Євроазіатське інформаційне агентство "Танья" - «Азимут Москва Олімпік»: Міжнародна конференція «Глибока переробка зерна: формування ланцюжка доданої вартості» відбудеться 14 березня 2018 року в Москві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

т. / ф .: +7 (499) 975-53-57; +7 (499) 607-82-85 e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.

Місце проведення: Азимут Олімпік Москва

AZIMUT Готель Олімпік Москва 4 * - один з найбільших готелів AZIMUT в Росії і гордість компанії AZIMUT . Ми пропонуємо все, щоб зробити ваш відпустку або відрядження в Москву ідеальними.

Готель AZIMUT в центрі Москви

Готель AZIMUT Hotel Olympic Moscow 4 * розташована в центральній частині Москви, в декількох хвилинах ходьби від Садового Кільця і ​​станцій метро «Проспект миру» і «Достоєвська», по сусідству зі спортивним комплексом «Олімпійський». Гостям готелю пропонується безкоштовний мікроавтобус до головних пам'яток Москви , Таким як Кремль і Червона площа.

Від готелю AZIMUT кілька хвилин їзди до всеросійського виставкового центру ВДНХ, добиратися туди дуже зручно на громадському транспорті.

номери

AZIMUT Готель Олімпік Москва пропонує більш 480 комфортабельних номерів бізнес-класу. Вас чекає стильний дизайн і кращі умови для відпочинку і роботи у відрядженні: зручне ліжко, комфортна робоча зона і безкоштовний Wi-Fi.

Поселившись в номері Superior на клубному поверсі , Ви отримаєте можливість користуватися унікальною Клубної вітальні і іншими перевагами VIP-розміщення.

Ресторани і кафе AZIMUT

AZIMUT Готель Олімпік Москва пропонує гостям багатий сніданок «Шведський стіл» в ресторані «Олімпік». В готелі AZIMUT працюють кондитерська, німецький пивний ресторан «Paulaner» з власною пивоварнею, ресторан середземноморської кухні «495» і ресторан індійської кухні «Jai Hind».

Організація заходів в AZIMUT Готель Олімпік Москва

AZIMUT Hotel Olympic Moscow 4 * - провідний конгрес-готель Москви. У вашому розпорядженні 12 сучасно обладнаних конференц-залів для проведення переговорів, семінарів, конференцій в Москві. Співробітники готелю AZIMUT - професіонали в сфері в організації заходів. Також вам запропонують послуги банкетного обслуговування.

Для бізнес-гостей в готелях AZIMUT працює бізнес-корнер з комп'ютером, виходом в інтернет і копіром.

Спорт і здоров'я

У готелі працює власний фітнес-клуб AZIMUT Sport з повним спектром послуг: тренажери, групові та індивідуальні заняття, сауна і басейн. І це ще не всі переваги wellness-готелю AZIMUT Готель Олімпік Москва: Після насиченого дня можна розслабитися і відновити сили на 3 поверсі готелю в спа-салоні LE'THAI , Де вам запропонують унікальний тайський масаж.

Якщо вам незабаром доведеться повернутися в Москву, радимо познайомитися ще з двома готелями AZIMUT в центрі міста: бізнес-готелем AZIMUT Готель Смоленська Москва 4 * і стильним лофт-готелем AZIMUT Готель Тульська 3 * .

джерело: http://www.grun.ru/events/detail.php?SECTION_ID=1071&ID=10227

На правах реклами

Php?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online