Адвокат по адміністративних справах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Часто йдучи по вулиці або спілкуючись зі своїми друзями можна почути словосполучення адміністративне правопорушення. У наших реаліях воно є не рідкістю, так як якщо звернути увагу, щодня можна побачити правопорушення з боку інших громадян: перехід дороги в недозволеному місці, перехід дороги на червоне світло, порушення правил дорожнього руху і багато іншого.

Існує безліч адміністративних правопорушень:

  1. Порушення правил дорожнього руху;
  2. Порушення земельних правовідносин;
  3. Порушення митного законодавства;
  4. Невиконання батьківських обов'язків по відношенню до неповнолітніх дітей.
  5. і багато іншого.

Якщо порівнювати адміністративну відповідальність і кримінальну, то адміністративна набагато м'якше, проте наслідки її є також несприятливими:

  1. штраф;
  2. Позбавлення одного або декілька прав (посвідчення водія);
  3. Адміністративний арешт.

Якщо ви хочете уникнути наслідки, рекомендуємо вам звернутися до адвоката в адміністративних справах.

Які дії адвоката в адміністративних справах

Адміністративні юристи та адміністративні адвокати беручись за кожну справу ретельно знайомляться з матеріалами справи, будують лінію захисту у відповідному національному органі (включаючи суд), займаються підготовкою необхідної документації та беруть участь на стадії адміністративного судочинства Адміністративні юристи та адміністративні адвокати беручись за кожну справу ретельно знайомляться з матеріалами справи, будують лінію захисту у відповідному національному органі (включаючи суд), займаються підготовкою необхідної документації та беруть участь на стадії адміністративного судочинства.

Чим адвокати і юристи в адміністративних справах вам можуть допомогти

По-перше, адвокати мають досвід роботи з адміністративними справами, вони знають, що може допомогти уникнути адміністративної відповідальності їх клієнта, по-друге, багато адвокатів нашої колегії працювали в державних органах (слідчих комітет, прокуратура і т.д.) вони знають цю кухню зсередини і знають, які дії необхідно приймати в тих чи інших випадках.

Допомога адвоката при ДТП

На базі нашої колегії існують Автоадвоката, які готові допомогти в будь-яких ситуаціях своїм клієнтам, починаючи з консультації і закінчуючи судовим розглядом по стягненню грошових коштів за заподіяння шкоди майну На базі нашої колегії існують Автоадвоката, які готові допомогти в будь-яких ситуаціях своїм клієнтам, починаючи з консультації і закінчуючи судовим розглядом по стягненню грошових коштів за заподіяння шкоди майну.

Наші Автоюрист і Автоадвоката готові оскаржувати вашу винність в ДТП, зберуть доказову базу, займуться пошуком свідків, а також представлять ваші інтереси в ГИБДД і в суді по адміністративних і кримінальних справах.

Чому саме ми

В нашій колегії адвокатів "Бастіон" складаються багато адвокатів спеціалізація яких є адміністративні справи. Протягом більш ніж десяти років адвокати здійснюють свою діяльність сумлінно, чесно і ефективно. Наші адміністративні адвокати мають велику практику, з якою ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Наша колегія адвокатів надає наступні види послуг:

  1. Адвокатська консультація клієнтів за матеріалами адміністративної справи;
  2. Ми аналізуємо ситуація і будуємо лінію захисту клієнта перед державними органами;
  3. Представництво клієнтів перед державними органами;
  4. Наші адвокати здійснюють захист клієнтів на судових засіданнях, представляючи їх інтереси;
  5. Підготовка документації для адміністративного розгляду (скарг, претензій, клопотань, скарг, касацій);
  6. Контроль виконання судового рішення;
  7. Консультуємо клієнтів в рамках ДТП, а також правил дорожнього руху;
  8. Захист прав підприємців у відповідному національному органі;
  9. Консультація і участь в міграційних справах;
  10. Оскарження рішення з приводу незаконного вилучення водійських прав;
  11. та інші послуги.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online