У 2012 році кількість поставлених нових вантажівок Scania в Україні вдвічі перевищило показник 2011 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У 2012 році кількість поставлених нових вантажівок Scania в Україні склало 450 одиниць, що вдвічі перевищує показник минулого року (218 од

У 2012 році кількість поставлених нових вантажівок Scania в Україні склало 450 одиниць, що вдвічі перевищує показник минулого року (218 од. В 2011 р) і є найкращим результатом серед «західних» виробників великовантажних транспортних засобів.

За даними консультаційного агентства Автоконсалтинг, частка ринку Scania в Україні в сегменті вантажівок понад 16 тонн збільшилася з 7.11% (2011) до 16% в 2012 році. «У першій половині року спостерігалося збільшення попиту на великовагові вантажівки. Найбільший ріст відбувся в сегменті виробничих компаній, які переходять до повного циклу виробництва, в тому числі включаючи доставку продукції до кінцевого споживача, а також в агропромисловому секторі. Невелике пожвавлення спостерігалося серед міжнародних перевізників. Найбільша кількість техніки було поставлено в Київському, Львівському та Донецькому регіонах, - коментує досягнуті результати Андрій Даллакяна, Комерційний директор ТОВ «Сканія Україна».


«Однак, в кінці року намітилася тенденція спаду в замовленнях, а значить поставки на початку 2013 року теж скоротяться. Ми пов'язуємо це, в першу чергу, з погіршенням економічної ситуації як в Європі, так і в Україні «.


«У 2013 році ми плануємо розвивати і розширювати сервісну мережу, зокрема мова йде про відкриття сервісного центру в Кіровограді, - продовжує Андрій Даллакян. - Будемо далі активно розвивати такий напрямок діяльності, як центр поставок вантажівок Scania з пробігом в Україні - приваблива цінова політика, надання фінансування, знижки на сервіс та обслуговування. Більш активно продовжить свою роботу навчальний центр для водіїв. У сфері обслуговування, буде пропонуватися ще один вид контракту на сервіс, що включає ремонт і технічне обслуговування. Готуємо нові, комплексні пропозиції для компаній агросектору «.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online