Як дістатися і доїхати з аеропорту Внуково в Шереметьєво

  1. Загальна інформація
  2. Яке відстань між аеропортами
  3. Як можна доїхати
  4. Подорож на Аероекспрес
  5. вартість поїздки
  6. До Аероекспрес з «Київської» Філевської лінії
  7. До Аероекспрес з Київської - кільцевої
  8. До електропоїзду з «Київської - радіальної»
  9. Як доїхати до Шереметьєво
  10. Подорож на автобусі
  11. Поїздка на таксі
  12. Головні переваги трансферу
  13. недоліки трансферу
  14. Яка вартість переїзду на таксі
  15. Про що важливо розуміти
  16. наостанок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багатьох мандрівників, що прибувають в золотоглавій транзитом, цікавить питання маршруту Внуково - Шереметьєво. Існує чимало способів дістатися з одного аеропорту в інший. Кожен з них має свої переваги і недоліки. Багатьох мандрівників, що прибувають в золотоглавій транзитом, цікавить питання маршруту Внуково - Шереметьєво

Аеропорт Шереметьєво

Загальна інформація

Шереметьєво - найбільший аеропорт . Відстань між цими двома найбільшими аеропортами досить велика. Тому людина, що прилітає в один аеровокзал і відлітає з іншого, майже завжди змушений витрачати чималу кількість часу на дорогу. Розклад літаків нерідко досить щільне. З огляду на специфіку руху на московських дорогах, ризик спізнитися на рейс є навіть у найбільш пунктуальних громадян.

Яке відстань між аеропортами

Багатьох людей, які подорожують своїм ходом, цікавить питання, яке відстань за маршрутом Внуково - Шереметьєво. Подивитися точну відстань можна по спеціальній карті. На карті видно, що загальна відстань між двома найбільшими столичними аеровокзалами становить 333 км. Час, за яке можна подолати цю відстань за даним маршрутом на авто - 4 год 08 хв. Часу має бути з запасом. В аеропорту потрібно встигнути без проблем пройти прикордонний контроль .

Якщо їхати по цьому маршруту по прямій, то відстань буде дорівнювати 234 км. Відстань по даному маршруту в милях становить 207 м.

Тепер людина, що бажає дістатися з одного аеровокзалу в інший, може дізнатися, скільки між ними кілометрів. Кількість кілометрів було вирахувано шляхом підсумовування довжин доріг між населеними пунктами на цьому маршруті.

Так, протяжність маршруту Внуково-Шереметьєво приблизно дорівнює:

  1. 1/3 маршруту Красноярськ-Іркутськ.
  2. 1/2 маршруту Єкатеринбург-Іжевськ.
  3. 1/4 маршруту Москва-Уфа.

Як можна доїхати

Існує чотири способи доїхати з одного столичного аеровокзалу в інший:

Кожен з цих способів має свої переваги.

Головним критерієм для вибору є відповідь на вічні питання: скільки коштує переїзд, і який проміжок часу доведеться провести в дорозі.

Дістатися до Шереметьєво можна з будь-якого залізничного вокзалу Москви .

Подорож на Аероекспрес

Найбільш витратним, але зате і більш комфортним способом доїхати з одного аеропорту до іншого є Аероекспрес. Цей спосіб актуальний для сверхзанятость людей, які бажають точно знати, який час їм доведеться витратити в дорозі.

Цей спосіб актуальний для сверхзанятость людей, які бажають точно знати, який час їм доведеться витратити в дорозі

Аероекспрес до Шереметьєво

Електропоїзди курсують згідно з розкладом. Перший Аероекспрес вирушає в 6 ранку, останній - о 24-00. Після 24-00 сісти на Аероекспрес, на жаль, неможливо. Головною перевагою електропоїзди є те, що він курсує без зупинок. Середній час, проведений в дорозі - 35 хв.

вартість поїздки

Середня вартість квитка для поїздки на Аероекспрес виглядає наступним чином:

  1. 420 руб. (За допомогою інтернету).
  2. 470 руб. (В касі і квитковий автомат).

Для «ВІП-клієнтів» завжди доступні місця бізнес-класу. Вартість одного місця, незалежно від способу оплати - 1,0 тис. Руб. заплатити за квиток можна за допомогою банківської картки.

заплатити за квиток можна за допомогою банківської картки

Автомат з видачі квитків

Відправлення Аероекспрес до аеропорту Внуково відбувається з Київського вокзалу. Термінал знаходиться поруч з ТЦ «Європейський». На «Київському» знаходяться одразу 3 станції метро:

  1. Київська Филевской лінії.
  2. Київська - радіальна.
  3. Київська - кільцева.

