Адвокат у спадок

  1. Чи можна оскаржити заповіт?
  2. Консультація адвоката по спадкових справах
  3. Ціни на послуги адвоката у спадок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Захист прав спадкоємця найкраще може забезпечити досвідчений юрист, який знайомий з законодавством і судовою практикою, а також має достатній досвід роботи. Статус адвоката в ряді випадків спрощує збір необхідної інформації, а також витребування доказів при їх необхідності.

По можливості адвокат робить спроби досудового врегулювання спорів між спадкоємцями. За його посередництва можливе досягнення мирової угоди без необхідності тривалого розгляду справ судовими органами. У будь-якому випадку, довіритель отримує максимально детальний і повний аналіз правової ситуації, а адвокат докладає всіх можливих зусиль для захисту його порушених прав.

Чи можна оскаржити заповіт?

Найчастіше саме з таким питанням звертаються до адвоката у спадок. Відповідаю - так, як і будь-яка інша угода, заповіт може бути визнано недійсному за цілою низкою причин, це і недотримання форми документа, вчинення заповіт під загрозою, або під впливом обману. Цілком можливо, що одна з причин для перегляду заповіту є і у вашому випадку.

Я надаю послуги адвоката у спадок з 1996 року, і накопичив достатній досвід у вирішенні сімейних спорів. Ви можете побачити опису деяких завершених справ в розділі практика , А також детальніше ознайомитися з моїм резюме .
Я можу пояснити вам ваші права на спадок і відстояти їх. Телефонуйте 8 (915) 472-37-57!

Консультація адвоката по спадкових справах

Коли справа доходить до визначення порядку спадкування майна, спадкоємців буває непросто розібратися в тому, хто і в якому порядку закликається до спадкоємства, як відбувається процедура вступу в спадщину, а також що необхідно зробити родичам спадкодавця в разі виникнення проблем при вступі у спадок.

Скористайтеся консультацією адвоката у спадок, і при особистій зустрічі я допоможу вам розібратися у всіх деталях. Разом ми зможемо виробити грамотну лінію захисту ваших прав. Іноді однієї лише первинної консультації юриста буває досить для вирішення спору про порядок вступу в спадщину. Це не дивно, тому що коли ви добре знаєте свої можливості в правовому полі, вам простіше обґрунтувати свої вимоги. З вами будуть розмовляти зовсім інакше.

Ціни на послуги адвоката у спадок

Вартість адвоката у спадкових справах неможливо назвати без урахування деталей кожного конкретного випадку, тому що саме від них залежатиме обсяг роботи: які документи і запити потрібно буде зібрати, скласти, надати, чи буде потрібно звернення до суду певної інстанції і так далі. Телефонуйте для більш точної оцінки вартості послуг.

Телефонуйте 8 (915) 472-37-57 прямо зараз і дізнайтеся, що я можу зробити для вас і скільки це буде коштувати. Це безкоштовно. Послуга адвоката Ціна Консультація фізичних осіб 1500 руб Правовий висновок, письмова консультація Від 5000 руб Юридична експертиза договорів і правовстановлюючих документів Від 5000 руб Оформлення адвокатського запиту на отримання документа 5000 руб Складання та подання позовної заяви, зустрічної позовної заяви Від 7000 руб Участь в судовому засіданні Від 10000 руб Разовий виїзд адвоката у справах клієнта
Представлення інтересів на прийомі у посадових осіб, в правоохоронних, податкових та інших державних органах, при виробництві процесуальних дій, участь в переговорах і т.д. Від 5000 руб

Ціни на ведення справ у спадок в суді

Послуга адвоката Ціна Допомога в зборі документів для оформлення спадщини та реєстрації прав власності Від 5000 руб Реєстрація прав власності на підставі Свідоцтва про право на спадщину Від 15000 руб Спори про визнання права власності в порядку спадкування Від 50000 руб Відновлення строку для прийняття спадщини Від 40000 руб Визнання заповіту недійсним Від 50000 руб Встановлення факту прийняття спадщини Від 40000 руб Встановлення спорідненості між спадкоємцем і спадкодавцем Від 40000 руб

Дивіться також:

Чи можна оскаржити заповіт?
Чи можна оскаржити заповіт?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online