Готель МАРИНА ГРАНД БИЧ 5 *, Золоті Піски, Болгарія

  1. Схожі готелі курорту Золоті Піски

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Готель розташований в південній частині курорту на першій лінії, всього в 30 м від пляжу. На відміну від багатьох інших готелів, має територію, що охороняється з власною інфраструктурою. Готель розташований недалеко від відомих дискотек, барів і кафе, від прибережної алеї і центру курорту, що робить готель популярним серед найвимогливіших клієнтів. В готелі: всього 234 номери, критий і відкритий басейни (парасольки і лежаки безкоштовно), основний ресторан, лобі-бар, панорамний бар, бар біля басейну, кафе-кондитерська, СПА-центр, дискотека, анімаційні програми. Готель не приймає гостей з тваринами. Пляж: муніципальний; парасольки і лежаки платно, пляжні рушники (депозит).

Галерея Готелю МАРИНА ГРАНД БИЧ 5 *

Близькість розташування готелю: Узбережжя. Дистанція: 30 метрів.

типи розміщення
186 стандартних номерів (27 кв.м). Максимальне розміщення 2 + 2. 48 апартаментів (60 кв.м) з однією спальнею і вітальнею, з міжкімнатними дверима. Максимальне розміщення 2 + 2, В номері (max.2 + 2): телефон, міні-бар (€), TV-sat, WC / ванна, фен, сейф (€), балкон, халати. В АРР (max.2 + 2; 3 + 1): спальня і вітальня, італійські меблі, 2 телефони, 2 TV-sat, ванна, фен, 2 WC, балкон, халати і тапочки. Пол в номері - ковролін.
типи харчування
Все включено. Шведський стіл (сніданок - 07: 30-10: 00, обід - 12: 30-14: 00, вечеря - 18: 30-21: 00. Гарячі напої, местниe алкогольні і безалкогольниe напої в основному ресторані під час харчування. Закуски гарячі , местниe алкогольні і безалкогольниe напої в Снак барі "Марина" з 13:30 до 18:00. Легкі закуски з 10:00 до 12:30 і теплиe, местниe алкогольні і безалкогольниe напої з 08:00 до 23:00 в мецанін барі . Десерти і морозиво в кондитерській з 14: 00-18: 00; теплиe, местниe алкогольні і безалкогольниe напої в кондіціонерской з 12:00 до 22:00. Tеплиe, местниe алкогольні і безалкогольниe напої, вино і пиво з 09:00 до 18:00 в барі біля басейну. На території: бар біля басейну, ресторан з панорамним терасою, скай-бар,
Додаткові послуги
Салон краси, хімчистка, пральня, інтернет-клуб (платно), Wi-Fi (платно), банкомат, обмін валюти, магазин, оренда автомобілів, парковка. Для дітей: басейн, ігровий майданчик і кімната, дитяче ліжечко, меню в ресторані, няня (за запитом, платно).
Спорт і здоров'я
СПА-центр, джакузі, солярій (платно), сауна (платно), масаж (платно), бальнеологія (платно), фітнес, водна гімнастика, більярд, настільний теніс, пляжний волейбол, анімація для дорослих і дітей, дискотека.

Адреса: Bulgaria, Varna 9007, Golden Sands Resort, PO Box 9, Marina Grand Beach hotel
Проїзд: 30 км від аеропорту Варна і 18 км від міста

* Опис готелів / апартаментів є орієнтовним. Умови проживання та інші параметри можуть бути змінені без повідомлення компанії Астера. Для отримання точних даних про цей готель / апартаментах ви можете уточнити у наших менеджерів.

Дата поновлення: 18.01.2017

Схожі готелі курорту Золоті Піски

АДМІРАЛ, 5 * АТЛАС, 4 * ДАБЛТРІ БАЙ Хілтон ВАРНА, 5 * Каліакра ПАЛАС, 4 * ІНТЕРНАЦІОНАЛЬ, 5 * ЦЕНТРАЛ, 4 * МАРИНА ГРАНД БИЧ, 5 * Ексельсіор, 4 * МЕЛІЯ ГРАНД ЕРМІТАЖ, 5 * Гріфіда МЕТРОПОЛЬ, 4 * ЕДЕЛЬВЕЙС, 4 * РОЯЛ, 4 * ХЄЛІОС СПА І Резорт, 4 * Морське око ГАРДЕН, 4 * ОЛЕНА, 4 *
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online