До Аероекспрес з «Київської» Філевської лінії

Станція метро «Київська» Філевської лінії також визначається як блакитна лінія. Вийти до Аероекспрес з цього боку можна наступним чином:

  • пройти до першого вагону поїзда, який прямує в бік «Смоленської»;
  • піднятися по сходах і згорнути в праву сторону;
  • пройти через скляні двері по «підземці».

Станція метро «Київська» Філевської лінії

Заблукати складно. Той, хто погано орієнтується на місцевості, може відшукати Аероекспрес, слідуючи за вказівниками.

До Аероекспрес з Київської - кільцевої

На «Київській - кільцевої» необхідно відшукати табло з смугою блакитного відтінку. Це буде потрібна мандрівникові Філевська лінія. Далі потрібно діяти наступним чином:

  • піднятися на ескалаторі в зал, оснащений турнікетами;
  • тримаючись лівого боку, пройти до турнікетів, розташованим неподалік від скляних дверей;
  • спуститися по «підземці», дійти до кінця по прямій і згорнути в праву сторону;
  • піднятися по сходах і повернути ліворуч;
  • пройти вздовж будівлі Київського вокзалу.

Станція метро «Київська-кільцева»

За будівлею буде перебувати термінал електропоїзди.

До електропоїзду з «Київської - радіальної»

Станція «Київська - радіальна» також визначається як синя лінія. Дістатися до електропоїзди можна наступним чином:

  • перейти на Філевська лінію;
  • піднятися на правому ескалаторі (він привезе мандрівника до виходу в місто);
  • дістатися до ТЦ «Європейський».

Схема розташування Аероекспрес на Київському вокзалі поруч зі станцією «Київська-радіальна»

Київський вокзал знаходиться навпроти торгового центру. У 50 метрах від нього знаходиться термінал електропоїзди.

Як доїхати до Шереметьєво

Щоб доїхати до Шереметьєво спочатку потрібно:

  1. Доїхати з аеропорту на аерокспрессе до станції метро Київська.
  2. Зі станції метро Київська по кільцю доїхати до станції метро Білоруська.
  3. Сісти на інший Аероекспрес і поїхати в аеропорт Шереметьєво.

Подорож на автобусі

Кожен, хто бажає заощадити кошти, повинен зупинити свій вибір на маршрутці або автобусі. При цьому важливо розуміти, що цей спосіб є найменш комфортним і більш ризикованим. Автобус завжди може «застрягти» в багатогодинний пробці. Найчастіше це відбувається на «Ленінградці».

Також важливо враховувати, що обидва аеровокзалу знаходяться в протилежних районах столиці. Якщо намагатися доїхати на автобусі по прямій, то відстань між аеровокзалами дорівнюватиме 40 км. Автобуси, згідно з розкладом, починають рух в 6 ранку, а закінчують о 24:00. Таке ж розклад актуально для маршруток. Інтервал руху автобусів становить 15-20 хв. Інтервал руху маршруток - 35-40 хв.

Схема проїзду Внуково (Б) -Шереметьево (А)

Дістатися до пункту призначення на автобусі можна з двох станцій метро: з «Річкового вокзалу» і «Планетарної».

Від річкового вокзалу ходить автобус № 851. Він відходить кожні 10-25 хв. Головною перевагою його є те, що він ходить без проміжних зупинок. Це дозволяє мандрівникам приблизно розрахувати час, проведений в дорозі.

В середньому, час, проведений в дорозі, займає не більше 40 хв. Ціна проїзного - 50 руб.

Той, хто бажає скоротити час, повинен зробити вибір на користь маршрутки. Сідати слід на таксі № 949. Час, проведений в дорозі, варіюється від півгодини до 50 хв.

Дістатися до пункту призначення від «Планетарної» можна на автобусі № 817. Цей автобус відходить о 5:45 і курсує до 00:30. Дістатися до пункту призначення в середньому можна приблизно за 40-45 хв. Ціна квитка - 50 руб. Відправлення автобуса відбувається з першої платформи. Сісти на нього можна, спустившись на 1 поверх ТПУ. Вихід на платформу знаходиться з правого боку.

ТПУ «Планерна»

Також можна сісти в маршрутку № 948. Вона починає курсувати з 9:45. Середній час, проведений в дорозі - 45 хвилин. Але іноді час в дорозі збільшується і до 1,5 години. Ціна проїзного - 75 руб. Відходить маршрутка з третьої платформи. Сісти в неї можна, піднявшись на другий поверх. Вихід на платформу знаходиться з правого боку.

