дружина військового

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коли ми бачимо людину у військовій формі, які перші асоціації виникають у нас в голові? Він служить Батьківщині, виконує свій обов'язок ... дуже красиво такий чоловік у формі виглядає поряд зі своєю дружиною. Всім здається, що він обов'язково повинен бути хорошим сім'янином.
Важка робота, наряди (я не про одяг!), На роботу можуть викликати в будь-яку хвилину, а командір- як Бог, який розпоряджається долями на Землі. До кінця розслабитися не можна навіть у вихідні, адже в будь-який момент може задзвонити телефон і потрібно з армійської вправністю оперативно зібратися і мчати туди, куди буде наказано "зверху".
Тут службовець не має практично ніякої свободою, хоча, звичайно, є оплачувані відпустки і багато інших привілеїв. Але не рідко в головах військовослужбовців проноситься думка: "Як щасливі ті, хто просто працюють" від дзвінка до дзвінка ", потім йдуть додому і до наступного дня можуть і не згадувати про роботу. У свою чергу ті, хто працюють" від дзвінка до дзвінка "мріють вирватися із замкнутого старого кола під назвою" будинок-робота ". Вони малюють в своїй голові картину того, як щасливі і вільні бізнесмени- вільний графік роботи, самі собі начальники, коли хотят- йдуть на роботу, коли НЕ хотят- відпочивають, гроші у них завжди є (напевно, батьки допомогли почати сво е справа!).

А що ж думають бізнесмени? Іноді вони так вимотують зі своїм бізнесом і морально і фізично, що починають мріяти про те, щоб просто працювати "від дзвінка до дзвінка", приходити додому і не думати про нескінченні проблеми в справах, не висіти всією сім'єю на волосині від краху, не ламати кожен день голову над тим, як не втратити гроші. В цьому плані бізнесмени і військові мають багато спільного. Хоч у них і є вихідні, вони завжди напоготові вирішувати непередбачені труднощі.
Але яка ж життя їхніх дружин? Багато хто працює, хтось займається дітьми, можливо, будує свою особисту кар'єру або просто веде домашнє господарство. Однак, у дружин військових зовсім інша судьба- свій світ, який, можливо, не відразу зрозуміють і відчують ті, хто з цим ніколи не стикався.
Коли люди все життя живуть в одній квартирі або, хоча б в одному місті, у них складається своє коло спілкування-друзі і знайомі, з'являються улюблені місця. Вони знають своє рідне місто як свої п'ять пальців, а майже кожне його місце асоціюється у них з будь-яким подією, пов'язаною з цим місцем. Життя їх усталилася, а якщо і трапляються якісь несподівані повороти долі, вони течуть в руслі буденності і звичного оточення. Часто, всі дні і тижні їх буття підпорядковані якомусь плану, нехай він може бути і не записаний на папері, але в їх головах він вже давно устоявся.

Дружини ж військових колись жили так само, за тим же сценарієм, що і всі, можливо до самого їх заміжжя або до вступу до ВНЗ в іншому місті. У будь-якому випадку, вони "варилися" в тій же "каші", що і інші звичайні люди і жінки зокрема. Але одного разу їх життя перекинулися, коли вони вийшли заміж за своїх коханих чоловіків, які (хоч і не всі) за службовим обов'язком повинні були відправитися в інше місто. Жінки і діти (якщо такі були) теж, природно, відправлялися разом зі своїми чоловіками.
Які думки і очікування з'являються в голові жінки, якій належить переїзд не просто на інше місце проживання, але в повну невідомість? Думаю, що очікування, хвилювання і тривога, нові плани в голові і ниючі почуття смутку і туги за цією сталому житті. А може життя цієї жінки була не дуже вдалою в її рідному місті і вона просто рада втекти від своїх проблем і розчарувань?
Якою буде ця життя в новому місті? І хоча таке важливе рішення про переїзд жінці не просто приймати, від неї в общем-то і не потрібно особливого рішення, якщо її чоловік військовий, він неї потрібно в основному прийняття ...
І ось, основна частина турбот все одно лягати саме на жінку- і речі все акуратно зібрати, упакувати і підписати (це ж не просто переїзд в іншу квартиру в годині їзди від попередньої, тут потрібно зробити все акуратно і з особливою ретельністю, щоб всі речі збереглися після переїзду) і подумати, що необхідно буде з одягу, їжі та засобів особистої гігієни і в дорозі і в перший час, коли вони приїдуть на нове місце. Якщо ж у такій сім'ї є діти, то це ще + 50-70% додаткової роботи жінці, т до їй потрібно якось примудритися зібрати всі речі і все передбачити в короткі проміжки між годуванням, готуванням, гулянням, заняттями і купанням дитини. З огляду на, що військові, в загальному не так часто бувають вдома, зробити це зовсім не просто. Якщо є кімнатні рослини, які дуже шкода залишати і домашні тварини-це ще + 2 проблеми на голову дружині ...

