Магазин Ельдорадо в Дніпрі адреса, телефон, ціни, відгуки (23), карта, сайт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рубрики магазинів:

Ельдорадо
Загальний ретинг 5. максимум 6. Всього голосів: 23 Ельдорадо   Загальний ретинг 5
Рубрики: Аксесуари , Аудіотехніка / HI-FI техніка , вбудована техніка , Ігрові консолі , комплектуючі , Комп'ютери , Велика побутова техніка , Дрібна побутова техніка , Мобільні телефони / Засоби зв'язку , Монітори , Ноутбуки , периферія , Витратні матеріали , Садово-городня техніка , Теле- і відео-техніка , Фото / відео техніка , Швейне обладнання

14 Августа 2015

персонал жахливий, купила мультиварку, показали. розповіли що і як голову забили гарантією. яку ще оказиваеться потрібно купувати, 100грн на рік і ще 100грн на 2 роки гарантії, хоча гарантія йде від виробника і за неї платити не потрібно, принесла додому, і виявила що кришка злегка бовтається, і на чаші мабуть була подряпина яку вони ніж те замазали , на подряпину звернула увагу коли вже випробувала її, багато поганих відгуків читала і чула про цей магазин, більше не поведу на акцію в ельдорадо

28 Июля 2015

Артур

Самий кінчений і відстійний магазин !!!!!!!!!!!!! Купив колонки для ПК, кинув будинку і на роботу, ввечері включив одна працює друга немає. Що за хрень! Якого хера цей магазин взагалі працює, одні аферисти !!!!! Приходжу щоб обміняти на 6 день мені дають адресу в іншому кінці міста і кажуть їхати туди для перевірки не я їх поломал.Сожгу його під три чорти! Під . вони всі!!!

26 Февраля 2015

Жахливе ставлення. Продають вживаний товар. Більше не буду купувати нічого в цьому магазині.

23 Сентября 2014

Евелiна

Магазин ельдорадо самі баріжній магазин там одні брехуни i нахали нiкому несоветую туди iті магазин з знаходитися м Рiвне вул.Сагайдачного 2 Вадим адміністратор самої тупий незнае елементарних, вид чого вин страхуе клiента для чого. ше тупіх i тупішіх небачіла ганьба

20 Сентября 2014

У магазин Ельдорадо в Дніпропетровську за адресою Нижньодніпровська, 17, набирають всякий сброд.Как можна було довірити посаду керуючого магазином Миколі Сокуренко, некомпетентному, неадекватного, абсолютно не вміє працювати з людьми людині? Замість того, щоб уникнути конфліктної ситуації, він робить все, щоб конфлікт розгорівся з новою силою. Як можна було прийняти на посаду касира Надію Дубину (Дяченко), аферистку і злодійку, яка обікрала восьмидесятилітню хвору жінку, у якої жила на квартирі. О другій годині ночі з'їхала забравши ключі, гроші, не розплатившись за квартиру. Я підозрюю, що таке вона робить не в перший раз. Керівництву варто подумати про збереження готівкових коштів, які воно довіряє цій шахрайці.

26 Августа 2014

Алла

Як ви підбираєте персонал? Як можна було прийняти на роботу касиром Надію Дубину, яка є аферисткою і злодійкою, яка обікрала восьмидесятилітню жінку у якій жила. Магазин знаходиться м Дніпропетровськ, Вул.Нижньодніпровська 17

1 Апреля 2014

Хочу поскаржитися на погане обслуговування в одному з магазинів Ельдорадо на Перемозі в Дніпропетровську. Жахливі консультанти які постійно відвертаються від покупців. Заходжу вже не вперше і йду кожен раз тому що мене погано обслуговують. Директор цього магазину навіть не робить нікому зауваження. А коли я прийшла купити миша для комп'ютера так навіть почула таку фразу що не клич мене на мишки я всерівно на них нічого не заробляю, а клич кого-то другого.Магазін знаходиться в Білле на Перемозі-3. Раджу туди не ходити нікому.

12 Марта 2014

Катерина

Купили холодильник 02.03 Samsung RB31FSJNDS замовили щоб привезли 06.03 !!!! привезли 07.03 в другій половині дня !!!! ЗАПЛАТИЛИ за доставку і налаштування, доставити доставили, а Налаштувати і перевірити на всіх рівнях не зробили! так ще гроші за установку не хочуть повернути і приїжджати встановлювати за рівнем не приїжджають! завжди якісь відмазки то обладнання немає, то машина поламалася ... Ужасс !!! а не обслуговування !!! якщо адміністрація хоч трохи цікавиться, то нехай займуться проблемами !!!!

