Дам грошей без повернення - реальність чи обман?

  1. Дам грошей без повернення - в чому підступ?
  2. Дайте грошей без повернення - просити чи ні?
  3. Даю гроші без повернення - де альтернатива?
  4. Обережність на першому місці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Мережі часто зустрічаються оголошення з фразою «Дам грошей без повернення ...». Варто довіряти таких пропозицій або безпечніше звернутися в кредитну організацію за допомогою? Для початку зазначимо, що просто так гроші видаються тільки з позиції благодійності. Якщо людина планує надати допомогу нужденному термінового лікування, придбання квартири або реалізації інших завдань, він допомагає йому в рішенні проблеми. Інша справа, що для пошуку інвестора доведеться попрацювати:

  • Звернутися в один, два або більше благодійних фондів.
  • Оформити оголошення на спеціальних сайтах з проханням допомогти у вирішенні проблеми.
  • Попросити фінансової підтримки у друзів і родичів.

Дам грошей без повернення - в чому підступ?

Як правило, за такими оголошеннями ховаються шахраї, які мріють нажитися на чужому горі. Вони йдуть на такі кроки не з злого умислу, а тому що в цьому їхня робота - отримувати прибуток з довірливих людей. Якщо людина говорить, мовляв, даю гроші без повернення, можливі наступні варіанти:


  • Для отримання готівки потрібне внесення передоплати.
  • Від одержувача «позики» чекають виконання будь-якої послуги.
  • Інвестор пропонує бартер - обмін грошей на яку-небудь річ або розписку.

Що це означає? Якщо мова не йде про благодійність, надання готівкових увазі оплату. Питання в тому, який вигляд вона матиме для одержувача коштів.

Банки, МФО та інші кредитні організації працюють по-іншому принципу - вони видають позики і очікують повернення коштів з відсотками. Таким способом установи заробляють, і подібний підхід працює і логічний. Деякі МФО видають позики без відсотків, але повертати отриману суму все одно доведеться.

Дайте грошей без повернення - просити чи ні?

Аналогічний підхід працює в зворотній ситуації, коли людина виступає не в ролі інвестора, а, навпаки, просить кошти на вирішення конкретних завдань. У такій ситуації взаємодія прохача і дає чесне, адже одержувача відразу попереджає про неможливість повернення боргу.

Якщо людина просить - дайте гроші без повернення, мова йде про благодійність, надання конкретної суми і безоплатно. Такі прохання часто зустрічаються на форумах і спеціалізованих сайтах. Наприклад, на ресурсі malodeneg.com передбачений спеціальний розділ, де легко звернутися за допомогою до людей і попросити фінанси на лікування, навчання, похорон, поїздку за кордон і навіть реалізацію мрії. При цьому багато хто отримує матеріальну допомогу безоплатно.

Даю гроші без повернення - де альтернатива?

Якщо потрібні кошти на вигідних умовах, варто звернутися до приватного інвестора. У разі, коли ви ставитеся до цієї категорії і готові видати позику іншим людям, варто перейти в спеціальний розділ цього сайту і залишити своє оголошення. Якщо завдання - отримати кредит, потрібно клікнути по цій же посиланням, вивчити пропозиції кредиторів і підібрати варіант, який підходить найбільше. Необхідна інформація знаходиться в секції «Дошка оголошень».

Обережність на першому місці

Мережа - місце, де працюють тисячі шахраїв, адже мільйони користувачів готові обманюватися знову і знову. Якщо вам попадається оголошення «Дам грошей без повернення», з 99-відсотковою впевненістю можна говорити про обман. 1% залишається людям, які готові безоплатно допомогти іншу людину. Але такі випадки з кожним разом зустрічаються рідше і рідше.


Читайте також ...

Дам грошей без повернення - в чому підступ?
Дайте грошей без повернення - просити чи ні?
Даю гроші без повернення - де альтернатива?
Варто довіряти таких пропозицій або безпечніше звернутися в кредитну організацію за допомогою?
Дам грошей без повернення - в чому підступ?
Що це означає?
Дайте грошей без повернення - просити чи ні?
Даю гроші без повернення - де альтернатива?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online