Сантехнік в Барнаулі - швидко надійно і головне недорого

  1. Наші послуги
  2. Гарантія якості
  3. виїзд майстра
  4. Досвід роботи
  5. викликати сантехніка
  6. Послуга сантехнік, монтажник в Барнаулі
  7. послуги сантехніка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В наші дні комфортне проживання в будинках будь-якого типу, складно уявити без використання сантехніки В наші дні комфортне проживання в будинках будь-якого типу, складно уявити без використання сантехніки. А саме водопостачання, вигрібні ями, опалення, установка різної техніки, з чим вам допоможе сантехнік в Барнаулі.

Його праця дуже важлива, оскільки при неякісному виконанні робіт, проживання буде недостатньо комфортним. А в деяких випадках і неможливим через пошкодження підлог, перегородок, труб або приладів. Ми ж пропонуємо вам послуги кваліфікованих фахівців, які виконають будь-які види робіт цього спектру в Барнаулі.

Зараз життя летить на великих швидкостях, до яких доводиться пристосовуватися. З огляду на це навіть ремонт або установка сантехніки, не кажучи вже про роботи з трубами, батареями і стояками, вибиває нас з накатаній колії і стає справжнім головним болем. Адже навіть щоб виконати нескладні процедури потрібні час і вправність у роботі з санітарної технікою.

А враховуючи, що вихідних днів у більшості один на тиждень, то возитися з санвузлом навіть при бажанні, часу не залишається. Іншим аспектом є наявність інструментів - щоб провести повноцінний ремонт, потрібно ряд інструментів, ціна яких в сумі є досить недешевою.

Наші послуги

  • Послуги сантехніка, зварювальника. Детальніше
  • Вигрібні ями, септики під ключ. Детальніше
  • Відігрівання водопроводу, опалення, каналізації. Детальніше
  • Траншейна і бестраншейная прокладання водопроводу.
  • Монтаж, ремонт опалення, водопроводу, каналізації

Гарантія якості

Якість послуг, що надаються на вищому рівні

виїзд майстра

Приїдемо до Вас в перебігу декількох годин БЕЗКОШТОВНО!

Досвід роботи

Надаємо послуги з ремонту сантехніки більше 7 років

викликати сантехніка

При проблемах з ванною або санітарним вузлом в цілому, мешканці будинків зазвичай звертаються до ЖЕКу. Звідки їм направляють слюсаря-сантехніка, який, на жаль, просто не має стимулу працювати якісно, ​​і проблема затягується.

Спочатку він з'ясовує суть поломки, потім сметчик визначає ціну виправлення неполадки. Далі збираються в потрібні матеріали і потім тільки починається ремонт. При цьому потрібно врахувати, що в допомоги можуть потребувати кілька квартир. І в певний день майстер може просто до вас не потрапити.

У зв'язку з цим жителі Алтайського краю все частіше звертаються до приватних фірм. А якщо ж у вас власний новобуд, то вибору практично не залишається. Однією з таких фірм є наша.

Послуга сантехнік, монтажник в Барнаулі

Звертаючись до нас ви отримаєте якісне обслуговування за доступними цінами. Наші майстри швидко відреагують на ваш виклик і допоможуть встановити або замінити унітаз, раковину, батареї, підключити пральну машину, полотенцесушитель. А також усунути текти, прочистити засмічення, замінити арматуру в зливному бачку, розмістити стояки, труби і виконати їх розведення. Крім цього встановити радіатори, а також підлоги з підігрівом і в цілому будь-яку санітарну техніку для ванни, кухні, душової.

Ми і приймаємо виклики і надаємо послуги як в багатоквартирних, так і в приватних будинках. Всі роботи виконуються «під ключ» і вам не доведеться виконувати жодних додаткових обтяжують операцій. Щоб викликати майстра зателефонуйте нам, поясніть суть вашої проблеми і до вас буде спрямований сантехнік. Або в разі потреби, бригада, відмінно володіють своєю справою.

Також можете сміливо звертатися до нас в екстрених випадках, таких як прорвана труба або сильна текти. Коли потрібна термінова допомога - наші оператори швидко відреагують і незабаром все буде залагоджено нашими фахівцями.

  • послуги сантехніка
  • опалення

Найменування Ціни в рублях Розведення труб у ванній і туалеті від 2400 Установка лічильника води 600 Установка полотенцесушителя 1500 Установка змішувача (раковина, мийка) 700 Установка змішувача для ванни (пристінний) 800 Демонтаж змішувача 150 Установка раковини з п'єдесталом (тюльпан) 1300 Установка раковини з тумбою (мойдодир) 1800 Демонтаж раковини 300 Установка унітазу 1300 Установка унітазу навісного (з інсталяцією) 3000 Установка біде навісного (з інсталяцією) 3000 Демонтаж унітазу 250 Установка ванни від 1500 Найменування Ціни в рублях Проектування і монта опалення Договірна Монтаж радіатора опалення від 1500 Демонтаж радіатора (без виносу) 200 Монтаж циркуляційного насоса 1500 Монтаж твердопаливного котла до 20 кВт від 4000 Монтаж електрокотла до 12 кВт від 2500 Монтаж теплої підлоги Договірна Підключення пральної машини 1200 Підключення посудомийної машини 1200 Підключення накопичувального водонагрівача 1200 * перераховано не повний список наших послуг, більш докладно ви можете дізнатися по телефону

Безкоштовний розрахунок вартості та консультації по телефону

+7 (960) 960-77-51

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online