Лазерна корекція зору

  1. Що можна очікувати після проведення лазерної корекції
  2. Прейскурант цін на лікувально-діагностичні послуги
  3. Як проводиться операція
  4. Коли необхідно вдатися до лазерної корекції зору
  5. Протипоказання
  6. Лазерна корекція найчастіше застосовується, якщо у вас спостерігається:
  7. Фоторефракціонная кератектомія - ФРК
  8. Лазерний епітеліальний кератомілез - LASEK
  9. Безконтактна корекція зору - LASIK
  10. Інші методи корекції зору
  11. Чому варто проводити лазерну корекцію зору в клініці «Погляд»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Лазерна корекція зору - найефективніша і найнадійніша методика по відновленню зору. Такий метод дає можливість позбутися від повсякденного використання окулярів і контактних лінз. Промінь лазера, надаючи вплив на рогівку, здатний виправити різні її дефекти і нерівності, таким чином виходить повністю відновити зорові функції очей.

Що можна очікувати після проведення лазерної корекції

Лазерна корекція здатна позбавити вас від короткозорості, далекозорості і астигматизму. Лазерна корекція здатна позбавити вас від короткозорості,   далекозорості   і астигматизму Операція проводиться безконтактним методом під спеціальної крапельної анестезією. Така анестезія не впливає згубно на систему органів пацієнта і вважається досить безпечною. Корекція зору проводиться кваліфікованим лікарем, враховуючи всі індивідуальні особливості організму пацієнта. В ході операції ви будете почувати себе комфортно, не будете відчувати жодних хворобливих відчуттів і вже через пару хвилин зможете повернутися додому. Сучасна офтальмологія дає можливість повернути якісне зір в дуже швидкі терміни. Ефективність такого методу корекції зору давно доведена і вже на протязі багатьох років користується успіхом.

З грудня 2016 року наша клініка використовує устаткування останнього покоління - ексимерний лазер WaveLight EX 500 . Подібна даний комплекс відрізняється:

  • Якістю операції в 98% випадках позбавлення від існуючих проблем із зором;
  • Швидкістю проведення операції - сама операція тривати менше 7 хвилин;
  • Дуже гнучка індивідуальна настройка лазера, під кожного пацієнта індивідуально;
  • Безпека - менше 1% ускладнень після операції.

Прейскурант цін на лікувально-діагностичні послуги

до 31.08.2017
Ціна, грн -10%

НайменуванняЦіна, грн.1

Ексімер-лазерна корекція методом ФРК від -3,0Д - 1 очей 6000 5400 2 Ексімер-лазерна корекція методом LASIK до -3,0Д - 1 очей 9900 8910 3 Ексімер-лазерна корекція методом LASIK від -3,0Д - 1 око 10900 9810 4 Ексімер-лазерна корекція методом Транс ФРК / LASEK до -3,0 Д - 1 очей 9900 8910 5 Ексімер-лазерна корекція методом Транс ФРК / LASEK від -3,0Д - 1 око 10900 9810 6 Доплата за астигматизм до -1, 0Д - 1 око 700 - 7 Доплата за астигматизм до -1,0-2,0Д - 1 око 1000 - 8 Доплата за астигматизм до -2,0Д - 1 око 1400 -

Як проводиться операція

Якщо вході повної діагностики зору у вас виявили захворювання, яке можливо відкоригувати за допомогою лазерної корекції зору, не затягуйте з операцією. Всі маніпуляції виконуються досвідченим хірургом за допомогою сучасного обладнання, яке дозволяє досягти максимальних результатів.
Після проведення анестезії лікар робить найтонший зріз на рогівці, формуючи своєрідний клапан. Потім промінь лазера впливає безпосередньо на рогівку і формує її анатомічно правильну форму. Саме така маніпуляція дає можливість без проблем відновити гостроту зору. В кінці операції хірург повертає на місце зрізаний «клапан». Післяопераційне відновлення проходить дуже швидко і накладення швів не потрібно, завдяки надтонкому зрізу на рогівці.

Коли необхідно вдатися до лазерної корекції зору

Показання до проведення процедури

Лазерна корекція зору показана тим, у кого була діагностована короткозорість, далекозорість та астигматизм
Лазерна корекція зору показана тим, у кого була діагностована короткозорість, далекозорість та астигматизм. Досить часто лазерна корекція стає реальним виходом для людей, чия робота вимагає ясності і гостроти зору, хто має проблеми при використанні контактних лінз або окулярів.
Коли можливо провести корекцію зору:

  • Якщо вам вже виповнилося 18 років (вважається, що до 18 років очне яблуко знаходиться в стадії формування);
  • Якщо ваш вік становить 40-45 років (зростає ризик початку вікових змін органа зору);
  • Якщо відсутні протипоказання до проведення операції.

Протипоказання

Будь-яке оперативне втручання має свої протипоказання і лазерна корекція зору не виняток. Нижче наведено список деяких з них:

  • Вік до 18 років;
  • Вагітність і період годування груддю;
  • Запальні захворювання очей;
  • Судинні захворювання;
  • Дистрофія сітківки;
  • Захворювання імунною системою.
  • Наявність цукрового діабету;
  • Захворювання шкірних покривів (псоріаз, нейродерміт, екзема);
  • Деякі захворювання очей (атрофія зорового нерва, катаракта, глаукома);
  • Захворювання сітківки і її відшарування.

