У Польщі громадянин України кидався з сокирою на перехожих

  1. поділіться
  2. Декорації для ембарго

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Неадекватний 35-річний гість з України прогулявся з небезпечним знаряддям вулицями міста Собене-езери Мазовецького воєводства

Неадекватний 35-річний гість з України прогулявся з небезпечним знаряддям вулицями міста Собене-езери Мазовецького воєводства. В результаті його променаду постраждали три людини.

1 жовтня вдень на одній з центральних вулиць польського міста українець кидався з сокирою на перехожих, повідомляє УНІАН.

Дії нападника привели до того, що три людини отримали поранення, двох з них довелося госпіталізувати. Але так як травми виявилися незначними, після надання медичної допомоги постраждалих відпустили додому.

Правопорушника затримано. Поки йому не пред'явили звинувачення і не призначили запобіжний захід. Поліцейські очікують результатів аналізу крові громадянина з України на присутність в ній наркотиків або психотропних речовин.

Читайте останні новини про події в світі на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

поділіться

Теги: Польща , сокира , Громадянин України

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Декорації для ембарго

Основними постачальниками в Україну фосфатів і суперфосфатів в минулому році були Польща, ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online