Бізнес в Болгарії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Максимальна і стабільне отримання прибутку від підприємницької діяльності - мрія будь-якого бізнесмена

Максимальна і стабільне отримання прибутку від підприємницької діяльності - мрія будь-якого бізнесмена. Але ось тільки «ціна питання» в багатьох країнах зводить бажання і можливості ведення бізнесу до мінімуму. На даний момент Болгарія, мабуть, є найпривабливішою країною в Європі для інвестицій в бізнес. Відсутність податкового тиску з боку держави характеризується найнижчою в ЄС ставкою податку на прибуток - 10%. Економіка Болгарії сьогодні спрямована на вільну ринкову ініціативу, збільшення кількості приватних підприємств і скорочення кількості підприємств, що перебувають у власності держави.

Бізнесмени, які перевели в Болгарію свій бізнес, з часом високо оцінюють отриманий високий рівень економічної свободи, можливість планомірного розвитку, відсутність таких понять як «корупція» і «тіньової облік». Крім того Болгарія має стратегічне географічне розташування, чудові природні ресурси і більш оптимістичні прогнози фінансової стабільності країни в порівнянні з іншими країнами ЄС і СНД, незважаючи на низький рівень життя населення. Індекс економічної свободи в Болгарії за даними європейських експертів продовжує поступово зростати. Може тому підприємства деяких європейських країн вважають за краще проводити свою продукцію в Болгарії, а продавати в інших країнах ЄС.

Найбільш вигідним придбанням за ціною є готові бізнеси, вилучені банками у позичальників під час минулої хвилі кризи. Особливо це стосується промислових об'єктів в районах, які зараз бурхливо розвиваються. Також привабливими для інвесторів є сфери різних послуг, будівництва та туризму. У цих сферах, за даними Національного інституту статистики (НІС) показники бізнес-клімату стабільні і плавно збільшуються.

Якщо заплановані переїзду до Болгарії, організація нового або покупка готового бізнесу - це правильний спосіб досягнення мети.

Ми ж пропонуємо Вам професійну допомогу в реєстрації підприємств у Болгарії, відкриття представництв , Юридичної консультації, бухгалтерському обліку і звітності. Будь-які питання можна задати в розділі «Контакти» . Будемо раді допомогти!

Реєстрація фірми в Болгарії

Дистанційний контроль фірми

Реєстрація Торгового представництва

Податок на прибуток в Болгарії

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online