«Русский Америко-Євро Фінанс»: «Ми виконуємо вимоги закону»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита

У той час як доступність банківських послуг в Росії залишається на досить низькому рівні, особливо для жителів невеликих міст, кредитно-споживчий кооператив є тією організацією, яка представляє собою надійне і зручне засіб для збереження грошових накопичень своїх пайовиків і отримання позик.

Про надійність, гарантії безпеки, репутації і високих відсотках розповідає помічник голови правління кредитно-споживчого кооперативу громадян «Русский Америко-Євро Фінанс» Вадим Кінжаков.

- Вадим Володимирович, багато хто не довіряють споживчим кооперативам, вважаючи їх фірмами-одноденками ...

- Я не можу ручатися за все організації подібного типу, але наш кооператив на ринку вже четвертий рік - з 5 березня 2008 року, ми успішно працюємо не тільки на території Забайкальського краю в Борзе, Агинском, Могойтуе, Дульдурге, Ясногорську, але також в Красноярську і Улан-Уде. Рік від року кількість членів кооперативу росте, як ростуть і відсотки за вкладами, а значить і добробут пайовиків.

- Багато наполягають на тому, що діяльність кооперативів погано контрольована. Чи так це?

- Звичайно ж ні . Діяльність кредитно-споживчого кооперативу регламентується 190-м Законом та іншими нормативно-правовими актами. Більш того, згідно з вимогами цього закону, до 4 серпня всі організації кредитної кооперації повинні вступити в об'єднання, або СРО кредитних кооперативів.

Ця процедура має на увазі під собою перевірку наглядовими органами всіх, абсолютно всіх фінансових і юридичних документів кооперативу. Що і було зроблено у нас. Ми працюємо в рамках законодавства. З усіма свідченнями і сертифікатами нашого кооперативу будь-яка людина може ознайомитися в будь-якому з наших офісів на дошці інформації.

- Чи можете ви гарантувати безпеку вкладів?

- До безпеки у нас особливе ставлення. Деякі охочі вступити в кооператив звертають увагу на те, що, наприклад, перед видачею позики кредитна комісія довго приймає рішення. Але, по-перше, в договорі вже прописано, що подібна процедура може займати від п'яти до 90 днів. По-друге, службі безпеки доводиться перевіряти кредитну історію людини, щоб, і це по-третє, убезпечити знову ж інших пайовиків від втрати грошових коштів. Перевіреним позичальникам, членам нашого кооперативу, які не раз брали кошти і завжди повертали, ми довіряємо. Тоді і процентна ставка позики знижується.

Крім того, обов'язковим додатком до договору у нас є страховий поліс вкладу від будь-яких фінансових ризиків. Страхування - повне, 100% -ве! І в цьому ми єдиний кредитно-споживчий кооператив, який пропонує подібну послугу.

І, само собою зрозуміло, є резервний, депозитний фонди які формуються в самому кооперативі.

- А як ви можете прокоментувати діяльність Департаменту вкладів і позик?

- Наш кооператив не має права відповідати за будь-які інші об'єднання кредитної кооперації, тим більше коментувати діяльність цих кооперативів, я думаю, що це в компетенції інших державних органів, або наглядових установ. Але мені відразу хочеться звернутися до людей, які приймають рішення вступити в кооператив: перш ніж довірити свої гроші якійсь організації, потрібно хоча б ввести її назву в пошуковій системі, в Інтернеті. Адже відразу ж зрозуміло: там обдурили, в Іркутську лопнули, в Бурятії, що називається, «кинули», змінили вивіску на «Забайкальський фонд розвитку» та інше. Ця найпростіша форма перевірки репутації компанії. Але і її багато хто не здогадуються застосувати. Страждають після самі, страждає імідж кооперативів, які працюють законно і успішно. В тому числі, і нашого: доводиться пояснювати все додаткові нюанси роботи кредитної кооперації. У таких ситуаціях, яка сталася з кредитним кооперативом «Забайкальський Фонд Розвитку», в першу чергу страждають від недовіри з боку громадян, ті організації, які дійсно працюють. Не треба забувати, що для кожного кредитного установи довіру людей - це найголовніше.

Тільки уявіть, якщо всі вкладники раптом побажають негайно скористатися своїми вкладеними коштами і забрати їх з кредитної установи одночасно. Настане фінансовий голод, а кредитна установа буде змушене вишукувати додаткові кошти десь на стороні. Це знову ж таки спричинить за собою непередбачені витрати за додатковими відсотками, доведеться знижувати процентну ставку за прийнятими вкладами і т.д. і т.п .

Не треба забувати, що 100% коштів, прийнятих за вкладами, направляються для кредитування інших членів кооперативу, і їх неможливо вилучити одномоментно у членів кооперативу, які сумлінно і своєчасно погашають отримані позики.

- Як правило, насторожують обіцянки високих відсотків за вкладами. Ви теж обіцяєте немаленький зростання доходів.

- Ми обіцяємо і робимо. Відсоткова ставка трактується кон'юнктурою ринку і заробітком кооперативу «Русский Америко-Євро Фінанс».

Ми заробляємо достатньо коштів, щоб пропонувати те, що ми пропонуємо. Таким чином, процентна ставка по позиках у нас становить приблизно від 13% до 79% річних.

Крім того, всі члени нашого кооперативу, які отримали прибуток згідно податкового законодавства РФ, сплачують податки в казну РФ.

До речі, до договору також додається і сітка розрахунку податку. Тобто вкладник знає, коли, куди і скільки йому потрібно заплатити. Більш того, за бажанням членів нашого кооперативу, ми самі оплачуємо за нього всі необхідні внески по податках, тим самим зберігаємо час своїх членів кооперативу. Законодавство Російської Федерації ми виконуємо повною мірою.

Правління КПКГ «Русский Америко-Євро Фінанс»:

вул. Богомягкова, 55, т. 354-999; 353-999, 356-999, 210-888.

Головний офіс №001 г.Чита: вул. Хабаровська, 25, т. 325-920, 325-921, 325-922.

Додаткові офіси розташовані за адресами:

Ленінградська, 54, т. 358-777, 359-777, 359-778;
Чайковського, 23, т. 321-500;
Шилова, 95б, 232-992, 232-993;
Анохіна, 120а, т. 210-858.

Єдиний номер телефону: 8-800-350-07-15.

Кредитний споживчий кооператив громадян «Русский Амеріко- Євро Фінанс» діє на підставі ФЗ «Про кредитної кооперації» № 190. Свідоцтво про Державну № 1087505000164 від 05.03. 2008 г.

Марія Воронова

8:14, 11 серпня 2011

Чи так це?
Чи можете ви гарантувати безпеку вкладів?
А як ви можете прокоментувати діяльність Департаменту вкладів і позик?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online