17 Жовтня 2013

Привіт, рекомендую всім поки що бажаючим зв'язатися з мережею магазинів Ельдорадо, причому не важливо де він знаходиться не пов'язує !!!! Почнемо з того, коли заходиш в магазин, варто охорона на яку подивишся - таке відчуття що тільки вийшов з місць не таких віддалених (жується жуйка з плямкання, крутиться ключ на пальці, про розмову з потенційним клієнтом я взагалі мовчу). Не можу зрозуміти за якими критеріями проходить ПІДБІР ПЕРСОНАЛУ в ці магазини, про продавців теж нічого доброго не скажу !!!! Тепер про настройках, ми брали телевізор, ми брали в Даффі, настроювач ніякої промурижілі нас 2 години і в оконцовке щось зробила я сама, а на все інше ми плюнули сказавши що зробимо все самі. За це ми заплатили 600 гривень. НЕ ведіться НА ПОСЛУГУ НАЛАШТУВАННЯ ТЕЛЕВИЗОРОВ У МАГАЗИНІ !!!!!!! Краще запросити ТАКОГО ЩОСЬ ІНШОГО МАЙСТРА НА ДОМ. А впринципі можна спокійно налаштувати самостійно. Вообщем я згодна з відкликанням "Ласкаво просимо до КЛУБ ЛОХІВ". ПРОСТО НЕ ХОТІЛОСЯ Б ЩОБ У КОГОСЬ ЗАЛИШИЛИСЯ ТАКІ НЕПРИЄМНІ ВРАЖЕННЯ І ОСАД НА ДУШІ ЯК У МЕНЕ. Люди, давайте не будемо лохами !!!!!

18 Июля 2013

Світлана

Купила в магазині на Пастера вбудовану побутову техніку на суму 5200 + 100 доставка. Сьогодні просиділа весь день, прочекав товар, але ні дзвінка, ні попередження ніякого немає. Завтра з чоловіком поїду, рознесу цей магазин до чортової матері. Магазин відстій !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 Июля 2013

[email protected]

Зламався їх холодильник, по гарантії не хочуть робити!

17 Июня 2013

Хамлюгі все з Ельдорадо, краще нічого не купувати, оператори тупі, а в магазині як цигани локшину вішають.

28 Апреля 2013

Найогидніший магазин. Взяла ноутбук в крідтіт, запевняли що в чеку його справжня вартість. Я відразу попередила, що мені не треба гарантій дорогущих і всяких аксесуарів. Просто ноут. У підсумку, вартість самого ноутбука мало не половина від усієї суми, а все інше - незрозумілі страховки, установка непотрібних програм і інша лабуда. зрозуміла це - коли додому прийшла і стала уважно читати чек і документи. До речі через 2 місяці полетів мікрофон на вебкам. Ремонтувала за своє рахунок у знайомих, так як гарантія яку вони мені дали, виявилася незаповненою. Пара підписів про людське око і все. Кароче не заперечую, розвели як лоха, але зате тепер буду розумніший. До речі знайома брала в тому ж магазині плиту в кредит і та ж ситуація як у мене. Настчіталі незрозуміло що і це нібито "безвідсоткова розстрочка" І так, не дарма їх магазини палили коли то в Днеропетровске. Люди, не ходіть в "Єльдорадо", це розлучення чистої води!

24 Апреля 2013

віталій

магазин і обслуговування відстій !!!!!!!!!!!

17 Марта 2013

Дмитро

Був сьогодні в цьому дивовижному в переносному сенсі магазині !!! Потрапив на вивантаження товару! Коробки з товаром кидаються, а там були і телевізори та інша техніка! Все падає, ногами по торговому залу штовхає ніби в футбол грають! Ось вам відповідь з приводу шлюбу! За обслуговування взагалі мовчу! Знання товару 0 !!! Чи не тебе консультують, а ти!

7 Грудня 2012

Максим

Я з вами з усіма згоден це огидний магазин з купою бракованих товарів, де гарантію потрібно купувати за гроші. Згоден з тим що в м.Дніпропетровську на ул.Пастера 8, працюють нечемні виродки просто, які не хочуть нормально обслуговувати покупателей.Не раджу туди ходити за покупками !!!!!!!!!!!

