Адвокати Кононова р Георгіївська - юридичні послуги, представництво інтересів в суді

  1. Які репости в соціальних мережах є екстремістськими? Верховний суд вніс конкретику. Клієнт має право...

Які репости в соціальних мережах є екстремістськими? Верховний суд вніс конкретику.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Клієнт має право відмовитися від послуг правового та технічного характеру - позиція Верховного суду РФ.

Верховний суд підвів підсумки роботи судів у 2017 році: статистика по кримінальних справах. 77,6% - обвинувальні вироки, 21% - припинені справи, 0,3 - виправдувальні вироки.

В даний час особливо гостро стоїть питання про розмежування використовуваних в бізнесі інформаційних матеріалів і реклами. Реклама вимагає узгодження з органами місцевого самоврядування, інформація про товар (навіть публічна) - немає.

Представляємо Вашій увазі аналіз (статистика) злочинності в Росії і Ставропольському краї за 2017 рік з січня по жовтень.

Представляємо Вашій увазі аналіз (статистика) злочинності в Росії і Ставропольському краї за 2017 рік з січня по жовтень

У своїй діяльності ми часто стикаємося негативними оцінками якості роботи судових приставів-виконавців. Громадяни скаржаться на законність, своєчасність, повноту виконання рішення. Пропонуємо Вашій увазі цікаву статистику діяльності Федеральної служби судових приставів РФ.

29 вересня в м Георгіївська на базі нашого офісу відбувся день безоплатної правової допомоги.

Терміни та підстави повернення грошей за добровільне страхування.

Генеральною прокуратурою РФ були опубліковані дані статистики про кількість злочинів в регіонах нашої країни за перше півріччя 2017 року.

Які репости в соціальних мережах є екстремістськими?
Які репости в соціальних мережах є екстремістськими?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online