І ось, нарешті, коли все готово і настав день "ікс", чоловік з дружиною висуваються вперед на шлях до невідомості. Їх батьки ледве стримують сльози, кріпляться, подруги і друзі так само не залишилися в стороні і прийшли проводити і попрощатися невідомо на скільки ...
Після виснажливої ​​дороги вони все-таки добралися до нового місця проживання! Сім'я вперше бачить цю скромну квартиру, але ж вибору-то їм не давали ... Починають розвантажувати машину і носити речі в будинок. Дружина намагається приготувати щось їстівне в цьому хаосі ...
Нарешті, всі речі вдома, чоловік з дружиною сидять на кухні за столом. Обидва вони, м'яко кажучи, злегка засмучені. Це завжди так в подібних ситуаціях: речі ще не розпаковані, кругом коробки, пакети і навалені меблі. Здається, що це не квартира, а справжнісінька барліг або нора.
Для дружини перші два дні перебування в новому місці були самими тяжелимі- у неї просто "відвалювалася" спина від безперервного розпаковування речей. А найважчий емоційний момент полягав у тому, що в ці найперші дні подружжя настільки були зайняті справами по дому, що їм зовсім ніколи було дійти до найближчого пункту МТС або Мегафон, щоб купити місцеві сімки. А дзвонити з їхніх колишніх номерів було дуже дорого. Найбільше Жене хотілося тоді поговорити зі своїми колишніми подружками, розповісти про все, не сидіти в цій повній ізоляції від зовнішнього світу, але вона поки не могла цього зробити ... Ці два дні, не дивлячись на повну завантаженість, проходили вкрай нудно і повільно через всіх цих переживань і невиплеснутих емоцій. А для жінки це саме болісне, коли вона тримає все в собі і не може поділитися. Нарешті, цей момент згладився. Але як і раніше вони одні в цілому, здається, не місті, а світлі ...
Один за одним проходять дні і барліг поступово перетворюється в затишне гнездишко- посиленим працею дружини. Треба ж і все помити, а після переїзду навіть в чисту квартиру по-любому все буде в пилу; розкласти посуд по місцях, скласти і розвісити одяг, ще розібрати по місцях купу всяких потрібних дрібниць і книг. Чоловік тим часом вірно несе службу своїй Вітчизні.

Коли побут більш-менш налагоджено і можна спокійно починати жити, до подружжя раптом приходить усвідомлення того, що вони і так знали, але не душею, не пережили, а просто знали-що їм зовсім ні з ким тут поспілкуватися. Хоча і є куди сходити в цьому незнайомому місті, адже тут вони ще нічого не бачили. Однак, у чоловіка всього 1-2 вихідних, дружина поки не знайшла роботу, а однією гуляти їй зовсім не цікаво, тому вона сумує вдома одна. Вони зовсім одні, просто немає ніяких, абсолютно ніяких знайомих!

Проходить час: місяць, два, півроку, нарешті, рік ... За цей час у них вже з'являються якісь знайомі, з якими іноді можна цікаво провести час. Хоча вони вже навіть адаптувалися до відчуженості і самотності їх сім'ї.
Пройшов ще рік і у них з'явилася дівчинка ... Всі координально чином змінилося: дружина цілодобово з дитиною, чоловік на роботі. Разом вони бувають не часто. Правда іноді вечорами гуляють всією сім'єю, коли чоловік не сильно втомився. Але тут нічого говорити про якусь романтику, яка була раніше. "Битовуха", як кажуть, заїла. Батьків немає поруч і навіть на пару годин молодій сім'ї нікому залишити дитину, щоб просто побути удвох і не багато відпочити хоча б в кафе.
І хоча на початку всієї цієї непростої їх життя подружжя допустили розлад у родині і було дуже багато нерозуміння, через кілька років вони зробили дуже важливі висновки для себе. Вони зрозуміли, що як би важко їм не було, вони є справжнім скарбом один для одного, що в цілому світі вони один для одного і є весь цей світ, в якому вони по-справжньому живуть. Вони зрозуміли, що їх будинок-це справжнє тепле і затишне гніздечко, можливо воно і одне на цілі кілометри голих скель; що їх будинок-це фортеця і притулок, де їм так просто бути самими собою, де завжди можна відпочити від вантажу зовнішніх проблем або розділити їх з чоловіком.
Ще вони навчилися на практиці однієї дуже важливої ​​мудрості: "хто хоче мати друзів, той і сам повинен бути доброзичливим". Вони знайшли вихід із ситуації з гострою нестачею друзів, тому що зрозуміли важливі принципові істини спілкування з людьми-просто бути привітними і доброзичливими, виявляти доброту, щирість і турботу про оточуючих людей.
Отже, в родині був мир і спокій, дочка підростала, життя їх в якійсь мірі усталилася, як і у всіх звичайних людей, але ... Несподівано чоловік отримав розпорядження про його переведення на нове місце служби ...
___________________________________
PS Мій батько-син військового. У батька є ще 2 брата; всі 3 брата народилися в різних містах Росії. Було їм дуже не легко, а особливо моїй бабусі. Але вона знайшла для себе отдушіну- вона всюди, де могла, організовувала хори, т до добре співала сама. Це допомагало їй виразити себе, відволіктися від турбот, насолодитися улюбленим співом, а ще придбати нових подруг і скрасити їхнє дозвілля.
Таким кочівницьких способом вони об'їздили не тільки всю Росію, але і інші країни.


рецензії

Нелегко, але раніше було ще гірше: переїжджали нема на квартири, а в бараки і старі баньки (ми в такий жили в гарнізоні, ласкаво називаючи її "будиночок у фінському стилі" ....), зручності у дворі, двору немає .. ... Або знімали кімнати в квартирах. І справжні офіцерські дружини все це винесли з гідністю! Молодці!
З повагою, Олена
Дмитро Георгійович Панфілов 19.07.2016 17:49 Заявити про порушення Коли ми бачимо людину у військовій формі, які перші асоціації виникають у нас в голові?
А що ж думають бізнесмени?
Але яка ж життя їхніх дружин?
Які думки і очікування з'являються в голові жінки, якій належить переїзд не просто на інше місце проживання, але в повну невідомість?
А може життя цієї жінки була не дуже вдалою в її рідному місті і вона просто рада втекти від своїх проблем і розчарувань?
Якою буде ця життя в новому місті?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online