Також людина, що бажає скоріше дістатися до аеровокзалу, може сісти на нічний автобус № H1. Він починає ходити з 01:00. Останній рейс автобус робить о 05:30. Час в дорозі до кінцевих зупинок - 120 хв. На проміжних зупинках транспорт виявляється відповідно до розкладу. Вартість проїзного квитка становить 50 руб.

Важливо розуміти, що в нічний час також можна потрапити в багатогодинну пробку. Тому рекомендується виїжджати «із запасом».

Поїздка на таксі

Найменш економічним, але зате найбільш комфортним способом переїзду з одного аеровокзалу в інший є поїздка за допомогою послуги трансферу. Головним плюсом цього способу є можливість замовити таксі Внуково - Шереметьєво в будь-який час доби. Таксисти-приватники також завжди готові допомогти мандрівникові дістатися з одного столичного аеровокзалу в інший. Але користуватися їх послугами не рекомендується. Це пояснюється тим, що ціна приватників, особливо вночі, «злітає» в кілька разів.

Клієнт, який звернувся в компанію, яка надає послуги трансферу, може самостійно вибрати марку автомобіля. Сьогодні доїхати до пункту призначення можна за допомогою:

  1. Легкового авто.
  2. Автомобіля-універсала.
  3. Мікроавтобуса.
  4. Мінівена.

Головні переваги трансферу

До основних переваг трансферу слід віднести:

  • переїзд на комфортабельному авто;
  • молодий «вік» і іноземне походження автомобіля;
  • пунктуальність водія (співробітники компанії, що надає послуги трансферу, акуратно відстежують рейси);
  • акуратність водія на дорозі (співробітниками ліцензованої компанії, що надає послуги трансферу, стають тільки професіонали);
  • надання дитячого місця.

150 років тому мандрівники нерідко стикалися з проблемою, коли на станції не було коней. Сьогодні фразу «вільних машин немає» не почує ніхто.

За додаткову плату можна попросити водія зустріти мандрівника в аеропорту з табличкою. Середня ціна послуги складає 200 руб. Також послуга трансферу передбачає допомогу з перенесенням багажу. Цей момент необхідно обговорити з водієм заздалегідь. Збирайте речі, дотримуючись правил перевезення, за надмірну вагу багажу в аеропорту доведеться доплатити .

недоліки трансферу

Головним недоліком трансферу є недемократична вартість. У нічний час доби ціна послуги «аеропорт-аеропорт» може бути декілька вище. Ще одним істотним мінусом є наявність ризику застрягти в багатогодинний пробці. Уникнути цього можна, якщо, скориставшись мобільним додатком, дізнатися, який «пробковий» бал на столичних дорогах.

Якщо стан завантаженості дороги було оцінено в 7 і вище балів, від послуги трансферу доведеться відмовитися.

Яка вартість переїзду на таксі

Середня вартість переїзду з одного аеровокзалу в інший виглядає наступним чином:

  • легкове авто комфорт-класу - 1,6 тис. руб;
  • легкове авто універсал-класу - 1,8 тис. руб;
  • авто бізнес-класу - 4,0 тис. руб;
  • мінівен на 5-8 чоловік - 2,8 тис. руб;
  • мікроавтобус на 5-8 осіб - 3,6 тис. руб;
  • мікроавтобус на 9-14 чоловік - 3,6 тис. руб;
  • мікроавтобус на 15-20 чоловік - 5,2 тис. руб.

Приблизний час у дорозі по вільній дорозі - 60 хв. З урахуванням столичних пробок час, проведений в дорозі, може збільшитися до 120 хв.

Про що важливо розуміти

Мандрівник, який зробив вибір на користь таксі, повинен заздалегідь обговорити з диспетчером деякі важливі моменти. На вихід з аеровокзалу клієнту дається 45 безкоштовних хвилин. Після закінчення цього часу кожна хвилина буде коштувати йому 10 руб.

Зміни по маршруту покупець зобов'язується оплачувати окремо. Дитяче крісло надається не безкоштовно. Його вартість - 200 руб. Вартість перевезення тварин варіюється від 150 до 200 руб. Вантаж, вміщається в багажник, провозиться безкоштовно. Перенесення вантажу не входить в прямі обов'язки водія. Він має право відмовитися від надання цієї послуги.

наостанок

Туристи, які вчиняють подорож своїм ходом, завжди можуть скористатися парковкою на території аеровокзалу. Вартість цієї послуги залежить від того, наскільки довго буде займати місце для паркування авто. Середня вартість парковки - 600-700 руб. У деяких випадках вартість підвищується до декількох тисяч.

Якщо вам необхідно дістатися до Шереметьєво з аеропорту Домодєдово , То слід заздалегідь вивчити це питання.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online