки (цікавлять знеболюючі), щоб потім обгрунтувати в суді свої, як це не абсурдно звучить, фізичні страждання. Судячи з Ваших розповідей випадок важкий і думаю, що суд може присудити до 500 т.р., але може і більше. До суду Ви можете звертатися вже зараз, тому що процес не швидкий, а для вірності краще дочекатися закінчення лікування. Відповідачем у справі буде автобусний парк. Потрібна буде допомога - телефонуйте.

Потрапили в аварію, пасажир (з бла бла кар) сидів на задньому сидінні і отримав травми (струс мозку, зміщення шийного хребця, зламані два ребра і тріщини в тазових кістках). Спочатку син простоадавшего сказав, що до нас претензій немає. У водія теж струс.

Всі виплати буде робити страхова компанія. Але СК буде доводити, що використовували авто, як таксі, а тому треба бути готовим до цього. Водій тільки за моральну шкоду відповідає.

Рік тому мій чоловік потрапив у аварію авто і мотоцикл. Отримав шкоди здоров'ю середньої тяжкості. Водій авто провину не визнає, хоча за правилами дорожнотраспатного руху винна вона. Виїхала на смугу зустрічного руху повертаючи не надав при майно водієві мотоцикла. Уже рік ділиться розгляд. Чи не можемо довести вину водія авто. Спочатку вона була винна, а потім винних немає. Де можна домогтися справедливості. Куди звернеться щоб допомогли.

Для початку вам потрібно звернутися до грамотного адвоката, який вивчить весь масив документів і дасть вам прогнози. Вашого опису ситуації мало. Я б почав з оскарження бездіяльності дізнавача ГИБДД. Також можна подати заяву в суд про відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю, тому що автомобіль є джерелом підвищеної небезпеки і шкоди підлягає відшкодуванню в будь-якому випадку.

Я взяв машину в оренду на кілька днів, але потрапив в аварію в сніг і ми полетіли в кювет, потім не став робити експертизу, але при ремонті машини (за свій рахунок, звичайно ж), мені сказали, що на машині стояли шини з поганим протектором і це, швидше за все, було причиною аварії. Понад це у мене вимагають гроші за оренду. У ДТП постраждала моя дівчина і третій місяць лікує шию, протрубить і так далі. Всі довідки на руках. Що мені в такому випадку? Чи потрібно робити експертизу? Чи повинен я платити в такому випадку? Машина була вивезена в інше місто в майстерню і ремонтується.

Доброго дня! Орендодавець автомобіля нехай звертається до суду. де ви заявите клопотання про проведення судової експертизи з метою з'ясування причин аварії.

Щоб відповісти на Ваше запитання, потрібно уточнювати яким чином зафіксовано ДТП, чи є договір оренди? Експертизу в будь-якому випадку необхідно зробити.

Ми 29.04.2019 потрапили в аварію, винуватцем аварії були не ми ... викликали ДАІ і оцінювача по машині, але так і не оформили ДТП, нас винуватець попросив не подавати в суд, написав розписку про те, що відновить наш автомобіль в найкоротші терміни , але терміни Вчісле не вказали, так як били в шоковому стані ... Питання, як тепер можна розцінити фразу "у найкоротші терміни"? Допоможіть будь ласка...

Ніяк. Тим більше, якщо в розписці немає суми-ви нічого не доведете в суді. Це "мертва" розписка.

У разі, якщо не обговорені конкретні терміни, треба виходити з поняття "розумності терміну", розумність тут буде залежати від суми. Щоб правильно визначити суму збитку, зробіть незалежну експертизу, на яку обов'язково запросіть в письмовому вигляді винуватця ДТП. Вже за підсумками експертизи можете скласти більш детальну розписку із зазначенням підстави виникнення боргу, суми і терміну сплати. У разі, якщо винуватець піде назад, пред'явіть доседубную претензію, потім йдіть до суду. Всього найкращого.

У слідстві ДТП постраждалий пасажир (винуватця аварії) потрапив до лікарні (забій головного мозку 2-3 ступеня, тріщина лицевої кістки) документи на руках у машині яка знаходиться на штраф стоянці залишилися речі, слідчий відмовився їхати з потерпілою за речами (нічим не аргументувавши, сказав "сьогодні я нікуди не поїду") відстань між місто проживання і слідчим більше 500 км (Не наїздишся кожен день) так само слідчий взяв оригінали знімків голови (мав право?) і підкажіть як краще вчинити піти на мирову з водієм винуватцем або подавати в суд? (Документи з ДАІ про ДТП і меддовідки на руках постраждалої)

Потерпілому належить виплата за полісом ОСЦПВ і стягнення з винуватця ДПТ, тисяч 300-500. Якщо він готовий разу виплатити, то беріть і ... Якщо стане говорити, що потім ... завтра ... після завтра .., то краще в суд. нічим не аргументувавши, сказав "сьогодні я нікуди не поїду" -він вам і не зобов'язаний, на жаль ніж то це аргументровать. Це не предусмотрена законом. так само слідчий взяв оригінали знімків голови (мав право?) -так мав. підкажіть як краще вчинити піти на мирову з водієм винуватцем або подавати в суд-а це до слідчого і його діям не має жодного відношення. Рішення вам приймати. Потрібна допомога чи більш докладна консультація звертайтеся.

