П'ятий канал, Гучні вбивства

  1. цифри дня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Джохар Царнаев, обвинувачений в скоєнні теракту в Бостоні, переведений з лікарні до в'язниці Девенс. Про стан його здоров'я не повідомляється. Сьогодні ж стало відомо, що мати братів Царнаевих - Зубейдат разом зі старшим сином Тамерланом ще в 11-му році була занесена в список підозрюваних у зв'язках з терористами.

Обвинувачений у масовому вбивстві в Бєлгороді, на прохання слідства сьогодні був заарештований. Під час засідання суду Помазун не погодився ні з одним з трьох пунктів звинувачення, а так само заявив, що відмовляється давати свідчення в період попереднього слідства, воно триватиме майже два місяці.

події Репортаж

Батьки обвинувачених в організації теракту на фініші бостонського марафону - Анзор і Зубейдат Царнаеви - збираються летіти в США, щоб там відповісти на запитання слідчих. Про це з ними домовилися американські дипломати, які сьогодні прибули до Дагестану.

події

Сергія Помазун, якого звинувачують у масовому вбивстві в Бєлгороді, відправлять на психіатричну експертизу. У його осудності поліцейські засумнівалися при затриманні - Помазун заявив, що стріляв не в дітей, а ... в пекло.

події пряме включення

Джохар Царнаев, обвинувачений в скоєнні теракту в Бостоні, переведений з лікарні до в'язниці Девенс

цифри дня

Рекордний сезон на П'ятому!

З 1 вересня 2018 го по 31 травня 2019 року Mediascope зафіксував історичні рекорди П'ятого каналу відразу в двох аудиторіях: «Все 4+» - 6,4% і «Усі 18» - 6,7%. Ефірні пропозиції П'ятого каналу з незмінним успіхом утримували глядачів біля екранів протягом усього телесезону.

для рекламодавців

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online