Лазерна корекція найчастіше застосовується, якщо у вас спостерігається:

  • короткозорість до -10,0 дптр;
  • далекозорість до +6,0 дптр;
  • астигматизм.

Методики виконання лазерної корекції зору

Офтальмологічний центр «Погляд» готовий запропонувати своїм клієнтам найефективніші методики лазерної корекції зору:

Фоторефракціонная кератектомія - ФРК

Фоторефракціонная кератектомія (ФРК) Фоторефракціонная кератектомія (ФРК)   - перший спосіб корекції зору за допомогою ексимерного лазера - перший спосіб корекції зору за допомогою ексимерного лазера. Метод вважається самим легко стерпним і нешкідливим. Всі процедури здійснюються під анестезією (крапельної). Лазер коригує форму рогівки і дозволяє добитися стійкого результату по відновленню зору. Після проведення корекції методом ФРК пацієнтові надягають спеціально призначену лінзу, що сприяє швидкому відновленню після виконаних маніпуляцій. Ускладнення після ФРК - вкрай рідкісне явище і саме тому такий метод корекції зору вважається дуже ефективним. ФРК - прекрасна альтернатива в тих випадках, коли інші методи корекції зору застосувати неможливо. Виконується операція протягом нетривалого періоду часу і вже в цей же день ви повернетеся додому.

Лазерний епітеліальний кератомілез - LASEK

Методика LASEK дозволяє виправити різноманітні аномалії заломлення світла. Такий метод корекції зору проводиться виключно на поверхневих шарах рогівки. Сформувавши поверхневий рогівковий клапоть шляхом зрізу, проводиться безпосередньо корекція зору лазером і клапоть повертають на колишнє місце. Після корекції на око надягають спеціальну лінзу, яка буде захищати рогівку від пошкоджень. Період загоєння не супроводжується дискомфортом і триває недовго. Методика LASEK дає можливість зберегти природну будову рогівки і виключити пошкодження її строми. Уже на наступну добу ви помітите, як ваш зір відновлюється і приходить в норму.

Безконтактна корекція зору - LASIK

LASIK - найпоширеніший метод корекції зору не тільки в Україні, а й за кордоном. LASIK - найпоширеніший метод корекції зору не тільки в Україні, а й за кордоном Завдяки даному способу можливо повністю повернути втрачений зір. Метод LASIK може позбавити вас від короткозорості, далекозорості та астигматизму. Операція проходить швидко і без будь-яких хворобливих відчуттів. LASIK - гарантія стабільності отриманих результатів. Після операції не залишаються рубці і не накладаються шви. Промінь лазера змінює оптичну силу рогівки, і ви зможете повернути собі колишню гостроту зору. Сама операція відбувається тим же способом, що і LASEK (з формуванням зрізу на рогівці). Гострота зору повертається вже після проведення операції, і ви спокійно зможете повернутися до своїх повсякденних справ.

Який би метод корекції зору ви б не використовували, приходьте на операцію з супровідним особою, так як після проведення корекції зору вам потрібно буде підстрахувати по дорозі додому.

Інші методи корекції зору

Бувають випадки, коли лазерна корекція зору протипоказана. Не варто засмучуватися, офтальмологи центру «Погляд» зможуть запропонувати вам більш підходящі методи для відновлення зору. Нижче наведені деякі з них:

  • Нічні лінзи Paragon;
  • Терапевтичне лікування;
  • Підбір окулярів;
  • Допомога при підборі контактних лінз;
  • Рефракционная заміна кришталика;
  • Ортокератологія (Спосіб відновлення зору за допомогою нічних лінз. Такі лінзи здатні впливати на будову рогівки і тим самим коригувати зір безопераційним способом.)

Повний діагностичне обстеження дозволить офтальмолога запропонувати той чи інший спосіб корекції зору. Тільки при строгому дотриманні всіх рекомендацій лікаря ви зможете домогтися стійких і якісних результатів лікування.

Чому варто проводити лазерну корекцію зору в клініці «Погляд»

У центрі «Погляд» працюють провідні офтальмологи, які протягом багатьох років успішно проводять операції і повертають своїм пацієнтам можливість бачити добре, покращуючи тим самим якість життя. Відвідуючи міжнародні конференції, симпозіуми та з'їзди, лікарі нашого центру постійно вдосконалюють свої знання та впроваджують новітні методики для діагностування захворювань і проведення високоефективних операцій. Сучасне обладнання і комп'ютерна система дозволяють хірургу здійснювати оперативні втручання з повною точністю і безпекою. Наші лікарі завжди зможуть знайти індивідуальний підхід до кожного клієнта, завжди раді відповісти на всі питання, проконсультувати і запропонувати найефективніше лікування. Якщо ж ви помітили будь-які зміни в якості вашого зору, поспішіть на діагностику, адже саме вона зможе попередити і уникнути серйозних проблем, пов'язаних із зором.

Розрахувати вартість лазерної корекції можна по засланні

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online