Добрий день. За фактом ДТП з потерпілим ДАІ повинно було порушити справу про адміністративне правопорушення за ст. 12.24 КоАП РФ. КоАП РФ Стаття 12.24. Порушення Правил дорожнього руху або правил експлуатації транспортного засобу, що призвело до заподіяння легкого чи середньої тяжкості шкоди здоров'ю потерпілого 1. Порушення Правил дорожнього руху або правил експлуатації транспортного засобу, що спричинило заподіяння легкої шкоди здоров'ю потерпілого, - тягне за собою накладення адміністративного штрафу в розмірі від двох тисяч п'ятисот до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного року до півтора років. 2. Порушення Правил дорожнього руху або правил експлуатації транспортного засобу, що призвело до заподіяння середньої тяжкості шкоди здоров'ю потерпілого, - тягне за собою накладення адміністративного штрафу в розмірі від десяти тисяч до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від півтора до двох років. Якщо таке справа не порушена, треба терміново написати заяву в прокуратуру того міста, де відбулося ДТП, зі скаргою на дії співробітників ГИБДД, які не виконують свої обов'язки. До скарги додати копії документів з ДАІ. Скаргу можна відправити поштою рекомендованим листом. Ніякої світової не може бути в принципі. Припинити вже розпочату справу НЕМОЖЛИВО, КоАП РФ не передбачено припинення адміністративної справи щодо примирення сторін. Потерпілого після одужання ДАІ має відправити на судмедекспертизу для визначення ступеня тяжкості травм. Після отримання висновку СМЕ матеріал буде направлятися в суд для покарання водія, з вини якого завдано шкоди здоров'ю пасажиру. Після отримання висновку СМЕ можна в присутності юриста поспілкуватися з винуватцем ДТП про суму компенсації. Якщо ДО СУДУ притягається водій погодиться заплатити 100 000 - 200 000 руб. потерпілому в компенсацію шкоди здоров'ю, та моральної шкоди, то на суді пасажир може заявити, що шкода йому повністю компенсований, і попросити суд покарати водія штрафом, а не позбавленням прав, приклавши копію розписки про отримання грошей від водія. Ось єдино законний спосіб примирення, без подальшого звернення до суду. І запам'ятайте: якщо дізнавач ДАІ починає викручуватися, і пропонує Вам піти на поступки водієві, значить, він зацікавлений в тому, щоб завалити ВАШЕ ДЕЛО, і вигородити винного водія. Можливо - матеріально зацікавлений. Це можливо, тільки якщо Ви відмовитеся проходити судмедекспертизу. У разі Вашої відмови від СМЕ СПРАВУ СТОСОВНО Винні водій БУДЕ ПРИПИНЕНО, він не понесе ніякого покарання, і нормальних грошей від нього Ви не отримаєте. Ні в якому разі не можна відмовлятися від проходження судмедекспертизи. Вона робиться в інтересах потерпілого. На всі такі пропозиції відповідайте тільки одне: ЯКЩО СПРАВА НЕ БУДЕ ПОРУШЕНО, МЕНЕ НЕ Надіслати на судмедекспертизу, Я ІРУ З СКАРГОЮ НА ВАС В ПРОКУРАТУРУ. Потрібна допомога - звертайтеся, допоможу. Контакти в підпісу.

Я працювала на підприємстві платила податки. У квітні 2018 року потрапили до аварію. Перелом ноги. У лютому 2019 роки зробили операцію платила сама. Що потрібно зробити щоб повернути гроші 13%.

Напишіть в податкову заяву і прикласти до нього квитанції.

Чи мають вони таке право мій чоловік теж отримав травми?
Чи можуть забрати автомобіль?
Що робити якщо банк звернувся до суду?
Як ви продали авто, котоире в заставі у банку?
Як мені далі бути?
Чи можливо таке що родичі з боку загиблого доб'ются зараз такого що справу порушать?
Ще 2-3 місяці знаходиться на лікарняному як жити без грошей взагалі?
Які саме наслідки аварії Вас наздогнали?
Що мені можна прідпрінять для відмови в суді в задоволенні позову?
Мій батько потрапив в аварію, очевидець зробив фото не тільки авто, а й потерпілого і виклав в мережу, згоди ніхто не давав, що робити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online