Пірсинг - саме літнє прикраса

  1. Такі різні сережки для пірсингу
  2. Трішки історії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З кожним роком пірсинг стає все популярнішим. Для кого-то це - улюблена прикраса, що підкреслює індивідуальність і акцентоване увага на певних частинах тіла, а хтось навіть не розуміє, чому у звичайній сережки для носа або пупка так багато назв. Ми спробуємо у всьому розібратися.

Такі різні сережки для пірсингу

Твістер, лабрета, накрутка - знайомі назви? Всі вони призначені для самих різних місць проколу Вашого тіла. Вони варіюються по довжині і відрізняються методом фіксації.

Однією з найпопулярніших моделей є сережка-банан. Ця модель може бути як в золоті, так і сріблі. Окремі екземпляри виробляють з медичної сталі. Це штанга, закруглена по формі, як банан. Звідси і назва. Такі сережки, в залежності від розміру, використовуються для пупка, брів, верхньої частини вуха.

Такі сережки, в залежності від розміру, використовуються для пупка, брів, верхньої частини вуха

Площинна штанга - ще один популярний вид пірсингу. Така прикраса призначене для проколу плоских ділянок тіла. На кінчики такої штанги накручуються плоскі або трохи опуклі накрутки. Довжина площинний штанги може варіюватися від 10 до 40 мм.

Трішки історії

Згадки про сережці для носа з'явилися в джерелах, датованих більше 4000 років тому. Вважається, що це найперший вид пірсингу, який залишається не менш популярним і в наш час. Сьогодні пірсинг для носа практикується і у європейців, і у африканських племен, і у бедуїнів на Далекому Сході. При цьому, у багатьох народів залишилося розуміння того, що розмір сережки прямо говорить про статок і заможності родини. Індійські жінки здавна проколювали ліву ніздрю, так як в аюрведою (індійській медицині) вважається, що саме вона відповідає за репродуктивну функцію жінки, а носіння в ній сережки полегшує біль під час пологів.

На Заході пірсинг носа став популярний в кінці 60-х років. Завдяки руху хіпі, пірсинг став своєрідним протестом проти консерватизму. Сьогодні це прийнятне, популярне серед зірок і простих людей прикраса, яке допомагає виразити себе і підкреслити особливості своєї зовнішності.

Сьогодні це прийнятне, популярне серед зірок і простих людей прикраса, яке допомагає виразити себе і підкреслити особливості своєї зовнішності

Варто відзначити, що на відміну від пірсингу носа, прокол мови практикували ще ацтеки і майя.

Але найдавнішим вважається пірсинг вушної раковини. При чому, знахідки археологів говорять про те, що проколювали вуха ще 5000 років тому, як чоловіки, так і жінки. До слова, з сережками у вухах ходили Шекспір ​​і Юлій Цезар.

Сама нетривала історія у пірсингу пупка. Вважається, що мода на нього почала потроху розвиватися тільки після винаходу бікіні в 1953 році. На початку 90-х супермоделі Наомі Кембелл і Крісті Терлінгтон з'явилися з пірсингом пупка на показі мод, що дало новий поштовх до розвитку цього модного ювелірного напрямку.

На початку 90-х супермоделі Наомі Кембелл і Крісті Терлінгтон з'явилися з пірсингом пупка на показі мод, що дало новий поштовх до розвитку цього модного ювелірного напрямку

Прикраси для пірсингу можна знайти в інтернет-магазині ZARINA і в бутиках Ювелірного Дому в Києві, Одесі, Івано-Франківську, Львові, Харкові та інших міст України. Вибирайте сережки, які допоможуть Вам розкрити свій образ і характер.

середовище, 5 липня 2017 р 15:51:17 Europe / Kiev

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online