Фігурки з глини своїми руками

  1. Фігурки з глини, як зробити

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чи можуть фігурки з глини стати тим товаром, на який є попит і потрібно мало грошей для запуску невеликого виробництва.

  • Чергова стаття про те, як почати бізнес з виробництва товарів для власників заміської нерухомості. До таких товарів відноситься все, що купують садівники і дачники, для прикраси своїх ділянок, а саме: гойдалки, намети, навіси, пластикові меблі і т.д.).

Але виробничий процес цих товарів потребуватиме великої стартовий капітал, Але виробничий процес цих товарів потребуватиме великої стартовий капітал,   тому, нам потрібно знайти щось таке, що дозволить запустити бізнес, з мінімальними вкладеннями грошових коштів тому, нам потрібно знайти щось таке, що дозволить запустити бізнес, з мінімальними вкладеннями грошових коштів.

Саме до такого товару, як раз і відносяться фігурки для саду з глини, які можна робити, як то кажуть, своїми руками.

  • Ну по-перше, пропоную цю ідею з тієї причини, щоб почати виробництво фігурок з глини, буде потрібно не більше 30 000 50 000 рублів. У цю суму входить виготовлення декількох форм фігурок (гномики, фігурки тварин, персонажі улюблених дитячих мультфільмів ...), в які буде заливатися розчин цементу з щебенем. Плюс, цемент і щебінь. Ще будуть потрібні фарби, якими потрібно буде розфарбувати отримані глиняні фігурки.

На цьому все. Весь виробничий процес може розміститися в звичайному гаражі, але краще, якщо це буде бокс, так як бокс перевершує гараж по площі. Для початку в якості працівників можна виступити самим, так як по-перше, чи не буде витрат на заробітну плату найманим працівникам, по-друге, Ви повинні зрозуміти весь виробничий процес, щоб в подальшому, коли найме найманих робітників, вони не могли знайти Вас обдурити.

Фігурки з глини, як зробити

За словами підприємця з Нижнього Новгорода, на виробництво однієї фігурки За словами підприємця з Нижнього Новгорода, на виробництво однієї фігурки   (Він робить садових гномів), потрібно відро цементу, пісок і щебінь (дрібної фракції) (Він робить садових гномів), потрібно відро цементу, пісок і щебінь (дрібної фракції). А тепер порахуйте самі, собівартість отриманого вироби, копійки.

  • Згоден, що цей товар вже є в продажу, але внесіть, що щось нове, тобто доповніть його чим то. Наприклад, гномик, який в руці тримає дерев'яний жердину, оригінальної форми, на верхньому кінці якого, висить світильник. Кращим рішенням цього питання буде скористатися допомогою дизайнерів. Вони вже точно придумають кілька оригінальних варіантів, які можна буде запустити у виробництво.

У будь-якому випадку, Ви нічого не втратите, так як вкладені гроші перетворяться в товар без терміну придатності, купівельна спроможність якого буде залежати від вартості і асортименту.

Продавати глиняні фігурки можна, як оптом, так і в роздріб. Якщо є власний транспорт, краще якщо ГАЗель, то хорошим рішенням буде спробувати торгувати у садівничих товариств.

Також у кожного садівницького товариства, є невеликий продуктовий магазин, з власником якого можна домовитися про спільну співпрацю. Ви залишаєте йому кілька фігурок, він робить свою націнку, і обопільно отримуєте прибуток.

Думаю, що оптові бази торгують будматеріалами, можуть взяти на реалізацію цей товар. До речі, одна з ідей на тему створення фігурки це лякало. Тобто робити городнє опудало.

Разом з цією статтею читають:
Щербет своїми руками
незвичайні альтанки



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online