Кабмін підвищив виплати на народження дитини

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

22 лютого 2008, 20:28 Переглядів: 22 лютого 2008, 20:28 Переглядів:   Фото з сайту sxc

Фото з сайту sxc.hu.

Підвищені виплати надаватимуться при народженні дитини, яка народилася після 31 грудня 2007 року.

Виплата здійснюватиметься одноразово при народженні першої дитини в сумі 4,8 тисячі гривень, другої дитини - 4,84 тисяч гривень, третьої і наступних дітей - 5 тисяч гривень. Решта суми на першу дитину виплачуватиметься протягом 12 місяців (по 620 гривень щомісяця), на другу дитину - 24 місяців (по 840 гривень щомісяця), на третю і наступну дитину - 36 місяців (по 1250 гривень щомісяця) рівними частинами.

Розмір та строк виплати, яка призначається одному з батьків дитини, буде визначатися з урахуванням кількості дітей, які на момент народження дитини перебувають на утриманні людини, якій призначається виплата.

У разі народження двійні або більшої кількості дітей допомога виплачується на кожну дитину, при цьому кожна дитина з їх числа вважається наступною.

Допомога при народженні дитини надається усиновителю, опікуну на кожну усиновлену чи взяту під опіку дитину в розмірі, встановленому при народженні першої дитини.

Якщо допомога при народженні дитини вже була призначена до моменту встановлення опіки, усиновлення, виплата допомоги опікуну, усиновителю продовжується у такому самому розмірі.

Нагадаємо, в грудні 2007 року Кабінет Міністрів пропонував Верховній Раді в 2008 році підвищити виплату при народженні першої дитини з 8,5 тис. До 12,24 тисяч гривень, другої - до 25 тисяч гривень, третьої і наступних - до 50 тисяч гривень.

У 2007 році одноразова допомога при народженні дитини встановлена ​​на рівні 8,5 тисячі гривень. При цьому відразу при народженні дитини виплачується 3,4 тис. Гривень, а решта суми - протягом наступних 12 місяців рівними частинами.

Коаліція фракцій блоків Юлії Тимошенко і "Наша Україна - Народна Самооборона" зобов'язувалася підвищити розмір виплати допомоги при народженні першої дитини з 8,5 до 12 тисяч гривень, другої - до 15 тисяч гривень, третьої і наступних - до 25 тисяч гривень.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Кабмін підвищив виплати на народження дитини". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online