Приклад заповнення заяви на закордонний паспорт старого зразка

  1. Правила оформлення
  2. бланк анкети
  3. Особисті дані
  4. Додаток № 1
  5. Паспортні данні
  6. Додаток № 3
  7. для неповнолітніх
  8. Бланк заяви на видачу закордонного паспорта для неповнолітнього

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Звичайний закордонний паспорт, що видається на п'ять років, не має електронних носіїв інформації, він і коштує дешевше біометричного документа. Є деякі відмінності і в оформленні анкети. У цьому матеріалі наведемо приклад заповнення заяви на закордонний паспорт старого зразка.

Правила оформлення

Бланк можна скачати на   сайті ГУВМ МВС   (Раніше ФМС) або взяти безпосередньо в територіальному відділенні відомства Бланк можна скачати на сайті ГУВМ МВС (Раніше ФМС) або взяти безпосередньо в територіальному відділенні відомства. Там же можна подивитися на зразок заяви на закордонний паспорт старого зразка. Дуже важливо, щоб анкета була заповнена коректно, інакше співробітники міграційної служби просто не приймуть документи.

бланк анкети

Завантажити (DOC, 109KB)

Можна ввести дані на комп'ютері або заповнити анкету вручну друкованими літерами звичайною ручкою синього або чорного кольору. Виправлень бути не повинно. Заповнений текст анкети необхідно роздрукувати на двох сторінках одного листа.

Особисті дані

  • Вказуємо свої прізвище, ім'я та по батькові повністю, без скорочень.
  • Свій підлогу вкажіть, поставивши хрестик у потрібному квадратику. Якщо заповнюєте анкету на комп'ютері, для цього підійде велика літера «Х».
  • Дата народження пишеться в форматі: ДД.ММ.РРРР.
  • У графу «місце народження» переписуємо дані з російського паспорта.
  • Якщо вам доводилося міняти ім'я або прізвище, сюди потрібно вписати свої колишні дані, а також населений пункт, орган ЗАГСу, де зміна було зареєстровано, дату зміни. Для тих, хто змінював прізвище неодноразово, передбачений окремий лист, де потрібно перерахувати всі свої старі прізвища. Це Додаток № 1 адміністративного регламенту (Наказ МВС України від 16.11.2017 № 864).
  • У шостому пункті потрібно повністю вказати свою адресу і дату постійної реєстрації.

У шостому пункті потрібно повністю вказати свою адресу і дату постійної реєстрації

  • Сьомий пункт для тих, хто подає заяву за місцем тимчасової реєстрації, в цьому випадку вказується термін реєстрації.
  • Повідомте телефон, за яким до вас дійсно можна додзвонитися.
  • Писати електронну адресу необов'язково, ця графа заповнюється за бажанням.

Писати електронну адресу необов'язково, ця графа заповнюється за бажанням

Додаток № 1

Завантажити (PDF, 175KB)

Паспортні данні

  • Потрібно вписати дані свого внутрішнього паспорта - серію, номер, дату видачі, ким виданий.
  • Якщо ви мали допуск до відомостей особливої ​​важливості або до державної таємниці, потрібно вказати організацію і рік, навіть якщо ви вважаєте, що термін давності вже минув.
  • Можливо, з вами був укладений контракт, що обмежує виїзд за межі країни через доступу до секретної інформації. Приховування відомостей про такий договір може розцінюватися як подача завідомо неправдивих відомостей, і у видачі закордонного паспорта вам буде відмовлено, як і в разі, якщо термін обмеження виїзду за кордон ще не вийшов.
  • У цьому пункті потрібно ввести дані про раніше виданий чинному закордонному паспорті.

Трудова діяльність і відомості про дітей

Відраховуєте рівно 10 років з дати заповнення анкети і дивіться в свою трудову книжку. Працювали ви або вчилися, а може, просто сиділи вдома, всі ці події в хронологічному порядку з точністю до місяця повинні бути занесені в табличку. Якщо місця не вистачить, допишіть в спеціально призначене для цих відомостей Додаток № 2. Якщо між періодами працевлаштування або навчання була перерва більше одного місяця, слід написати фразу «тимчасово не працював», а в колонці «адреса організації» вказати свою домашню адресу на той момент. Це стосується і пенсіонерів.

Якщо на одному місці роботи ви послідовно займали кілька посад, їх все потрібно вказати.

Додаток № 3

Завантажити (DOC, 78KB)

У цій графі зазначаються відомості про дітей до 14 років. Робити це необов'язково, так як з 2010 року у кожної дитини, незалежно від його віку, для поїздок за кордон повинен бути окремий паспорт, старого або нового зразка.

Тепер потрібно тільки поставити дату і подпісь.Подпісь повинна вміститися всередині відведеного поля і ні в якому разі не торкатися і не виходити за його межі.

Подпісь повинна вміститися всередині відведеного поля і ні в якому разі не торкатися і не виходити за його межі

Інші графи заповнюються співробітниками міграційного органу. Здавати заповнену заяву потрібно в 2 примірниках.

для неповнолітніх

Можливо, вам знадобиться і зразок заповнення бланка на закордонний паспорт старого зразка для неповнолітніх.

Форма закордонного паспорта, який оформлюється на дитину, відрізняється тим, що на зворотному боці замість відомостей із трудової книжки вписуються особисті дані батьків. Діти, які досягли 14 років, також ставлять свій підпис. в цьому випадку для оформлення закордонного паспорта достатньо одного примірника заяви.

в цьому випадку для оформлення закордонного паспорта достатньо одного примірника заяви

Бланк заяви на видачу закордонного паспорта для неповнолітнього

Завантажити (DOC, 109KB)

Заповнення анкети на закордонний паспорт старого зразка: відео

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online