Прем'єр взялася за "Арсенал"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

4 червня 2008, 16:07 Переглядів: 4 червня 2008, 16:07 Переглядів:   Фото Сегодня

Фото "Сегодня".

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на прес-конференції після засідання Кабміну заявила, що попереднє керівництво ФДМ дало незаконний дозвіл на створення на базі київського заводу і КБ (Конструкторського бюро) "Арсенал" спільного підприємства. Частка заводу в цьому СП міноритарна, а серед власників основного пакету акцій є родичі керівництва заводу, заявила прем'єр. "Також дорученням і рішенням попереднього уряду раднику пана Азарова були віддані в довгострокову незрозумілу оренду корпуси КБ" Арсенал ", - пояснила прем'єр." Ці рішення на засіданні Кабміну було скасовано і заводу повернули всю землю і приміщення ", - сказала Тимошенко.
Прем'єр також нагадала, що зараз в парламенті знаходиться подання про зміну керівництва ФДМ. Тимошенко поскаржилася, що воно було подано півтора місяці тому, і сподівається, що скоро депутати його розглянуть.

Під час своєї прес-конференції Тимошенко також поскаржилася, що через випадкових комерційних угод наші порти з держвласності по частинах йдуть в руки приватних компаній, тому Кабмін розробив концепцію розвитку морських портів до 2015 року, яка це забороняє.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Прем'єр взялася за" Арсенал "". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online