Іпотека на вторинне житло в Альфа-Банку

  1. Діючі програми в Альфа-Банку
  2. Умови по іпотеці на вторинне житло
  3. Процентні ставки і початковий внесок
  4. Вимоги до позичальників і нерухомості
  5. Іпотечний калькулятор
  6. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Умови по іпотеці на житло вторинного сектора в Альфа-Банку відрізняються в залежності від того, яку саме програму вибирає клієнт. Найбільш вигідні ставки пропонуються зарплатних клієнтам (знижуються на 0,25%). Мінімальні відсотки пропонуються при виконанні ряду умов.

Діючі програми в Альфа-Банку

В даний час іпотека на вторинне житло в банку оформляється на наступні об'єкти нерухомості:

  • Квартира, кімната або апартаменти (житлова площа без набуття статусу власника);
  • Будинок з земельною ділянкою (або його частина) або таунхаус;
  • Програма поліпшення житлових умов.

При оформленні позики на покупку житла на вторинному ринку в Альфа-Банку діє ряд загальних правил. До них відносяться:

  • Іпотека видається тільки в рублях;
  • Мінімальна сума до отримання - 600 тисяч, максимальна - визначається індивідуально, з урахуванням платоспроможності потенційного позичальника та вартості об'єкта нерухомості. Можливо залучити до трьох созаемщиков для збільшення суми по іпотеці;
  • За специфікою кредиту об'єкт нерухомості автоматично переходить в забезпечення кредиту (знаходиться в заставі у банку);
  • Програми страхування в Альфа-банку діляться на добровільні (життя і здоров'я - рекомендуються для отримання більш низької процентної ставки) і обов'язкове - нерухомості, що купується (від втрати і псування).
  • Погашення побудовано за принципом ануїтету (рівні платежі протягом усього терміну іпотеки). Без комісій здійснюється через офіційні ресурси банку.
Умови по іпотеці на житло вторинного сектора в Альфа-Банку відрізняються в залежності від того, яку саме програму вибирає клієнт

Уважно вивчіть стандартний перелік документів, запитуваний Альфа-Банком при оформленні іпотеки, це дозволить отримати кредит в найкоротші терміни

Умови по іпотеці на вторинне житло

Крім стандартних правил і параметрів є такі, які будуть визначатися для кожного клієнта, який бажає оформити іпотеку в Альфа-Банку, в індивідуальному порядку. До цих умов відносяться розмір процентної ставки і первісного внеску.

Процентні ставки і початковий внесок

Для програм кредитування розроблені різні умови по процентних ставках і розміру початкового внеску. Калькулятор іпотеки на вторинне житло Альфа-Банку допоможе заздалегідь розрахувати розмір щомісячного обов'язкового платежу і суму підсумкової переплати для кожної програми. На даний момент в банку діють наступні умови:

  • З процентною ставкою від 10% річних і внеском не менше 15% оформляється придбання квартир чи апартаментів в іпотеку (для цієї програми початковий внесок збільшується до 20%).
  • Під 11,5% (мінімум) і початковим внеском не менше 40% кредитується покупка будинку;
  • Відсоткова ставка від 10,5% і початковий внесок від 25% встановлена ​​для програми придбання кімнати;
  • Іпотека на поліпшення житлових умов видається зі ставкою від 13%, оформляється під заставу нерухомості (не більше 50% від її вартості).

Незалежно від програми іпотеки, яку вибере клієнт в Альфа-Банку, завжди можна скористатися додатковими можливостями. Наприклад, використовувати материнський капітал в якості початкового внеску.

Зверніть увагу, у Альфа-Банку немає повної заявки для заповнення, яку клієнт можете подати дистанційно (онлайн). Однак, заповнивши форму з контактними даними ви можете дати знати менеджерам банку, що цікавтеся цією послугою. Консультант передзвонить вам у зручний час і відповість на всі питання.

Вимоги до позичальників і нерухомості

Це загальні правила іпотеки на вторинне житло в Альфа-Банку. Дізнаємося, які вимоги пред'являються до позичальників і об'єкту нерухомості.

При іпотечному кредитуванні є ряд вимог, які будуть обов'язковою умовою отримання позики. До них відносяться:

  • Вимоги до позичальників: вік 22 - 64 роки (до моменту повного погашення), наявність стажу (щонайменше півроку, для зарплатних клієнтів - не менше 3-х місяців), постійний дохід в розмірі, достатньому для погашення щомісячного обов'язкового платежу;
  • Вимоги до нерухомості: житло, що купується не повинно ставитися до категорії аварійного (будинок не потребує капремонту, не варто в черзі на реконструкцію або розселення). У квартирі санвузол і кухня повинні бути окремими приміщеннями. До будинку і прилеглому земельній ділянці є специфічні вимоги. При видачі позики враховується цільове призначення землі, матеріали, з яких побудований будинок, його відповідність проектної документації і деякі інші фактори.

Примітка: позичальником по іпотечному кредиту може стати фізична особа будь-якого громадянства, а також особа юридична (засновник / співзасновник компанії або ІП).

При виборі програми слід враховувати різні значущі чинники. Наприклад, на розмір процентної ставки (розрахувати витрати самостійно можна за допомогою калькулятора іпотеки на вторинне житло Альфа-Банку) визначається індивідуально.

Щоб отримати мінімально можливу, необхідно збільшити початковий внесок до 50%, оформити комплексне страхування і скористатися спеціальною програмою Признач свою ставку. При цьому дохід повинен бути офіційним (підтверджується довідкою 2-ПДФО).

Іпотечний калькулятор

Остаточні умови визначаються індивідуально, самостійно розрахувати майбутні витрати по кредиту можна за допомогою калькулятора іпотеки на вторинне житло Альфа-Банку.

Пам'ятайте, що даний розрахунок носить ознайомлювальний характер. Графік індивідуальних платежів може відрізнятися від отриманих значень.

висновок

Іпотека на вторинне житло в Альфа-Банку може бути оформлена за будь-який з діючих програм. В рамках будь-якої з них можна скористатися додатковими програмами (житло молодим, використання МК і т.д.) для отримання більш вигідних умов кредитування.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online