NEWSru.com :: У Британії п'яна білка розгромила бар, в який заборонено приходити з тваринами

У Британії п'яна білка розгромила бар, в який заборонено приходити з тваринами

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Великобританії п'яна білка завдала збитків на кілька сотень фунтів стерлінгів, пробравшись в закрите питний заклад і влаштувавши там дебош, пише The Daily Mail .

Коли 62-річний Сем Боултер, секретар приватного клубу Honeybourne Railway Club в місті Івшем, графство Вустершир, відкрив бар близько восьмої вечора, перед його очима постала страшна картина: калюжа розлитого на підлозі пива, скинуті з полиць пляшки, склянки і розорена каса. Спочатку він подумав, що заклад було скоєно напад грабіжників, однак потім з коробки чіпсів виліз справжній винуватець - похитується білка.

Почалася гонитва: Боултер разом з двома відвідувачами близько години ловили підступного гризуна, який, незважаючи на сп'яніння, виявляв чудеса спритності і кмітливості. Зрештою тварина загнали в чоловічий туалет і накрили відром для сміття. Потім з білкою вчинили так само, як з багатьма іншими розперезалися п'яницями - викинули із закладу, в цей раз через вікно.

"Коли я відкрив бар, то побачив, що він просто розгромлений, - згадує Боултер. - Спочатку я подумав, що тут побували грабіжники, але зауважив, що двері були замкнені, а потім ми побачили білку".

"Всюди валялися пляшки і гроші. Білка, схоже, пробігла по стійці з кранами і відкрила один з кегов, після чого напилася", - припустив він і зізнався, що ніколи раніше не бачив п'яних білок.

Загальна сума збитку склала близько 300 фунтів стерлінгів (470 доларів). Однак Боултер, здається, не заперечує - "коли ще таке побачиш!".

Тим часом на закладі красується табличка, яка говорить, що вхід до закладу з собаками та іншими тваринами заборонено. Боултер жартує, що цієї білку після дебошу назавжди закритий вхід до закладу.

Нагадаємо, Британія - не єдина країна, жителі якої страждають від надмірної активності пухнастих розбійників. Останнім часом в Фінляндії спостерігається активне втручання білок в життя людини. Руді хулігани пробираються в квартири і навіть в магазини в надії чимось поживитися, при цьому закон забороняє ловити їх самостійно - на це потрібно отримати дозвіл влади, якого можна чекати не один тиждень.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online