Недорога нерухомість в Болгарії у моря

  1. Найдешевша нерухомість в Болгарії у моря
  2. Будинки - недорога нерухомість в Болгарії у моря

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Останнім часом все більше наших співвітчизників можуть собі дозволити купити житло в Європі Останнім часом все більше наших співвітчизників можуть собі дозволити купити житло в Європі. До числа найбільш популярних варіантів належить Болгарія - країна з комфортним кліматом і недорогими цінами, що має вихід до моря. Чи потрібно ексклюзивне житло в столиці або недорога нерухомість в Болгарії у моря , В будь-якому випадку болгарський ринок готовий задовольнити побажання потенційних покупців. Причому, є можливість купити як квартиру, так і будинок з власним садом і упорядкованій прибудинковою територією.

Найдешевша нерухомість в Болгарії у моря

Звичайно ж, людина, яка звикла жити за містом, навряд чи погодиться відмовитися від переваг такого проживання. Але якщо галасливі сусіди - не проблема, а тиша, навпаки, лякає, то квартира - хороший вибір. Як правило, житло такого типу розташоване в мікрорайонах з добре розвиненою інфраструктурою, тому поруч з будинком будуть такі необхідні для комфортного життя об'єкти, як магазин, аптека або дитячий майданчик. Нарешті, якщо цікавить саме недорога нерухомість в Болгарії у моря, то квартира - оптимальний варіант . З тієї причини, що таке придбання обійдеться дешевше. Більш того, в даному випадку буде значно дешевше таку квартиру експлуатувати, в тому числі оплачувати комунальні послуги.

Будинки - недорога нерухомість в Болгарії у моря

Не викликає сумнівів, що будинок - це:

  • свобода,
  • багато простору,
  • безпеку.

Це оптимальний вибір для тих, хто прагне приховати своє особисте життя від чужих очей. Маючи власний двір, можна організувати вечірку, запросити друзів, не побоюючись, що це може комусь перешкодити. Але, вибравши такий варіант, слід бути готовим до того, що власника чекають чималі витрати на підтримку будинку. Також обов'язковим є наявність власного транспорту, оскільки будинки розташовані, як правило, на деякій відстані від міста.

Якщо мати на увазі будинки, які купуються іноземними покупцями в Болгарії, ми побачимо перед собою сучасний двох поверховий будинок. Можливо, виконаний в типовому болгарському стилі, 120 - 150 метрів площею. Вартість такого будинку залежить від його місцезнаходження - віддаленість від моря або великого міста. На відстані 5 - 10 кілометрів від моря такий будинок будить коштувати близько 70 тисяч євро, наприклад в селі Кошаріца, не далеко від знаменитого курорту сонячний берег .

Існують так звані варіанти для переробки або модернізації. Купивши будинок в невеликому болгарському селі за 20 - 30 тисяч євро, і вклавши в ремонт ще 15 може вийти непоганий варіант, та ще й з розвиненим, плодоносним садом! До моря з такого будинку ви будите їхати до моря хвилин 30 - 50.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online