Терміновий викуп нерухомості

  1. Терміновий викуп нерухомості - Коли гроші потрібні терміново!
  2. Швидка продаж - вам потрібна максимально можлива вартість квартири, в досить стислі терміни і в запасі...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви можете вибрати будь-який з наведених нижче способів швидкого продажу квартири, який підійде саме Вам.

Терміновий викуп нерухомості - Коли гроші потрібні терміново!

Це швидка, проста і головне безпечна форма отримання грошових коштів за продаж своєї нерухомості.
Стандартна угода з квартирою досить тривала і може затягнутися, але бувають ситуації, коли квартиру потрібно продати терміново.

При терміновому викупі квартири, покупцем житла виступає агентство нерухомості, або його представник. Це дозволяє не витрачати дорогоцінний час на розміщення реклами, пошук потенційних покупців, організацію показів і так далі.

Таким чином, Ви пропускаєте найдовший етап у продажу квартири і можете відразу перейти до угоди і отримання готівки. Безумовно, агентство купує нерухомість для отримання доходу, але кожне таке придбання покладає на агентство фінансові ризики, пов'язані з можливим падінням попиту на даний об'єкт. Тому ціна, по якій нам вигідно викуповувати Вашу квартиру буде нижчою за її ринкову вартість на 10-15%.

Зателефонувавши за нашими телефонами або оформивши заявку, вже через 30 хвилин Ви будете знати приблизну (з + - 5% похибкою) вартість квартири, а також суму, яку за цю нерухомість можемо запропонувати ми. Ми купуємо квартиру за свої гроші, Ви отримуєте їх від 2 до 5 днів з моменту звернення.

Швидка продаж - вам потрібна максимально можлива вартість квартири, в досить стислі терміни і в запасі є 1-4 тижні.

Квартира виставляється за ціною трохи нижче середньоринкової, агентство організовує ефективну рекламну кампанію з продажу квартири, і покупець знаходиться і навіть можливо вже є бажаючий придбати ваш об'єкт, в найкоротші терміни. А також агентство скорочує термін реєстрації угоди з 3-4 тижнів до 1 дня, щоб Ви змогли отримати гроші максимально швидко. З моменту звернення, до отримання коштів на руки зазвичай не проходить більше місяця.

Телефонуйте! Консультації абсолютно безкоштовні і ні до чого не зобов'язують. Чи не приватизовані квартири ми приватизуємо в найкоротші терміни.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online