29-річна Мерилін Керро підтвердила, що дійсно чекає на дитину

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

16.40 19.02.2018

Мерилін Керро прославилася завдяки участі в 14-му сезоні шоу «Битва екстрасенсів» каналу ТНТ. Естонську відьму практично відразу полюбили не тільки глядачі, але і переможець того ж сезону проекту Олександру Шепсі . Практикуючий медіум став доглядати Мерилін Керро ще під час зйомок в «Битві», але, коли камери вимкнулися, відносини екстрасенсів продовжилися. Правда, молоді люди то розходилися, то оголошували, що знову разом. Нарешті в червні 2017 року Керро офіційно оголосила, що вони з Шепсі більше не зустрічаються.

Мерилін Керро і Олександр Шепс

Після чотирирічного роману з Шепсі Мерилін перестала афішувати своє особисте життя. Фанати припускали, що у естонської відьми є шанувальник, але ніяк не могли вирахувати, хто ж саме підкорив її серце, поки папараці не сфотографували її з якимось Марком Олександром Хансеном. Спочатку зірка ніяк не коментувала інформацію про своїх нових відносинах. Але в кінці минулого року сама стала викладати в соцмережі спільні фотографії з Хансеном.

У минулі вихідні на офіційній сторінці Керро «ВКонтакте» з'явився провокаційний знімок, який неймовірно порадував передплатників. На фото видно, що Мерилін дійсно чекає на дитину. Шанувальники Керро тут же засипали її поздоровленнями і питаннями. В основному всіх хвилювало, чи знала вона про те, що чекає дитину заздалегідь, або це стало сюрпризом: «Мері! Ура! Вітаю »,« Це щастя! Вітаю з цим довгоочікуваним і чарівним подією! Нехай все буде добре! »,« Ти чекала, що будеш вагітна або в шоці була? »І т. Д.


Фото з офіційної сторінки Мерилін Керро

Деяким передплатникам Мерилін все ж відповіла з офіційною (але не підтвердженою представниками зірки) сторінки і тим самим розкрила стать майбутньої дитини. «Собака - частина родини, вона дуже добре відчуває маля», - написала Керро, а пізніше зазначила, що вагітність була довгоочікуваною. Ім'я батька поки не розголошується, але передплатники припускають, що це саме Марк Олександр Хансен.

Нагадаємо, що новини про вагітність Мерилін Керро з'являються із завидною періодичністю. Зірка сама ж їх і провокує, викладаючи неоднозначні фото з округляється животом і розповідаючи, що її головна мрія - створити сім'ю і народити дітей. Сподіваємося, що на цей раз шанувальники вітають знамениту естонка не дарма.

Мерилін Керро і Марк Олександр Хансен

Читайте також:

Зірка «Битви екстрасенсів» Мерилін Керро випустила колекцію нижньої білизни

Мерилін Керро відверто розповіла про стосунки з Олександром Шепсі

»,« Ти чекала, що будеш вагітна або в шоці була?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online