Список найкращих обкладинок альбомів усіх часів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Список найкращих обкладинок альбомів усіх часів

Одне з популярних інтернет видань опублікувало список найкращих і найкрасивіших обкладинок альбомів усіх часів.

Список, до якого потрапили 50 альбомів був складений на основі голосування, яке проводилося в інтернеті. Отже, перше місце відвідувачі віддали обкладинці альбому групи Pink Floyd "Dark Side Of The Moon", який вийшов ще в 1973 році. В оформленні цього альбому було задіяно явище дисперсії - розкладання променя світла через спектр при проходженні через призму.

На другому місці обкладинка альбому групи Nirvana "Nevermind", на якому зображено немовля, що пливе за доларом. Третє місце рейтингу займає диск The Beatles "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", на якому ми можемо побачити учасників групи, оточених картонними фігурами діячів культури, шоу-бізнесу та спорту.

ТОП-10 списку кращих обкладинок альбомів усіх часів виглядає так:


Можемо зробити висновок, що перші 50 позицій займають обкладинки альбомів, які були випущені в 60-70-х роках XX століття. У рейтингу ми можемо бачити лише кілька дисків, реліз яких відбувся після 2000-го року. У їх числі зокрема виявилися: The Strokes "Is This It" (2001), якому дісталася 42-й рядок, Battles "Mirrored" (2007), що розмістився на 18-му місці, а також Каньє Уест "My Beautiful Dark Twisted Fantasy "(2010), який потрапив на 34-й рядок.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online