Бюлетень на виборах президента буде бузковим

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2 травня 2014 року, 12:10 Переглядів: 2 травня 2014 року, 12:10 Переглядів:   ЦВК затвердила форму бюлетеня на президентські вибори

ЦВК затвердила форму бюлетеня на президентські вибори. Фото: Сергій Ніколаєв

Центральна виборча комісія в ході чергового засідання затвердила форму, колір і текст бюлетеня на позачергові президентські вибори 2014 р Про це повідомляє УНН .

"Встановити, що текст виборчого бюлетеня на позачергових виборах Президента України 2014 року для голосування в день виборів друкується державною мовою на одному аркуші розміром 200 на 600 мм вохристо-бузкового кольору. З одного боку з використанням спеціальних видимих ​​і невидимих ​​захисних фарб, які змінюють свої фізичні характеристики під дією ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювання, графічних захисних елементів, а також із зазначенням номера виборчої дільниці захисною фарбою, яка проявляється на про оте бюлетеня ", - йдеться в постанові.

Друком документів займеться поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів.

Окремою постановою була затверджена контрольна комісія з виробництва виборчих бюлетенів, в яку увійшли представники кандидатів у президенти Юлії Тимошенко , Петра Симоненка, Миколи Маломужа, Анатолія Гриценко , Олега Тягнибока та Михайла Добкіна.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Бюлетень на виборах президента буде бузковим". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online