Висоцький, Володимир - Два судна :: Акорди та тексти пісень на кульбаби

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

( Володимир Висоцький ) (Написана для к / ф «Морські ворота», не ввійшла)
Am Dm Всьому на світі виходять терміни, E7 Am А сіль морська - в'їдливі як чорт, - Am Dm Два похмурих судна стояли в доці, F7 E7 Стояли поруч - просто до борту борт. Am H7 Та, що трохи менше, убік кривила труби Dm E7 І потискувала боком і кормою: Am Dm «Якого типу цей тип? Який він грубий! E7 E Кострубатий, іржавий, - просто ніякий! »Am В упор не бачили один одного Dm обидва судна E7 І ненавиділи один одного Am обопільно. Він в аварійному був стан, а й вона - не нова аж ніяк, - Так що побачиш на расстоянье - З переляку можна взяти і затонути. Той, що побільше, мерз від відрази, Хоч був залізний малий, з міцним дном, - Все двадцять тисяч водотоннажністю від обурення здригалися в ньому! І так образили один одного обидва судна, Що ненавиділи один одного обопільно. Пройшли тижні, - їх підлатали, По іржавим швах шпаклевщики пройшли, І ватерлінією уздовж талії Перев'язали кораблі. І мідь надерти, і фарбу наклали, Пар розвели, в салонах світло запалили, - І палуби і плечі розпрямили До кінця ремонту ці кораблі. І в гладкий борт побачили обидва судна, Що так покращали - обопільно. Той, що побільше, тієї, що трохи менше, Сказав, зітхнувши: «Ми обидва не праві! Я ніколи не бачив жінок І кораблів - прекрасніше, ніж ви! »Та, що трохи менше, в тому ж стані Шепнула, що і він неперевершений:« Велике бачиться на відстані, - Але краще, якщо все-таки - зблизька ». Кругом конструкції юрмилися, було людно, І обидва судно порозумілися - обопільно! Хоча якийсь портовий дока Їх приписав не в той же самий порт - Два корабля так і пішли з доку, Як і стояли, - разом, до борту борт. До горизонту йшли в мовчанні поруч, Чи не підкоряючись ні протягом, ні рулям. Махала ласкаво ремонтна бригада Двом не бажають розлучитися кораблям. Що з ним? Може бути, сказилися обидва судна? А може, просто закохалися - обопільно.

1973 р


(   Володимир Висоцький   ) (Написана для к / ф «Морські ворота», не ввійшла)   Am Dm Всьому на світі виходять терміни, E7 Am А сіль морська - в'їдливі як чорт, - Am Dm Два похмурих судна стояли в доці, F7 E7 Стояли поруч - просто до борту борт Список пісень за алфавітом

Що з ним?
Може бути, сказилися обидва судна?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online