3 Грудня 2012

Олександр

У магазині Ельдорадо на ул.Пастера 8 найогидніше обслуговування, а товар не якісний !!!!

27 Жовтня 2012

Ірина

мені сьогодні продали телефон самсунг дуос gt - e1182. хочу дізнатися який пароль на блокування телефону. Не можу включити, потрібен пароль.��нтересно це роблять на всіх телефонах і навіщо?

30 Сентября 2012

Коваленко Микола Вікторович

Уже два тижні чекаю доставку покупки. дуже незадоволений.

4 Сентября 2012

Karina

Хлопці вітаю ми все вступлю в клуб "лохів" а 1 вересня 2012 року купила телевізор і пакет супутникового тв, технічних умов для установки супутникового немає. Полшу в магазин спочатку мене оскарбілі нахамили, після жбурнули заяви про повернення при цьому нескривая сказали що недег мені не повернуть а це 2199,90 сума не мала. це ще не все я 1год бігала по магазину за якимось Залзнюк Олександром тим сами який мені нехоміл, для того щоб одать ему заяву, так я цю заяву йому і не вручила, подошол охраник і попросив покинути магазин в зв'язку з це закриттям. незнаю чим це закінчиться але вегодня я туди ще раз поїду, нов ето раз я склала заяву по належній формі в двох примірниках і з вказівки статей. подивися чим усе закінчиться.

19 Июля 2011

Рита

Другий раз купила техніку в Ельдорадо і вдруге шлюб (невже вся техніка бракована !? вдруге твердо вирішила зробити повернення і забрати гроші - не тут то було! Перше речення, яке виголосив директор - повернення ми вам НІКОЛИ не зробимо, може бути обмін ! купивши телефон, в якому через 20 хвилин використання завис плеєр, вирішила віднести його назад. продавець переконав, що можна поміняти і без всяких документів дістав інший телефон і вручив його мені. у другому телефоні зависала радіо, пряма магазині, мені сказали, що телефон новий, поп Ользен хоча б кілька днів, може все налагодиться, а якщо немає - у вас же попереду цілих 14 днів прийдете і повернете. це було моєю помилкою. на 7 день я прийшла в магазин з тією ж проблемою - зустріли мене зовсім не добре і сказали писати заяву, яке вони будуть розглядати 10 днів і дадуть мені письмову відповідь на адресу, про повернення грошей не може бути й мови - ви адже користувалися ним. а як цікаво б я дізналася, що він не працює ?! на моє прохання обміняти телефон прямо зараз , як в минулий раз, директор Попов Дмитро Валентинович сказав, що е про незаконно і обов'язково потрібно писати заяву, він не знає хто там в минулий раз обміняв мені телефон, і взагалі його особисте ставлення до мене через моїх претензій до магазину завадить йому винести позитивне рішення! ось так ось! urodi vi!

24 Грудня 2010

Ростик

Більше ні ногою в цей магазин !!!!!!!! Купив (техніка) за 2 200 гривень, прийшов додому, включив, і через 10 хвилин звідти пішов димок! У магазині послали до дядька який типу "СЕРВІС", і все! !! Забув про 2 200 гривень !!!!! Так не можна !!!!!!!! Тепер і сам не ходжу, і нікому не раджу! принаймні, поки не навчаться правильному, цивілізованості сервісу !!!!

14 Ноября 2010

Олександр

Враження про магазин вкрай негативне. Персонал байдужий і непрофесійний. Дуже великі проблеми виникають з неякісними товарами, обміняти або повернути товар практично неможливо. Сам купив недавно соковижималку Мулінекс, пропрацювала 2 години, згоріла. Намагався повернути через 13 днів - хрін, відправили в сервісний центр. мучюсь про сі пір. і бонусами надули. в общм викинув бонусну карту, в ельдорадо більше ні ногою, і нікому не раджу. Ельдорадо це не магазин, а діагноз

Переглянуто 66028 раз (а).

Розміщено 3 Августа 2010).

Как можна було довірити посаду керуючого магазином Миколі Сокуренко, некомпетентному, неадекватного, абсолютно не вміє працювати з людьми людині?
?нтересно це роблять на всіх телефонах і навіщо?
А як цікаво б я дізналася, що він не працює ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online