Детальна карта Туреччини російською мовою з містами і курортами. Де Туреччина знаходиться на карті світу.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Карта будь-якої країни може багато розповісти про життя мешканців країни. Вивчення будь-якої країни треба починати з вивчення карти. Наприклад, Туреччина знаходиться відразу в двох частинах світу: Азії і Європі. Європейська частина займає всього близько 3 відсотків всієї території країни, але це дає можливість Туреччини брати участь в різних європейських конкурсах і чемпіонатах. Столиця Туреччини - Стамбул - також знаходиться в європейській частині.

Туреччина із заходу на схід розкинулася на 1600 кілометрів, а з півночі на південь - на 600 кілометрів. Країна омивається 4 морями: на півночі - Чорним, на півдні - Середземним морем, на північному заході - Мармуровим, і на заході - Егейським. Саме завдяки великій водній кордоні і вигідному географічному положенню Туреччина є найважливішою сполучною ланкою між Європою та Азією. Безліч шосейних і залізничних магістралей міжнародного значення проходять через Туреччину.

У європейській частині Туреччина межує з Грецією і Болгарією, а в азіатській частині - з Вірменією, Грузією, Іраном і Сирією.
Клімат країни дозволяє на великій території вирощувати виноград, цитрусові та інші теплолюбні фрукти. Сприятливий клімат здавна привертав до берегів Туреччини давні народи, тому узбережжі Туреччини славиться своїми історичними пам'ятниками.

Детальна карта Туреччини російською мовою з містами і курортами.

Детальна карта Туреччини російською мовою з містами і курортами

Невелика, але інформативна карта Туреччини російською мовою з головними містами і курортами.

Невелика, але інформативна карта Туреччини російською мовою з головними містами і курортами

Карта узбережжя Туреччини.

Див. Де Туреччина знаходиться на карті світу:

Вибачте, карта тимчасово недоступна

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online