Новини

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На ринку нерухомості вже давно закріпилася тенденція: вартість на готове житло в сучасних новобудовах згодом тільки зростає. З цієї причини всі, хто знаходиться в пошуках квартири, перестали чекати дива. Але в будь-якому правилі є свої винятки, і чудеса трапляються.

Наприклад, група компаній "Астра-девелопмент" по-справжньому здивує всіх жителів Єкатеринбурга страшної ночі розпродажів, яка відбудеться в самий містичний день в році - п'ятницю 13-е з 20:00 до 2 годин.

Під покровом темряви, поки все місто спить, гості офісу продажів побачать, як під впливом магії ціни на готові квартири згоряють на очах і стають біса привабливими.

- Таке унікальна подія ми влаштовуємо 1 раз на рік, це відмінна можливість нарешті вирішити тривалий квартирне питання і скористатися страшно вигідними знижками! - розповіли у відділі продажів забудовника.

Зустрітися з готовими пропозиціями забудовника і переконайтеся в тому, що ідеальне житло може і повинно бути доступним.

Зустрітися з готовими пропозиціями забудовника і переконайтеся в тому, що ідеальне житло може і повинно бути доступним

Будинок для здійснення мрій

сучасний житловий комплекс "Семицвет" знаходиться в Залізничному районі. Дві яскраві та оригінальні висотки вже стали будинком для сотень сучасних городян. Невипадково місцеві жителі вже прозвали цю новобудову "сімейним" будинком, адже тут вже створено всі умови для гармонійного життя з дітьми. Спокійний і при цьому соціально розвинений район, доглянута прибудинкова територія, сучасні спортивні майданчики, просторі металопластикові вікна - все це робить житловий комплекс затребуваним і популярним. Не дивно, що зараз у продажу залишилося всього 11 квартир.

Спіймати удачу за хвіст і виконати своє найзаповітніше бажання ще можливо! Приходьте на ніч розпродажів і не пропустіть можливість вибрати свою ідеальну квартиру в сучасному комплексі.

Життя в престижному передмісті

Сучасний комплекс "Селен" знаходиться в розвиненому і затребуваний місті-супутнику Верхня Пишма. Вже сьогодні багато хто прагне переїхати з Єкатеринбурга, щоб жити в розміреному і затишному передмісті. Тому попит на місцеві новобудови тут особливо відчутний.

Розташований в стороні від галасливого мегаполісу, в соціально розвиненому і перспективному передмісті, ЖК "Селен" є гідною альтернативою більшості житлових об'єктів Єкатеринбурга.

Посудіть самі: будинок вдало розташований в двох хвилинах від мальовничого парку, поруч - зручні виїзди в Єкатеринбург і за місто. У квартирах ЖК "Селен" - комфортні планування, відсутність довгих коридорів, які з'їдають простір, функціональні площі з висотою стель 3 метри.

Дизайн-проект квартир ви отримуєте в подарунок, тому можете бути впевнені: ваша майбутня квартира стане вашим найулюбленішим і затишним місцем на землі.

Крім того, мешканці зможуть не турбуватися про паркування. Житловий комплекс "Селен" обладнаний теплим підземним паркінгом, потрапити туди можна, навіть не виходячи на вулицю, за допомогою безшумного швидкісного ліфта. Такі умови сьогодні пропонують хіба що вдома "бізнес-класу".

Ще один істотний плюс, який забезпечить побутовий комфорт - власна система очищення води, лічильники тепла та інших систем. З їх допомогою ви будете позбавлені від переплат за комунальні платежі.

Квартири для безтурботного життя

Ще один об'єкт, який заслуговує на увагу при виборі майбутньої квартири, - ЖК "Юність" . Назва цієї житлової забудови повністю відображає внутрішню атмосферу і безтурботне "настрій" комплексу.

Фасади, виконані в позитивних і яскравих фарбах, просторий двір, закрита територія, велика кількість дитячих і спортивних майданчиків - все це робить життя в ЖК "Юність" затишній, безпечної і динамічною.

Час у дорозі від Єкатеринбурга до ЖК "Юність" займає всього 10 хвилин. Тому багато жителів мегаполісу прагнуть переїхати в новий комплекс, адже доїхати з роботи сюди набагато простіше, ніж в деякі райони Єкатеринбурга.

Вибір квартир в ніч п'ятниці 13 буде обмежений 15 квартирами.

Вас чекають на ніч розпродажів готових квартир з 20:00 до 02:00 за адресою м Єкатеринбург, вул. Заводська, 45Д.

Встигайте, поки всі сплять!

Подробиці за телефоном +7 (343) 235-04-20

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online