УЗА - Суспільство

Міністерство і комітет відзвітували перед сенаторами

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відбулося засідання Комітету Сенату Олій Мажліса Республіки Узбекистан з аграрних, водогосподарським питань та екології.

Русланбек Давлетов в Вашингтоні бере участь у другій Міністерської конференції по просуванню релігійних свобод Русланбек Давлетов в Вашингтоні бере участь у другій Міністерської конференції по просуванню релігійних свобод

В даний час делегація Республіки Узбекистан з робочим візитом перебуває в США.

У Сурхандарья затримано особу, що обіцяв допомогти вступити до ВНЗ У Сурхандарья затримано особу, що обіцяв допомогти вступити до ВНЗ

Сьогодні в країні реформується система вищої освіти, впроваджуються нововведення, що передбачають спрощення процедур, що гарантують справедливий, прозорий механізм оцінки знань абітурієнтів.

Колона автопробігу «Поклик предків-2019» прибула в Ташкент Колона автопробігу «Поклик предків-2019» прибула в Ташкент

У Комітеті з питань міжнаціональних відносин і дружнім зв'язкам із зарубіжними країнами при Кабінеті Міністрів Республіки Узбекистан відбулися урочиста зустріч учасників автопробігу і прес-конференція для журналістів.

Попереджаються правопорушення серед неповнолітніх Попереджаються правопорушення серед неповнолітніх

У нашій країні здійснюються комплексні заходи, спрямовані на виховання здорового і гармонійно розвиненої покоління, відданого нашим національним традиціям і цінностям, активно і самовіддано бере участь в реалізованих широкомасштабних реформ.

Пошуки нових шляхів взаємодії науки і виробництва Пошуки нових шляхів взаємодії науки і виробництва

На державному унітарному підприємстві "Фан ва тараккіёт" при Ташкентському державному технічному університеті імені Ісламу Карімова відбулася Форсайт-сесія.

Виявлено близько 15 тисяч порушників правил дорожнього руху Виявлено близько 15 тисяч порушників правил дорожнього руху

У Сурхандарьинской області з метою запобігання дорожньо-транспортних пригод, а також підвищення знань громадян про правила дорожнього руху утворені робочі групи, які проводять на місцях спеціальні рейди.

Прогноз погоди на 19 липня Прогноз погоди на 19 липня

За повідомленнями Гідрометцентру республіки, 19 липня в Ташкенті мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний 3-8 м / с. Температура вночі 25-27 тепла, вдень 41-43 тепла.

Засідання міжурядової комісії Засідання міжурядової комісії

У Центрі міжнародного співробітництва в Ташкенті 17 липня відбулося засідання Міжурядової комісії з торговельно-економічного співробітництва Узбекистану і Афганістану.

В Узбекистані розпочала свою діяльність велика закордонна компанія - "Татнафта" В Узбекистані розпочала свою діяльність велика закордонна компанія - Татнафта

Російська компанія "Татнефть" запустила першу автозаправну станцію в нашій країні.

Інноваційна школа для майбутніх молодят Інноваційна школа для майбутніх молодят

У Національному прес-центрі столиці Науково-практичним дослідним центром "Оіла" при Кабінеті Міністрів Республіки Узбекистан проведена прес-конференція, присвячена звіту по здійсненій роботі в сфері зміцнення сім'ї.

Підприємцям надано інформацію про нові податкові та митні пільги Підприємцям надано інформацію про нові податкові та митні пільги

У Ташкентському міському митному управлінні відбулася бесіда за "круглим столом", присвячена суті та значенню Указу Президента Республіки Узбекистан "Про заходи щодо подальшого впорядкування надання податкових і митних пільг" від 27 червня 2019 року.

Проаналізовано діяльність творчої спілки журналістів Узбекистану Проаналізовано діяльність творчої спілки журналістів Узбекистану

На IV конференції Творчої спілки журналістів Узбекистану були поставлені саме ці питання.

Підприємець експортував страусенят Підприємець експортував страусенят

Узбекистан - країна широких можливостей.

Міністерство охорони здоров'я: вакцинація не є причиною смерті немовляти Міністерство охорони здоров'я: вакцинація не є причиною смерті немовляти

Міністерство охорони здоров'я повідомляє наступне за результатами попередніх розслідувань з приводу смерті М.Н. 05.04.2019 року народження.

Підприємство здатне випускати 27 видів продукції Підприємство здатне випускати 27 видів продукції

Дане підприємство створено в рамках проектів з розвитку виробництва, визначених у ході візиту глави нашої держави в Бухарську область в березні поточного року.

Неактивним депутатам припинять повноваження Неактивним депутатам припинять повноваження

Про це йшла мова на черговому засіданні Ташкентського міської ради Демократичної партії Узбекистану "Міллі тікланіш".

Молоді фермери пройшли навчання згідно з досвідом Німеччини Молоді фермери пройшли навчання згідно з досвідом Німеччини

У столиці відбувся заключний етап семінару, проведеного Фондом ощадних кас з міжнародного співробітництва Німеччини, з підготовки тренерів з числа співробітників Ради молодих фермерів Узбекистану, АКБ "Агробанк", "Халк банки" і "Мікрокредітбанк".

Для студентів впроваджена стипендія хокіма області Для студентів впроваджена стипендія хокіма області

Відкриття Джизацького філії Національного університету Узбекистану імені Мірзо Улугбека обласна громадськість зустріла з великою радістю.

Вимоги до членів виборчої комісії закріплені у виборчому кодексі Вимоги до членів виборчої комісії закріплені у виборчому кодексі

У виконавчому комітеті політичної ради Руху підприємців і ділових людей - Ліберально-демократичної партії Узбекистану пройшов "круглий стіл" на тему "Виборчий кодекс - новий етап у розвитку національного виборчого законодавства".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online