No comments. У «Альянсі будівельників Оренбуржжя» пройшли обшуки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

03.08.2018 / 11:44

2018 / 11:44

Як пише Урал56, недавно в офісі асоціації «Альянс будівельників Оренбуржжя», можливо, пройшли обшуки. Однак в самій організації не стали коментувати цю інформацію.

Джерело Урал56 в уряді області повідомив, що днями в офісі асоціації «Альянс будівельників Оренбуржжя» пройшли обшуки із залученням співробітників Росгвардіі, були вилучені деякі документи.

Жоден з офіційних джерел не спростував цю інформацію. У «Альянсі будівельників Оренбуржжя» коментувати дану інформацію не захотіли. У прес-службі Росгвардіі сказали, що співробітники надавали тільки силову підтримку, а хто був ініціатором обшуків не повідомили. У СУ СК РФ по Оренбурзькій області відповіли, що їм нічого не відомо про дані обшуках.

Оrenday передбачає, що обшук може бути пов'язаний з розслідуванням кримінальної справи за фактом розкрадання бюджетних коштів при будівництві та реконструкції освітньо-оздоровчого центру «Сонячна країна» у Ташлі. В процесі розслідування даної справи вже були обшуки в регіональному Мінбуді, а депутату Оренбурзького міської Ради Олексію Зеленцова за підозрою в розкраданні бюджетних коштів суд призначив запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Довідка:

«Альянс будівельників Оренбуржжя» - єдина в Оренбурзькій області регіональна саморегульована організація, яка об'єднує будівельні компанії, зареєстровані на території регіону.

Основною метою СРО Асоціації «Альянс будівельників Оренбуржжя» є попередження заподіяння шкоди життю, здоров'ю, майну третіх осіб, навколишньому середовищу, внаслідок недоліків робіт, що виконуються членами СРО, підвищення якості будівництва, а також забезпечення виконання членами Асоціації зобов'язань за договорами будівельного підряду, укладеного з використанням конкурентних способів укладення договорів.

Рада даної організації очолює колишній депутат Заксоба Олександр Соляник. У структуру Ради також входять керівники декількох будівельних компаній: депутати Законодавчих зборів Олександр Куніловскій і Олександр Трубніков, депутати міськради Оренбурга Андрій Хавілов і Борис Лупахін і генеральний директор компанії «ЛістПромСтрой» Сергій Петров.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online